Inloggen - Registreer  

Zelfstandig Werkend Kok

Landal GreenParks - Eerbeek
Over de functie Een lekker voorgerecht? Zó geregeld. Een medium gegrilde steak? Ook helemaal geen probleem voor een Zelfstandig Werkend Kok als jij. Als gasten van Landal Coldenhove jouw eten zien aankomen, loopt het water
- Volledige vacature bekijken
Helaas bent u niet ingelogd, login en probeer het opnieuw.    

Buitenplaats Sonsbeek in zoekt Zelfstandig werkend kok

Buitenplaats Sonsbeek - via Kokswereld - Arnhem - 09-08-2024 Naar vacature  

Fulltime & Parttime

Contactinformatie

  • Buitenplaats Sonsbeek
  • t.a.v. Kees Bouwhof
  • Tellegenlaan 3 & 4
  • 6814 BT Arnhem
stadsvillasonsbeek.nl
info@stadsvillasonsbeek.nl
026-4465200
Solliciteren

Wil je deze vacature delen?

Ook een vacature plaatsen?
Buitenplaats Sonsbeek zoekt voor haar 2 volledig gerenoveerde horecalocaties in Arnhem een zelfstandig werkend kok.
Buitenplaats Sonsbeek is met haar locaties (waaronder Stadsvilla Sonsbeek en Ketelhuis Sonsbeek), meer dan alleen een iconische plek in het mooiste stadspark van Nederland. De 2 horeca- en evenementenlocaties hebben grote terrassen, een restobar, een lunchroom en meerdere ruimtes voor groepsreserveringen.

Ben jij onze nieuwe collega?

Jij geniet van de dynamiek in een goed georganiseerde keuken. Werken met mooie ingrediënten, steeds weer nieuwe gerechten bedenken, en zodra de service er aan komt: knallen met je collega’s. Na afloop zorgen jullie samen met dezelfde zorg voor een schone keuken, om dan voldaan als team je dienst af te sluiten.

Hoe ziet jouw dag als Zelfstandig werkend kok eruit?

Je werkdag bij Buitenplaats Sonsbeek is elke dag anders. In de RESTOBAR van Stadsvilla Sonsbeek serveren wij ontbijt, lunch en diner. In het Ketelhuis serveren wij alleen lunch. Verder worden er in dezelfde keukens gewerkt aan de gerechten voor de banqueting.

Dagelijks bespreek je samen met het keukenteam de reserveringen en de bijzonderheden van de dag. Zijn er bijvoorbeeld gasten met speciale wensen of allergieën. Nadat je de mise en place hebt bereid, ondersteun je de leidinggevende chef in zijn taken waarin je je mening durft te uiten over eventuele ideeën voor een “nieuw” menu. Verder werk je altijd volgens de richtlijnen van de HACCP. Tijdens de lunch en het diner weet je wat je moet doen om alle gerechten zo mooi en snel mogelijk over de passe te krijgen en heeft jouw gevoel voor smaak de overhand in het maken van beslissingen.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt minimaal 2/3 jaar ervaring als kok in een professionele keuken;
  • Je kunt goed zelfstandig werken maar bent ook een echte team-player;
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • Kennis van de HACCP-richtlijnen;
  • Je hebt passie voor gastvrijheid;
  • Je bent creatief en stressbestendig.

En wat mag jij van ons verwachten?

  • We zijn een volwassen team van enthousiaste en ambitieuze collega’s en leren graag van en mét elkaar;
  • Buitenplaats Sonsbeek is een groeiend bedrijf. Hier kun jij dus je steentje aan bijdragen;
  • Groene en inspirerende locatie. Hier kunnen we veel over zeggen, maar je moet dit eigenlijk vooral zelf komen ervaren…
  • Verschillende doorgroeimogelijkheden omdat we het belangrijk vinden dat iedereen zich blijft ontwikkelen.

