Inloggen - Registreer  

Chef-Kok

Loetje Eindhoven - Eindhoven
Loetje Eindhoven 40 - 40 uur Fulltime Chef-Kok Loetje Eindhoven 40 - 40 uur Fulltime Solliciteer direct De gouden match Je bent: Een ervaren Chef-Kok Een echte manager, je hebt ervaring in het aansturen van een grote
- