Inloggen - Registreer  

Junior Sous Chef - Serre Kitchen

Hotel Okura Amsterdam - Hoofddorp
Kom je werken in de meest exclusieve hotel restaurants van Amsterdam? Als Junior Sous Chef ben je samen met de Executive Chef en de Chef de Cuisine verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding in de keuken. Daarbij houd jij
- Volledige vacature bekijken
Helaas bent u niet ingelogd, login en probeer het opnieuw.    

Sous-Chef Fletcher

Fletcher - via Roc.nl - Leidschendam - 25-02-2025 Naar vacature  

Leidinggevende Keuken
Leidschendam
27 februari 2025

Details van de functie

Als ervaren kok draai je al een tijdje mee in het vak, waardoor jij het keukenteam kunt helpen bij hun ontwikkeling. Is de Chef-Kok niet aanwezig? Dan ben jij de eindverantwoordelijke voor de keuken.

Dit ga je doen

  • Je gaat aan de slag met de bereiding van de gerechten volgens recept en zorgt ervoor dat deze op een nette manier gepresenteerd worden.
  • Jij ondersteunt de Chef-Kok en houdt de keuken perfect draaiende. Je controleert de kwaliteit van producten op houdbaarheid en versheid.
  • Je ondersteunt bij de bestellingen en het controleren van de voorraad.
  • Je zorgt voor een schone en frisse keuken en weet de richtlijnen van HACCP toe te passen.
  • Je enthousiasmeert het team en helpt bij het inwerken van nieuwe collega's.
  • Je treft voorbereidingen voor de volgende dag.
  • Beginnende jonge koks kunnen altijd bij jou terecht.
  • Je ondersteunt bij het maken van de roosters.
  • Je denkt mee in de ontwikkeling van menukaarten.
  • Doe mee aan landelijke kookwedstrijden en wie weet komt jouw gerecht op de menukaart.

Dit ben jij

  • Als Sous-Chef heb je kennis van het vak. Dit breng je over op jouw collega's.
  • Je hebt ervaring in een professionele keuken en met het aansturen van een team.
  • Je bent leergierig en enthousiast en werkt graag samen.
  • Je gaat altijd voor het beste resultaat. Kwaliteit is belangrijk in jouw werk.
  • Veranderende situaties of presteren onder druk zijn geen probleem voor jou.
  • Jij wacht niet af, maar onderneemt zelf actie tijdens jouw werk.
  • Je werkt flexibel en bent de gehele week beschikbaar. In de avonden en weekenden werken is voor jou geen probleem.
  • Je bent communicatief zeer vaardig in de Nederlandse en Engelse taal.

Dit bieden we jou

  • Een bruto maandsalaris tussen de

€2750,-

en

€3200,-

op basis van een fulltime dienstverband.
  • 25 vakantiedagen.
  • 8% vakantiegeld.
  • Een goede pensioenregeling.
  • Een reiskostenvergoeding van €0,23 cent per kilometer vanaf 10 kilometer van jouw woonadres.
  • Ruimte om te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling.
  • Een gratis overnachting in een van de ruim 110 Fletcher hotels na het succesvol doorlopen van jouw proeftijd.
  • Een unieke Fletcher Voordeelpas: wat dacht je van hoge kortingen op hotelovernachtingen, een dagje wellness met korting, korting op Fletcher Events en meer. Deze voordelen kun je ook delen met je familie en vrienden.
  • Een goede werksfeer, met leuke collega's.
  • Verschillende mogelijkheden om door te groeien.
  • Voordelig fietsplan en sporten via Fletcher fitness- en sportabonnement.

Wordt dit jouw nieuwe werkplek?

Op zoek naar een uitdagende baan in een bruisende omgeving? Het luxe Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag is op zoek naar enthousiaste nieuwe collega's! Dit prachtige hotel in Leidschendam biedt niet alleen 96 moderne hotelkamers en culinair genot in Restaurant Chiparus, maar ook 7 multifunctionele feest- en vergaderzalen en een officiële trouwlocatie. Het hotel is de ideale uitvalsbasis voor een ontspannen verblijf in de buurt van het strand en de stad. Het hotel ligt bovendien direct naast het grootste winkelcentrum van Nederland. Kortom: een diverse plek om te werken! Solliciteer nu en maak deel uit van het gepassioneerde en gezellige team van Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag!

meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Fletcher

Gerelateerde vacatures aan Sous-Chef Fletcher

Executive Pastry Chef

Pedevilla - Noordwijk
Company Overview Pedevilla S.p.A. - Benefit Company is a family-owned Italian business, a leader in Premium Collective Catering, focusing on high-quality products and innovative services to contribute to the well-being of
- Volledige vacature bekijken

Chef Kok Afrikaans Restaurant de Paarl

Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden - Sassenheim
FunctieomschrijvingBreng jij de Zuid-Afrikaanse keuken van ons nieuw te openen restaurant & evenementenlocatie, de Paarl, tot leven? Wij zoeken een enthousiaste, ervaren chef met kennis van en passie voor de Zuid-Afrikaanse
- Volledige vacature bekijken

Executive Pastry Chef

Pedevilla - Noordwijk
Job Description Company Overview Pedevilla S.p.A. - Benefit Company is a family-owned Italian business, a leader in Premium Collective Catering, focusing on high-quality products and innovative services to contribute to the
- Volledige vacature bekijken

Zelfstandig Werkend Kok

Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden - Sassenheim
Ben jij een culinaire professional met passie voor koken en een oog voor detail? Wij zijn op zoek naar zelfstandig werkend koks om onze mooie keukenbrigade te versterken!De functie in het kort:Koken onder leiding van SVH
- Volledige vacature bekijken