Belangrijke zaken op een rijtje

  • Een veelzijdige functie binnen de verschillende horeca-activiteiten van Buitenplaats Sonsbeek;
  • Minimaal 32 uur met een vier- of vijfdaagse werkweek;
  • Je krijgt flexibele roosters en werktijden;
  • We vinden je privéleven erg belangrijk, daarom worden roosters minimaal 2,5 week van tevoren gemaakt;
  • De ruimte voor eigen initiatief en inbreng;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je bent tenslotte nooit uitgeleerd;
  • Nieuwe keukens met moderne apparatuur;
  • Een salaris passend bij de functie en ervaring;
  • Je deelt mee in de fooi;
  • Werken is leuk, maar elkaar ook buiten werktijd zien is soms nog veel leuker! Wij organiseren daarom regelmatig personeelsactiviteiten;
  • Je wordt onderdeel van een ambitieus en consistent horecateam!
Startdatum: in overleg.

En nu?

Heb je interesse in de functie? Stuur je CV naar 
info@stadsvillasonsbeek.nl
 t.a.v. M. Horsten. Je ontvangt binnen 5 dagen een reactie.

Buitenplaats Sonsbeek

Contactinformatie

  • Buitenplaats Sonsbeek
  • t.a.v. Kees Bouwhof
  • Tellegenlaan 3 & 4
  • 6814 BT Arnhem
stadsvillasonsbeek.nl
info@stadsvillasonsbeek.nl
026-4465200
Solliciteren
Moya Tapasclub in Den Haag zoekt Chef-kok
Den Haag
Alle vacatures
P&O Ferries zoekt 2e kok (2 weken varen, 2 weken vrij)
Europoort

Onze partners

Zuivelproducten die je creaties naar een hoger niveau tillen.
Dé bemiddelaar voor freelance koks!
Alles voor de smaak.
Actuele horecavacatures voor iedere fase in jouw horecacarrière.
Wij maken dagelijks brood bijzonder.
Horecavakbeurs voor ambitieuze professionals.
Onzichtbaar vuil verdwijnt. Nu met gratis afzuiginstallatie inspectie.
Dé groente- en fruitspecialist voor foodprofessionals.
Staat achter de Nederlandse horeca.
Kokswereld is er om koks, op ieder moment in hun carrière, het beste uit zichzelf te laten halen. Dit doen we door het delen van culinaire kennis en ervaringen.

Collegialiteit en gastvrijheid zijn belangrijk voor wie in de gastronomie werkt. Kokswereld biedt werk én inspiratie voor keukenprofessionals.

Kokswereld Nieuwsbrief

Ontvang in je mailbox alles over Michelinsterren, verrassende ingrediënten en échte verhalen uit de professionele keuken.
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Buitenplaats Sonsbeek

Gerelateerde vacatures aan Buitenplaats Sonsbeek in zoekt Zelfstandig werkend kok

Zelfstandig Werkend Kok

EuroParcs - Otterlo
Wat ga je doen?Als zelfstandig werkend kok bereid jij de meest smaakvolle gerechten voor onze gasten. In een handomdraai zorg jij voor het ene na het andere culinaire hoogstandje. Jij stelt de lekkerste maaltijden samen,
- Volledige vacature bekijken

Zelfstandig kok

Olympia - Arnhem
Bedrijfsomschrijving Je gaat aan de slag in een authentiek Indisch restaurant in Arnhem. De sfeer in het restaurant is gemoedelijk en gezellig. Achter de schermen is het druk maar gestructureerd. Het restaurant zit in het
- Volledige vacature bekijken

Zelfstandig kok

Olympia - Arnhem
Bedrijfsomschrijving Je gaat aan de slag in een authentiek Indisch restaurant in Arnhem. De sfeer in het restaurant is gemoedelijk en gezellig. Achter de schermen is het druk maar gestructureerd. Het restaurant zit in het
- Volledige vacature bekijken

Hovenier onderhoud

Baneninhetgroen - Huissen
Wat ga je doen als hovenier onderhoud?Het is 15:00. Vandaag hebben jullie in het Sonsbeek park gewerkt, waar jullie heggen hebben gesnoeid en de verharding weer netjes onkruidvrij hebben gemaakt. Je kijkt als hovenier
- Volledige vacature bekijken