SVRZ - Goes
Hoe ziet jouw avontuur eruit? Je komt te werken in een goedlopend team waarin een nieuwe collega zich al snel welkom zal voelen. De werkzaamheden bestaan uit het portioneren en distributie van de maaltijden, verzorgen van de - Volledige vacature bekijken
Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen
Junior Restaurant Manager bij Restaurant Le Poirier
Ben jij klaar voor de eerste stap in jouw leidinggevende carrière binnen de horeca? Wil je leren van de besten en groeien in een dynamische omgeving waar duurzaamheid en creativiteit centraal staan? Restaurant Le Poirier, onderdeel van Hotel Ter Zand - Handwritten Collection, biedt jou de kans om jezelf te ontwikkelen tot een volwaardig restaurantmanager!
Wie zijn wij?
Le Poirier is dé plek waar de smaken van Zeeland samenkomen. Met de Noordzee en de Oosterschelde in de buurt, werken wij met de mooiste lokale producten zoals Zeeuwse oesters en Kingfish Yellowtail. Onze chef, Terence van Lenten, staat bekend om zijn innovatieve Dutch Fusion Cuisine, waarin duurzaamheid en de No-Waste filosofie centraal staan. Hij haalt inspiratie uit verschillende keukens en werkt met lokale producenten om unieke gerechten te creëren.
Jouw rol:
Als Junior Restaurant Manager krijg je de kans om te leren en te groeien in een ondersteunende leidinggevende rol. Je bent nauw betrokken bij het dagelijkse management van het restaurant en leert stap voor stap wat er nodig is om een restaurant succesvol te runnen. Dit is dé ideale functie voor iemand die ambitie heeft om door te groeien naar een volwaardige managementpositie.
Wat ga je doen?
Ondersteunen van de Restaurant Manager in de dagelijkse operatie.
Sturing geven aan het team en ervoor zorgen dat onze gasten de beste service ervaren.
Leren over personeelsplanning, voorraadbeheer en gasttevredenheid.
Samenwerken met de keuken om een perfecte beleving te creëren voor onze gasten.
Actief meedenken over hoe we onze dienstverlening en processen kunnen verbeteren.
Een bijdrage leveren aan de implementatie van de No-Waste filosofie en duurzaamheid in het restaurant.
Wat bieden wij jou?
Een unieke kans om jezelf te ontwikkelen tot Restaurant Manager.
Intensieve begeleiding en training door ervaren managers en een inspirerende chef.
De mogelijkheid om te leren in een creatieve en innovatieve omgeving.
Een veelzijdige functie waarin geen dag hetzelfde is.
Doorgroeimogelijkheden binnen ons restaurant en hotel.
Jouw profiel:
Je hebt een passie voor horeca en wil graag een leidinggevende rol ontwikkelen.
Je bent leergierig, ambitieus en hebt oog voor detail.
Je weet van aanpakken en kunt goed samenwerken in een team.
Affiniteit met duurzame en lokale producten is een plus.
Je bent communicatief vaardig, flexibel en kunt goed inspelen op veranderingen.
Zet de eerste stap in jouw leidinggevende carrière!
meer...
Opslaan en terug Naar vacature
Meer vacatures van Restaurant Le Poirier
Gerelateerde vacatures aan Junior Restaurant Manager bij Restaurant Le Poirier
Front Office & Reservations manager
Pillows Hotels - Kruiningen
Front Office & Reservations manager in Kruiningen Zijn wij op zoek naar een Front Office & Reservations manager Inter ScaldesInter Scaldes, Latijn voor ‘tussen de Scheldes’, ligt in de weidse polders van Zeeland tussen - Volledige vacature bekijken
Gastvrouw of gastheer in het restaurant van De Wieken
Eilandzorg - Zierikzee
Gastvrouw of gastheer in het restaurant van De WiekenZierikzee | 12- 18 uurGastvrij, persoonlijk, warm, vriendelijk en écht contact kunnen maken met onze cliënten. Heb jij het in je? Eilandzorg zoekt per direct een - Volledige vacature bekijken
Keukenmedewerker - Restaurant Havenzicht
finders - Kamperland
Functieomschrijving Gebraden haan, inktvisringen, saté of de beroemde Havenzichtburger XXL van 225 gram. Het is een kleine greep uit de gerechten die jij als Keukenmedewerker klaarmaakt. En dat doe je in het gezellige - Volledige vacature bekijken
Zelfstandig werkend kok / specialiteitenkok Thaise k...
Basil Thai Restaurant - Renesse
Basil Thai Restaurant is sinds kort gevestigd in Renesse en is zeer in de smaak gevallen bij haar gasten. Op het moment zijn wij groeiende en om deze reden hebben wij plaats voor 3 zelfstandige koks / specialiteiten koks met - Volledige vacature bekijken