Chef partie / zelfstandig werkend kok - Hotel Rumour
De Horeca Groep - Leiden
Chef de Partie / Zelfstandig Werkend Kok bij Hotel Rumour - LeidenHotel Rumour in Leiden is op zoek naar een enthousiaste Chef de Partie / Zelfstandig Werkend Kok om ons team te versterken. Als Chef de Partie ben je - Volledige vacature bekijken
Helaas bent u niet ingelogd, login en probeer het opnieuw.
Chef - Kok in Fulltime (startersfunctie) Fulltime
CHEF KOK – Kasteel Oud Poelgeest
Word de chef-kok van Kasteel Oud Poelgeest en laat je creativiteit de vrije loop in een keuken vol potentie!
Ben jij klaar om een team te smeden dat samen schittert? Een keuken waar kwaliteit en gastbeleving centraal staan en jouw passie écht het verschil maakt? Dit is jouw kans om de touwtjes in handen te nemen, talent te ontwikkelen en de keuken naar een hoger niveau te tillen. Durf jij deze uitdaging aan en wil jij impact maken op deze unieke plek? Dan zoeken wij jou!Over Kasteel Oud Poelgeest
Gelegen aan de rand van Leiden, biedt Kasteel Oud Poelgeest een unieke combinatie van historie, natuur en gastvrijheid. Ons kasteel en koetshuis zijn de perfecte locaties voor evenementen, bruiloften en zakelijke bijeenkomsten. Wij streven naar een culinaire beleving van topkwaliteit voor al onze gasten en hebben gastvrijheid hoog in het vaandel staan.Functieomschrijving
Als Chef Kok bij Kasteel Oud Poelgeest ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van uitstekende kwaliteit en ben je eindverantwoordelijk voor de keuken waarin zowel banqueting als a la carte gekookt wordt.Je speelt een cruciale rol in het creëren van onvergetelijke ervaringen voor onze gasten, waarbij je zowel creatief als operationeel aan de slag gaat. Naast de operationele verantwoordelijkheid zorg je ook voor een goed georganiseerde keukenadministratie.
Wat ga je doen?
Dagelijks breng jij de rust, overzicht en stabiliteit in de keuken (bistro/restaurant en banqueting op hoog niveau) en kies je je eigen manier om je collega’s te motiveren en de gasten te verrassen. Die moestuin waar je toegang toe hebt, wat kun jij daar mee?Je vindt het leuk om operationeel betrokken te zijn en mee te werken, maar houdt de regie en zorgt ervoor dat de keuken op den duur ook een dagje zonder jou kan draaien.
- Leidinggeven aan het keukenteam (6FTE's + 3FTE afwassers) en zorgen voor een efficiënte, inspirerende werkplek.
- Creëren van kwalitatief hoogstaande gerechten met oog voor detail en presentatie.
- Ontwikkelen van menu’s en aanpassen aan seizoensgebonden producten.
- Zorgen voor een optimale gastbeleving, waarbij service en kwaliteit centraal staan.
- Verantwoordelijk voor inkoop, voorraadbeheer en kostprijscalculaties.
- Zorgdragen voor naleving van hygiëne- en veiligheidsnormen (HACCP).
- Administratieve taken zoals roosters, urenregistratie en budgetbeheer.
- Het begeleiden en opleiden van een relatief jong en enthousiast team mete de uitdaging om hun vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen en te verbeteren.
Wie ben jij?
- Je hebt ruime ervaring als Chef Kok en bent zowel culinair als organisatorisch sterk.
- Gastvrijheid staat bij jou hoog in het vaandel; je begrijpt wat het betekent om gasten in de watten te leggen.
- Je bent een echte teamspeler en weet hoe je een keukenteam kunt inspireren en aansturen.
- Hands-on mentaliteit, maar ook sterk in het uitvoeren van administratieve taken.
- Je hebt een passie voor het creëren van gerechten van uitstekende kwaliteit en het werken met verse, seizoensgebonden producten.
Wat zegt je collega?
“Welkom op onze prachtige locatie! We werken samen in een platte organisatie met een familiaire sfeer, waarbij we samen zorgen voor een topbeleving voor onze gasten. We houden ervan om iedereen in het team een rol te geven die past, waardoor iedereen zich thuis voelt”Wat bieden we jou?
Als chef ben je MT-lid en draag je bij in het bepalen van de toekomstplannen van het bedrijf.Werktijden in overleg en naar eigen inzicht op basis van drukte.
Mogelijkheid tot persoonlijke en professionele groei binnen een unieke en historische werkomgeving.
Ruimte voor creativiteit en eigen inbreng in de keuken.
Samenwerken in een jong enthousiast team.
Flexibel rooster met ruimte om deze zelf in te vullen.
Inspirerende activiteiten zoals uitjes en workshops.
Pensioenregeling.
Korting van 30% op diensten die op het landgoed worden verstrekt.
Korting op verblijf en maaltijden in het hotel.
Dagelijkse maaltijdvoorziening.
Gratis parkeren en een kluisje ter beschikking
meer...
Naar vacature
Meer vacatures van Kok
Meer Chef - Kok in Fulltime startersfunctie Fulltime vacatures
Gerelateerde vacatures aan Chef - Kok in Fulltime (startersfunctie) Fulltime
Chef de Partie / Zelfstandig werkend kok
Horeca Groep Leiden - Leiden
Heb jij een passie voor koken en zoek je een uitdagende baan als Chef de Partie/Zelfstandig werkend kok? Dan zoeken we jou! Bikini Bikini is dé nieuwe zaak van De Horeca Groep; een combinatie van de ontspannen sfeer van een - Volledige vacature bekijken
Bastion Hotel Groep - Leiden
Bereid en presenteer jij als kok onze gasten de lekkerste gerechten in Bastion Hotel Leiden Voorschoten? Maak jij van iedere maaltijd een heerlijke ervaring, maar draag je ook zorg voor de standaarden? Wij ontvangen je graag - Volledige vacature bekijken
Chef partie / zelfstandig werkend kok Hotel Rumour
De Horeca Groep - Leiden
Chef de Partie / Zelfstandig Werkend Kok bij Hotel Rumour - Leiden Hotel Rumour in Leiden is op zoek naar een enthousiaste Chef de Partie / Zelfstandig Werkend Kok om ons team te versterken. Als Chef de Partie ben je - Volledige vacature bekijken
Chef de partie / zelfstandig werkend kok
Horeca Groep Leiden - Leiden
Stadscafé van der Werff dé plek waar de stad samenkomt, alle dagen van de week en bijna alle uren van de dag. Eigenlijk is van der Werff, Leiden in het klein: bruisend, gezellig & toegankelijk. Voor deze bruisende plek - Volledige vacature bekijken