Inloggen - Registreer  

Ontbijtkok Weekend

Een vacature bij - Rotterdam - 04-03-2025 Naar vacature  

Bedrijfsomschrijving

Overal in Nederland vind je onze Valk Exclusief hotels. En alle 42 hebben ze een uniek karakter. We willen altijd een glimlach op het gezicht van onze gasten toveren. Dat doen we met een perfecte mix van service, kwaliteit, beleving en natuurlijk de prijs. Want gastvrijheid zit in ons DNA.

Werken bij Hotel Rotterdam Blijdorp voelt als tijd doorbrengen met vrienden en familie. Hard werken met veel plezier is hier de basis. De handjes laten wapperen is niet voor niets al sinds het begin ons motto. Jouw collega’s verwelkomen je graag om samen de gasten een topverblijf te bieden. Ons hotel ligt direct naast Diergaarde Blijdorp en bestaat uit 189 luxe kamers en suites, een knus restaurant, een hippe hotelbar en inspirerende zalen. In de keuken werk je samen met gemiddeld 10 koks. Werken bij Van der Valk betekent dat je er in één klap heel veel leuke nieuwe collega’s bij krijgt. Het team bestaat uit collega’s met al jaren ervaring terwijl sommige net in de keuken komen kijken.

Ontbijt kok voor het weekend

Als ontbijtkok bij Hotel Rotterdam Blijdorp zorg je er voor dat onze gasten de dag vol energie kunnen starten Jij vindt het een uitdaging om het ontbijt iedere dag tot in de puntjes te verzorgen. Je bereidt de gerechten volgens de daarvoor opgestelde richtlijnen en procedures, verzorgt de mise en place, doet voorbereidingen voor de lunch en overige partijen, waarborgt de productkwaliteit en zorgt ervoor dat je werkplek, zoals keukenapparatuur en - machines volgens de HACCP regels schoongemaakt zijn.

Wat ga je doen:
  • (Voor)bereding voor het ontbijt, eventueel lunch en de daarbij behorende mise en place werkzaamheden;
  • Warme gerechten a la minute maken;
  • Beoordelen van productenop versheid, houdbaarheid e.d.;
  • Toezien op de kwaliteit van de producten;
  • Bestellingen plaatsen;
  • Het controleren en opruimen van bionnenkomende bestellingen;
  • Het schoonhouden van de werkomgeving en het controleren op de naleveing van de HACCP richtlijnen.

Wat vragen we aan jou:
  • een gezonde dosis enthousiasme
  • Kennis van de HACCP-richtlijnen;
  • Servicegericht en Flexibel;
  • Je hebt oog voor detail;
  • Je bent beschikbaar in het weekend;
  • Je bent fysiek fit en kunt de rust bewaren tijdens piekmomenten;
  • Je wilt in een moderne keuken werken.

Dit vind je bij ons:

Alles is mogelijk, als je maar wilt. En wij willen jou! Dus wij bieden:
Geld!
25 vakantiedagen als je fulltime komt werken;
Opleidingsmogelijkheden;
Flexibele werktijden en geregeld een weekend vrij;
Werkdagen van gemiddeld 8 uur per dag;
Voor € 75,- overnachten bij alle Valk Exclusief hotels
Mooi-meegenomen-extra’s: korting op je fitnessabonnement, korting op je zorgverzekering en personeelsuitjes.

Heb jij interesse in deze functie?

Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons
Online Sollicitatieformulier
. Voor vragen en meer informatie over de functie van Ontbijtkok Weekend neem je contact op met Peter Weissenburger (keukenmanager) op nummer . Website:

Ga naar website
Solliciteer
Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Een vacature bij
Meer Ontbijtkok Weekend vacatures