Inloggen - Registreer  

Restaurantmanager in het Louwman Museum

Spirit Hospitality Services - Den-haag - 17-12-2023 Naar vacature  

Alles over de functie

Select Catering is
per januari
op zoek naar een Restaurantmanager voor in Het Louwman Museum in Den Haag! Dit museum is een indrukwekkend gebouw en heeft als doel om een zo helder en boeiend mogelijk beeld te geven van wat de automobielindustrie sinds 1887 heeft voortgebracht. De auto is een van de belangrijkste uitvindingen van de negentiende en twintigste eeuw. Het Louwman Museum is op 2 juli 2010 door Hare Majesteit Koningin Beatrix geopend!

Het restaurant op het Museumplein is dan ook een heerlijke plek waar museumbezoekers, zakelijke gasten of gasten van een evenement overdag samenkomen. Jij zal dan ook verantwoordelijk zijn voor het restaurant gedurende de dag.

Het restaurant serveert ambachtelijk eten en drinken op ieder moment van de dag, maar deze sfeervolle plek is overigens ook beschikbaar in de avonden voor besloten partijen! Daar op het gezellige Museumplein waan je je weer in de jaren ‘20. De originele gevels zijn die van veelal oorspronkelijk Haagse gebouwen.

Pas jij in dit plaatje?

  • Je hebt MBO werk- en denkniveau met passende opleiding binnen de hospitality/eventbranche;
  • Je bent communicatief sterk en stressbestendig;
  • Je hebt affiniteit met gastronomie en wijn;
  • Je hebt een fijne uitstraling en een gastgerichte instelling;
  • Je bent motiverend, enthousiast en behulpzaam tegenover je collega’s en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Je hebt ervaring met computers, urenregistratiesystemen, AV techniek en de op- en afbouw van events.

Wat zullen je taken zijn?

  • Het goed laten verlopen en ondersteunen van de dagelijkse operatie;
  • Je organiseert en denkt vooruit in zaken als mise en place, inkoop en reserveringen;
  • Menu ontwikkeling in samenwerking met chef; zoals presentatie en calculatie;
  • Personeelszaken zoals planning en sollicitaties voeren;
  • Administratieve taken zoals werken met de omzet, derving, inkoop en personeelsuren;
  • Marketing van het restaurant via sociale media;
  • Het behouden van de kwaliteit van de service en producten;
  • Een aanspreekpunt zijn voor zowel je collega's als gasten;
  • Je bent verantwoordelijk voor het beheersen van de personeelskosten en lost eventuele problemen/klachten op.

Wat bieden wij?

  • Een baan bij een levendige organisatie;
  • Werken in een klein team dat voelt als familie;
  • Doorgroeimogelijkheden;
  • Een passend salaris naar ervaring;
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Spirit Hospitality Services