Inloggen - Registreer  
Helaas bent u niet ingelogd, login en probeer het opnieuw.    

Maitre-Sommelier

Echoput - Apeldoorn - 25-12-2024 Naar vacature  

Heb jij een passie voor fine dining en eten met een verhaal? Wil jij meer dan alleen verfijnde gerechten serveren, maar een inspirerende gastronomische experience naar tafel brengen?

Dan is dit jouw kans om het gezicht te worden van ons nieuwe, exclusieve fine dining restaurant!

De Echoput

staat al jaren bekend om haar natuurlijke wildbereidingen en uitzonderlijke wijn-spijs combinaties. Dat begon in 1955 met grootvader Jaap Klosse, die gefascineerd was door de ‘nouvelle cuisine’ ontwikkelingen in Frankrijk. Hij wilde dit op een eigen wijze naar Nederland halen en toepassen op al het moois dat de lokale Veluwse natuur te bieden had. Klosse ging experimenteren met wildbereiding en begon met het importeren van Franse wijnen. En met succes: De Echoput werd een van de eerste Nederlandse restaurants met een Michelinster en kreeg later zelfs 2 Michelinsterren. Franse sterrenchefs kwamen naar De Echoput om te kijken hoe hier Wild werd bereid.

Vandaag de dag draait alles bij De Echoput nog altijd om puur en echt eten, waarbij smaak en de wijn=spijs combinaties centraal staan. Onze lokale natuur speelt de hoofdrol. Zo werken wij zoveel mogelijk met wild en verse groenten, kruiden en paddenstoelen uit de directe omgeving en in het seizoen.

In 2025 bestaat De Echoput 70 jaar en openen wij in ons hotel een nieuw, exclusief fine dining restaurant. Dit restaurantconcept bouwt voort op 70 jaar Echoput-geschiedenis en wordt een vernieuwende, verhalende beleving waarin Wild en de natuur centraal staan (onder Wild verstaan we alles dat in de natuur leeft). En jij kunt deze beleving samen met ons gaan creëren!

Als
Maitre-Sommelier
van ons nieuwe restaurant ben jij het gezicht, de ‘restaurant manager’, wijnspecialist en verteller van het culinaire verhaal.
Samen met de familie Klosse en collega’s gaan we een onderscheidende, eigen restaurantbeleving neerzetten. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en met een hecht team streven we er elke dag naar om beter te worden, met ruimte voor jouw eigen creativiteit en persoonlijke ontwikkeling.

Daarbij werk je nauw samen met directeur Lodewijk Klosse en Executive Chef Peter Paul van den Breemen. Daarnaast word je volop ondersteund door ons team van gepassioneerde vakmensen, zoals Martien Marcelissen (Chef de Cave) en Kim Veldman (voormalig De Leest***).

Dit ben jij
● Je bent een geboren gastheer of gastvrouw
● Je hebt werkervaring in een fine dining restaurant op hoog niveau
● Je hebt passie voor wijnen en andere gastronomische dranken en vindt het leuk om hierover te vertellen
● Je kunt goed samenwerken in een team
● Je bent 40 uur per week beschikbaar en ziet geen probleem in wisselende werktijden
Dit hebben wij jou te bieden
● De kans om mee te bouwen aan ons nieuwe restaurant en deze gastbeleving ‘eigen’ te maken
● Een mooi salaris en reiskostenvergoeding
● Een leuke baan met veel eigen verantwoordelijkheid 
● Een leerzaam familiebedrijf met bijna 70 jaar expertise in gastvrijheid en wijn-spijs
● Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, met o.a. cursusmogelijkheden aan de Academie voor Gastronomie
● Personeelsmaaltijden en personeelskorting in onze bar, restaurant en shop
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Echoput
Meer Maitre-Sommelier vacatures

Gerelateerde vacatures aan Maitre-Sommelier

Maà tre / Sommelier

Zwarte Brigade - Holten
Restaurant & Hotel ‘De Swarte Ruijter’ Op één van de mooiste plekjes van de Sallandse Heuvelrug ligt het restaurant en 4 sterren hotel De Swarte Ruijter van Erik & Esther de Mönnink. Een rietgedekte villa uit de
- Opslaan