Sous Chef
Altijd al leiding willen geven in een gigantische keuken? Niet bang voor een beetje uitdaging? Solliciteer dan nu voor de functie Sous-chef.
Beschrijving
First things first
Hotel Eindhoven-Best heeft drie verschillende restaurants:
- Het traditionele Van der Valk restaurant met ongeveer 350 zitplaatsen. Op het menu vind je
als vernieuwende gerechten. Geen schilderijtjes, geen poes pas. Hier draait het om het product zelf;
- Het ontbijt-, lunch- en dinerbuffet met ongeveer 350 zitplaatsen. Het uitgebreide buffet heeft een pizzaoven, wokgedeelte en een groot kookeiland;
- Hoog boven, op de 12e verdieping, wacht onze Skybar om tot leven te komen. Met hippe gerechten, stijlvolle cocktails en een sfeer waar de voetjes van de vloer gaan, wordt dit dé hotspot.
Wat ga je doen?
- Als Sous-chef ben je de rechterhand van de chef-kok;
- Jij stuurt het keukenteam aan, deelt taken uit en geeft duidelijke instructies. Jij bent hun mentor én motivator;
- Je bent verantwoordelijk voor het coördineren en organiseren van de werkzaamheden in de keuken;
- Geen gerecht verlaat de keuken zonder jouw goedkeuring. Je zorgt ervoor dat elk bord een visuele én smaakvolle traktatie is;
- Je regelt bestellingen, controleert alles tot in de puntjes en neemt leveringen in ontvangst;
- Met jouw enthousiasme zorg je voor een goede sfeer in de keuken, waar hard werken en gezelligheid hand in hand gaan;
- Natuurlijk sta je ook zelf achter het fornuis en breng je jouw culinaire creativiteit tot leven;
- Je komt te werken in een open keuken voorzien van het nieuwste apparatuur, zegmaar de
in de keukenwereld.
Wat verwachten wij van jou?
- Minimaal 2 jaar relevante ervaring als sous-chef;
- Je houdt van eten en alles wat ermee te maken heeft;
- Je bent meegaand met het team, ook werk je in het weekend en ’s avonds;
- In het bezit van een leermeester diploma;
- Kennis van HACCP;
- Stress komt niet in jouw woordenboek voor.
Win-winsituatie
Say hi toeen uitdagende baan in het allernieuwste Hotel;
- Eén keer per maand een educatieve training of sportactiviteit;
- Een marktconform salaris volgens de horeca CAO en passend bij je functie en ervaring;
- 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
- Gratis parkeren tijdens werktijd;
- Voor € 75,- (inclusief ontbijt) overnachten bij alle Valk Exclusief hotels;
- 20% F&B korting in alle Valk-Exclusief restaurants;
- 20% Korting op de items in onze shop;
- 25% Korting op alle behandelingen bij Van der Valk Eindhoven-Best;
- Profiteer van kortingen op culturele uitjes, Valk Exclusief producten en wijnen;
- Mooi-meegenomen-extra’s: korting op je zorgverzekering en personeelsuitjes;
- Gratis gebruik van onze fitness;
- Elk jaar een keigezellig personeelsfeest.
meer...
Naar vacature
Meer vacatures van Valk
Meer Sous Chef vacatures