Hotel 46 & Restaurant Craft in zoekt Sous
Contactinformatie
- Hotel 46 & Restaurant Craft
- t.a.v. Veerle van der Weijst
- Willibrordusstraat 46
- 5513 AZ Wintelre
pz@hotel46.nl
06 45914089
Solliciteren
Wil je deze vacature delen?
Ook een vacature plaatsen?Over Hotel 46 & Restaurant Craft in Wintelre
In mei 2019 opende wij onze deuren. Hotel 46 & Restaurant Craft ligt in een groenrijke omgeving op een steenworp afstand van Eindhoven Airport. Wij bieden toeristen, zakelijke gasten en reizigers die via Eindhoven Airport vliegen, een complete en moderne beleving. In het restaurant is plaats voor 130 gasten. Aan de voorzijde van restaurant Craft ligt ons terras, dat uitzicht biedt op de mooie omgeving van Wintelre en de Sint-Willibrorduskerk. Hier is ook nog eens plek voor 125 gasten. Naast het mooiste werkplekje, krijg je ook een gezellige plek in een talentvol team!Jouw werk als Sous-chef
Samen met jouw collega’s in de keuken zorg jij er voor dat elke gast een fantastische culinaire ervaring heeft. Je werkt met plezier, plant dagelijkse werkzaamheden en verzorgt de bestellingen. Je bent in staat om ontbijt, lunch, diner en partijen te bereiden en door te geven. Jij beheert en draagt zorg voor de kwaliteit van ons keukenproduct én je kunt leiding geven aan hulpkrachten, koks en leerlingen in de keuken. Je bent volledig bekend met HACCP en andere hygiëne regels. Ervaring is mooi maar een sterke motivatie is belangrijker!Geef jij onze gasten een geweldige culinaire beleving? Mail vandaag nog je cv en motivatie naar
pz@hotel46.nl
.
Hotel 46 & Restaurant Craft
Contactinformatie
- Hotel 46 & Restaurant Craft
- t.a.v. Veerle van der Weijst
- Willibrordusstraat 46
- 5513 AZ Wintelre
pz@hotel46.nl
06 45914089
Solliciteren
Barbu in 's-Hertogenbosch zoekt Chef-kok
's-Hertogenbosch
Alle vacatures
Ria Joosten Catering & Evenementen in Neer zoekt Chef-Kok
Neer
Onze partners
Horecavakbeurs voor ambitieuze professionals.Actuele horecavacatures voor iedere fase in jouw horecacarrière.
Dé groente- en fruitspecialist voor foodprofessionals.
Staat achter de Nederlandse horeca.
Alles voor de smaak.
Onzichtbaar vuil verdwijnt. Nu met gratis afzuiginstallatie inspectie.
Wij maken dagelijks brood bijzonder.
Dé bemiddelaar voor freelance koks!
Zuivelproducten die je creaties naar een hoger niveau tillen.
Kokswereld is er om koks, op ieder moment in hun carrière, het beste uit zichzelf te laten halen. Dit doen we door het delen van culinaire kennis en ervaringen.
Collegialiteit en gastvrijheid zijn belangrijk voor wie in de gastronomie werkt. Kokswereld biedt werk én inspiratie voor keukenprofessionals.
Kokswereld Nieuwsbrief
Ontvang in je mailbox alles over Michelinsterren, verrassende ingrediënten en échte verhalen uit de professionele keuken.meer...
Naar vacature
Meer vacatures van Hotel46