Chef of Zelfstandig werkend kok
De Vreemde Vogel - Vlaardingen
Wij zoeken een gepassioneerde en creatieve zelfstandig werkend kok. Vind je het leuk om voor groepen live te koken in de buitenlucht? Je zult zowel voor de gasten van het restaurant als voor onze vele feestgasten de - Volledige vacature bekijken
Chef-kok
Horeca vacatures van:
Dudok Banqueting & evenementen
Standplaats:
Baden Powelllaan 12, 3016 GJ Rotterdam, Zuid-Holland
Totaal aantal medewerkers:
20
Dienstverband:
Fulltime baan
Functie categorie:
Keuken - koks
Referentie nr:
49750
Geplaatst op:
12-02-2025
Algemene informatie
Wat bieden wij?
Heb jij een passie voor koken en evenementen en ervaring met het aansturen van een keukenteam? Ben je een stressbestendige en enthousiaste teamspeler die collega’s kan coachen en motiveren? Dudok is op zoek naar een Chef-kok die op verschillende evenementenlocaties het keukenteam komt versterken! Wil jij weten wat dit precies inhoudt en wat je ervoor terugkrijgt? Lees dan vooral verder!Wat ga je doen?
Dudok Events verzorgt diverse partijen op indrukwekkende evenementenlocaties. Hier worden uitgebreide lunches, stijlvolle meetings, gezellige borrels en volledig verzorgde bruiloften met een culinaire invulling georganiseerd. Als chef-kok ben jij eindverantwoordelijk voor de keukens op deze locaties, waardoor geen dag hetzelfde zal zijn!Jij bent niet alleen eindverantwoordelijk voor de keukens, maar vooral voor het ontwikkelen van je team. Je coacht en motiveert koks om hun vaardigheden naar een hoger niveau te tillen en zorgt voor een inspirerende en professionele werkomgeving. Samen met het management team werk je aan een soepele organisatie en een sterk team dat iedere uitdaging aankan.
Daarnaast ben je verantwoordelijk voor menuontwikkeling, personeelsplanning en een efficiënte uitvoering van evenementen. Met jou in het team kunnen we er zeker van zijn dat alles vlot en in perfecte harmonie verloopt en dat elk evenement een onvergetelijke ervaring wordt!
Wat vragen we van jou?
- Minimaal MBO werk- en denkniveau, relevante vakopleidingen
- Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie
- Uitgebreide kennis van culinaire trends, gerechten en technieken, ook voor grote groepen, en creativiteit in het ontwikkelen van maatwerkmenu’s
- Goede organisatorische en communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels), stressbestendig en oog voor detail en efficiëntie
- Flexibiliteit in werktijden, inclusief avonden, weekenden en feestdagen
- Kennis van hygiëne voorschriften (HACCP) en als je dit niet hebt, ben je bereid dit te leren
Wat krijg je ervoor terug?
- De functie is ingedeeld in Horeca CAO loonschaal 8 Deze loopt van €3067 ,- tot €3890,- bruto per maand op basis van 38 uur per week
- Als keukenpersoneel kan jij een tekenbonus van €750 netto krijgen na het positief afronden van je proeftijd
- Contract voor een jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd bij goed functioneren
- Fulltime dienstverband van 38 uur per week (32 is ook bespreekbaar)
- Flexibele werktijden met ook veel diensten overdag
- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder goed verzorgd personeelseten en werkschoenen
- 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld
- Dudok Horeca Groep betaalt 50% van de pensioenpremie voor het ouderdomspensioen en 100% van de premie voor het nabestaandenpensioen
Wat maakt werken bij Dudok extra leuk?
- Je werkt op prachtige locaties met een goeie werksfeer
- 25% personeelskorting bij Dudok horeca locaties en op Dudok Patisserie producten
- Mogelijkheid tot volgen van cursussen en trainingen in onze eigen Dudok Academy
- Doorgroeimogelijkheden binnen Dudok Groep
- Gezellige kwartaalborrels met de gehele Dudok Horeca Groep
Over de werkplek
Een bruiloft bij Dudok In Het Park, de RDM Kantine of het Regentenhuis van Kuyls Fundatie of een internationaal congres bij de Cruise Terminal Rotterdam; voor iedere gelegenheid is er een perfecte locatie. Daarnaast zijn er verschillende projecten waar Dudok invulling aan geeft, zoals de Frank Borrel, pop-up restaurant Dudok aan de Maas en de horeca invulling tijdens OBJECT Rotterdam in het HAKA gebouw.Herken jij je in deze beschrijving en sta jij te springen om bij ons aan de slag te gaan, klik dan op de groene knop hieronder om te solliciteren!Wil je eerst meer informatie over de functie? Bel dan onze Corporate Recruiter, Ezra Bouwense, op 31 6 83204021.
meer...
Opslaan en terug Naar vacature
Meer vacatures van Dudok Banqueting & evenementen
Meer Chef-kok vacatures
Gerelateerde vacatures aan Chef-kok
&Co - Rotterdam
die samen met het keukenteam aan de slag gaat. Een ervaren, talentvolle en gemotiveerde chef die de gasten altijd weer weet te verrassen met culinaire hoogstandjes. Jij wordt er gelukkig van als de bediening terug de keuken - Volledige vacature bekijken
De Witte Brigade - Rotterdam
Ben je een Gespecialiseerde kok?Een Witte Brigade Gespecialiseerde kok: Heeft MBO 3 niveau werk- en denkniveauHeeft aantoonbare kennis van zijn of haar specialisatieHeeft kennis van producten/ingrediënten en/of apparatuur - Volledige vacature bekijken
Valk Exclusief - Schiedam
BeschrijvingVoor onze hotel in Schiedam zijn wij op zoek naar een hands-on, gepassioneerde Sous Chef die deel zal uitmaken van het leidinggevende team van onze keuken. Als Sous Chef run je de keukenbrigade en rapporteer je - Volledige vacature bekijken
De Witte Brigade - Rotterdam
Ben je een Zelfstandig werkend kok?Een Witte Brigade Zelfstandig werkend kok: Heeft MBO 3 niveau werk- en denkniveauHeeft aantoonbare kennis van kooktechniekenKennis van producten/ingrediënten en (de samenstelling van) de - Volledige vacature bekijken