Chef de partie
Horeca vacatures van:
Visaandeschelde
Standplaats:
Scheldeplein 4, 1078 GR Amsterdam, Noord-Holland
Totaal aantal medewerkers:
30
Dienstverband:
Fulltime baan, Parttime baan, Leerling BBL
Functie categorie:
Keuken - koks
Referentie nr:
31584
Geplaatst op:
01-01-2025
Algemene informatie
Visaandeschelde is gelegen aan het Scheldeplein in Amsterdam-Zuid en is al jaren een begrip in de stad Amsterdam. Het team zorgt voor de prachtigste gerechten en een uitmuntende service. Het team van VIS is professioneel met een informeel randje. Oog voor detail is daarbij een belangrijk punt. De rode draad van de menukaart is ‘Vis & Seizoen’, dit houdt in dat de gerechten meedeinen met de getijden. Verse vis met de mooiste seizoensproducten samen op één bord.Visaandeschelde is op zoek naar een chef de partie.
Jouw profiel:
We zoeken een Chef de Partie met passie voor zijn vak. Je hebt ervaring in de professionele keuken en bent zeer gemotiveerd om elke dag het beste uit jezelf en je team te halen. Je bent stressbestendig en kan goed plannen en inspelen op wat de dag je brengt. Onze ideale kandidaat is gemotiveerd, vakkundig, creatief en een teamplayer. Ook als je minder ervaring hebt ben je welkom, we leiden je graag op!
Taken en verantwoordelijkheden:
Als Chef de Partie ben je verantwoordelijk voor de toegewezen partie in de keuken. Je draagt zorg voor de mise en place, het voorbereiden en het opmaken van uiteenlopende gerechten. De partie draait door jouw invulling een optimaal servies en je weet gerechten met zorg en kwaliteit te verzorgen. Werken in de horeca doe je met passie. De juiste combinatie vinden tussen service, persoonlijke aandacht en professionaliteit is essentieel.
Chef de Partie draagt zorg voor:
- Dagelijkse controle van producten op versheid en kwaliteit;
- Controle op foodstyling;
- Het voorzien van het betreffende deel van de keuken van mise en place;
- De correcte bereiding van receptuur;
- Zelfstandig een gedeelte van de keuken draaien
- Het schoonmaken van de werkomgeving en keukenapparatuur. Conform de HACCP regelgeving (hygiëne code horeca)
- Het volgen van richtlijnen met betrekking tot veiligheid, Hygiëne en HACCP.
- Zorgdragen voor juiste opslag en verwerking van de diverse producten conform de HACCP regelgeving (hygiëne code horeca)
Vereisten voor deze functie:
- Je hebt ervaring in de professionele keuken
- Kennis van alle HACCP standaarden en allergenen regelgeving
- In staat om de kwaliteit en de service standaarden te controleren
- Als je minder ervaring hebt maar wel ontzettend gemotiveerd, ben je ook welkom, we leiden je graag op!
Wat bieden wij:
- Een goed salaris
- Werken in een jong & ambitieus team
- Ruimte voor eigen creativiteit
- Werken in een stabiel en internationaal bekend bedrijf
- Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: een personeels feest 1x per jaar, personeels borrels ieder kwartaal, parkeergelegenheid gratis en korting bij 12 horecazaken, One-Fit sport abonnement van de zaak, Niet ziek zijn bonus en goede fooien.
Bellen mag ook 06-47500416
Bedrijfscontactgegevens
Horeca vacatures van:
Visaandeschelde
Contact persoon / afdeling:
Lisa Bakker
Adres:
Scheldeplein 4
1078 GR Amsterdam, Noord-Holland
Telefoonnummer:
020-6751583
Website:
http://www.visaandeschelde.nl
Bekijk locatie op kaart
Stel je vraag
- Deze sollicitatie gaat rechtstreeks naar de werkgever
Naar vacature
Meer vacatures van Horeca vacatures