Inloggen - Registreer  

Restaurant medewerker Hogeschool

Vitam - Utrecht - 18-02-2025 Naar vacature  

Restaurantmedewerker
24-32 (parttime)
Schaal 3
Utrecht (Utrecht)
31 maart 2025
Direct solliciteren
Check je salaris
0
Wij planten een boom voor jou als nieuwe collega!

Zet die extra stap voor je gasten bij Vitam!

Voor Hogeschool Utrecht zoeken wij een enthousiaste restaurant medewerker. Op deze bruisende locatie verzorgd Vitam de vergaderlunch en andere banqueting activiteiten voor leerlingen en docenten. Met jouw werk-privébalans zit het wel goed bij Vitam: we zien jou graag 25 uur per week van maandag tot en met vrijdag. De werktijden liggen tussen 08:00 uur en 16:00 uur. Samen met de restaurant manager en nog een restaurant medewerker zorg je ervoor dat alles goed wordt geregeld.

Wat ga je doen als restaurant medewerker bij Vitam?

Je biedt ondersteuning bij het bereiden van broodjes, salades en soepen voor de lunch en banqueting. Met jouw creativiteit creëer je ook met andere drankjes en lekkere hapjes de ultieme pauzebeleving voor de gasten. Daarnaast draagt je creativiteit bij aan de variatie van het aanbod.

Zo proef je het verschil bij Vitam

Bekijk wat je gaat verdienen
  • Salaris: Tussen €2.372 en €2.494 bruto per maand op basis van 38 uur, conform Hospitality CAO.
  • Vakantiedagen en pensioen: 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en een goede pensioenregeling.
  • Extraatjes: Een aanbrengbonus van €750, en een budgetcoach voor advies.
  • Opleiding en ontwikkeling: Mogelijkheid om een kookworkshop of barista training onder werktijd te volgen, toegang tot een online leerplatform, trainingen, leertrajecten, en een uitgebreid vitaliteitsprogramma.
  • Reiskostenvergoeding: €0,23 netto per km (woon-werkverkeer) tot maximaal 40 km enkele reis. Bij een afstand van meer dan 11 km, vergoeden we ook de eerste 10 km tegen €0,19 netto per km. Woon je binnen 10 km, dan kun je gebruik maken van ons fietsplan.
  • Zorgverzekering: Collectieve ziektekostenverzekering en een tegemoetkoming van €20 bruto per maand op je zorgverzekering, indien verzekerd bij VGZ.
  • Werksfeer: Een fijne werksfeer waar hard werken en plezier hand in hand gaan, met regelmatige teamuitjes en aandacht voor de mens.

Bereken

jouw
Reiskosten
Voor de berekening gaan we ervan uit dat je met de auto komt. Ben je van plan om met het ov te reizen? Laat het ons dan weten.

Hiermee maak jij het verschil!

  • Je bent gastgericht en zet altijd nét een stapje extra voor anderen.
  • Je hebt een positieve, representatieve en verzorgde uitstraling.
  • Je bent enthousiast, proactief en houdt van afwisseling.
  • Je vindt het leuk om te koken en om bezig te zijn met eten en drinken. En je vindt het leuk om nieuwe dingen te leren op dit gebied. 
Test of deze job iets voor jou is

Is it a

match
?
"
" geeft vereiste velden aan
frm: Stap
van
12
0%
Onze cultuur moet bij je passen. Het is iets wat je moet ervaren en wat wordt uitgedragen door de gehele organisatie. Ondernemerschap, persoonlijke aandacht en het ontwikkelen van je talenten staat bij ons voorop! Benieuwd of wij bij elkaar passen? Swipe door de volgende stellingen en ontdek of we een match zijn.

frm
Onze cultuur moet bij je passen. Het is iets wat je moet ervaren en wat wordt uitgedragen door de gehele organisatie. Ondernemerschap, persoonlijke aandacht en het ontwikkelen van je talenten staat bij ons voorop! Benieuwd of wij bij elkaar passen? Swipe door de volgende stellingen en ontdek of we een match zijn.

Ik ben broodjes aan het beleggen en een gast komt naar mij toe met een vraag. Ik leg mijn werk neer en help de gast.
Dagelijks komt er een gast lunchen met een lactose allergie. Ik wijs haar wat ze wel en niet mag hebben.
Een collega heeft zich helaas ziek moeten melden. Ik besluit haar dienst over te nemen.
Mijn collega en ik krijgen de taak om de maaltijdsalades te maken. We krijgen de taak niet af, maar het is voor ons geen probleem om dit tijdens de lunch te doen.

Ik vind het leuk om mijn creativiteit te laten zien. Daarom maak ik graag met verschillende producten een nieuw gerecht.
Communicatie is voor mij niet zo belangrijk. Zolang ik een lekker gerecht op tafel zet, is het goed.
Ik draag bij aan een gezellige werksfeer. Er is ruimte voor humor, maar we zorgen ook samen dat ons werk af is.
We hebben een nieuwe medewerker met een afstand tot de arbeidsmarkt in ons team. Ik weet niet goed hoe ik met hem of haar moet samenwerken.
Tijdens de lunch pak ik eerder een salade, dan een broodje kroket.
Ik gooi plastic bij het plastic en papier bij het papier. Ik spreek medewerkers erop aan als ik zie dat zij dit niet doen.
Een functietitel zegt mij niet zoveel. Ik vind het belangrijker dat ik mijn talenten kan laten zien en me kan ontwikkelen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Vitam
Meer Restaurant medewerker Hogeschool vacatures