Valk Exclusief - Haarlem
Beschrijving Van der Valk Hotel Haarlem heeft een uitgebreide menukaart die regelmatig verandert en meegaat met het seizoen. 7 dagen in de week is ons a la carte restaurant geopend. Onze keuken is opgedeeld in 5 - Volledige vacature bekijken
Chef-Kok FT - Carlton Square Hotel
Hotelprofessionals
- Haarlem
Het Carlton Square maakt deel uit van de Carlton Hotel Collection; een dynamische hotelgroep in Nederland, Groot-Brittannië en België. Alle tien hotels kenmerken zich door hun eigen unieke locatie, en hebben die bijzonder warme, gastvrije sfeer met elkaar gemeen.
Als 'beste hotel van Haarlem'(bron: Tripadvisor) biedt het viersterren Carlton Square 124 heerlijke stadskamers, Bar & Kitchen Zocher als de ontmoetingsplek voor zowel hotelgasten als locals en het meetings & events concept:MEET, TASTE & STAY!
Functiebeschrijving
Werken in het meest veelzijdige restaurant van Haarlem? Bij Bar & Kitchen Zocher kan dit!Zoals bij vele bekend heeft de stad Haarlem oneindig veel te bieden op het gebied van cultuur, natuur, winkels en niet te missen; culinaire hotspots. Zocher mag dan wel het restaurant van een hotel zijn (Carlton Square Hotel, natuurlijk het mooiste hotel van Haarlem), wij hebben veel meer te bieden dan ‘basic' gerechten en snelle happen.Bij Bar & Kitchen Zocher verbinden we het levendige van de stad met de bourgondische levensstijl waarbij genieten centraal staat! Een herkenbare kaart met een Zocher stoere twist, muziek passend bij het moment van de dag en een veelzijdige ambiance zorgen ervoor dat je je welkom voelt. Wij serveren op ieder moment van de dag dat wat de gast nodig heeft. De heerlijkste koffies, de lekkerste broodjes en het beste werk van de grill, vergezeld met seizoensgebonden en lokale gerechten. En om dit te kunnen doen zoeken we een Chef-kok.
Met onze menukaart hebben we de tijd genomen om te ontdekken welke producten de Haarlemse streek te bieden heeft en hoe we deze tot hun recht kunnen laten komen in onze gerechten. Robuust, eerlijke smaken en geen onnodige toevoegingen.
Deel jij onze passie voor mooie producten, natuurlijke smaken en eerlijke gerechten? Laat dan van je horen en we geven graag het stokje over zodat jij er jouw eigen draai aan kan geven!
Bij ons kan je het volgende komen doen:
- Je gaat als onze Chef-kok aan het werk in een enthousiast en gedreven team
- Ook word je deel van ons Management Team en coacht, traint en geeft leiding aan jouw directe collega's in de keuken.
- Uiteraard vragen we je ook een beetje op de cijfers te letten en de foodcosts niet de pan uit te laten rijzen.
- Natuurlijk luisteren we graag naar jouw kijk op ons menu en vertrouwen we jou met jouw nieuwe ideeën.
- Verder nemen we aan dat jij op de hoogte bent van de laatste HACCP-normen en deze feilloos weet te volgen.
- Werken in een dynamische omgeving met een gezellig team dat weet van aanpakken;
- Flexibele werktijden;
- Ontvang je een goed marktconform salaris en spaar je voor pensioen
- Indien van toepassing passende reiskostenvergoeding of een Swap fiets om op je werk te komen
- Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een jaarlijkse overnachting in één van onze hotels naar keuze (inclusief 3-gangen diner), Friends & Family-tarieven voor eigen gebruik, een vaste personeelskorting in Bar & Kitchen Zocher, en kortingen op verschillende producten en diensten via ons benefits at work programma
- En kom je natuurlijk te werken binnen het leukste team van Haarlem!
Functie-eisen
Dus ben jij:Een ervaren en gepassioneerde Chef die samen met het team onze gasten letterlijk een kijkje in de keuken wilt geven? Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en organisatie van de keuken. Je komt daarnaast met initiatieven voor nieuwe menu's en vindt het leuk om met nieuwe ingrediënten en smaken te experimenteren. Daarnaast vind je het niet erg om contact te hebben met zowel de gasten als met het keukenteam om met elkaar aan geweldige ervaringen te werken.Als je dan ook nog is:- Minimaal 1 jaar ervaring als Chef of 3 jaar als Sous-Chef in een restaurant hebt (hotellerie is een pré)
- Uitgebreide kennis van kooktechnieken en culinaire trends bezit
- In staat om onder druk te werken en snel te schakelen
- Passie hebt voor koken en experimenteren met nieuwe smaken en ingrediënten
- En sterke en organisatorische en communicatieve vaardigheden bezit
- De Nederlandse en Engelse taal uitstekend beheerst
We gaan graag met je in gesprek, en vergeet niet, ook al pas je misschien niet 100% in ons profiel, ook wij hebben het wel eens mis dus laat vooral van je horen!
meer...
Opslaan en terug Naar vacature
Meer vacatures van Hotelprofessionals
Gerelateerde vacatures aan Chef-Kok FT - Carlton Square Hotel
Chef Kok Afrikaans Restaurant de Paarl
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden - Sassenheim
FunctieomschrijvingBreng jij de Zuid-Afrikaanse keuken van ons nieuw te openen restaurant & evenementenlocatie, de Paarl, tot leven? Wij zoeken een enthousiaste, ervaren chef met kennis van en passie voor de Zuid-Afrikaanse - Volledige vacature bekijken
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden - Sassenheim
FunctieomschrijvingSaucier, poissonnier en termen ken jij natuurlijk als de beste. Hou jij het liever bij 1 partie of baan jij jezelf door de gehele keuken? Welke je ook kiest, SVH Meester-kok Rogér Rassin en zijn - Volledige vacature bekijken
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden - Sassenheim
Ben jij een culinaire professional met passie voor koken en een oog voor detail? Wij zijn op zoek naar zelfstandig werkend koks om onze mooie keukenbrigade te versterken!De functie in het kort:Koken onder leiding van SVH - Volledige vacature bekijken
Valk Exclusief - Haarlem
BeschrijvingSOUSCHEF M/VBedrijfsomschrijvingVan der Valk Hotel Haarlem is een viersterrenhotel met 315 kamers en suites, een luxe à la carte restaurant met ruim 378 zitplaatsen, een fraai terras en niet te vergeten een - Volledige vacature bekijken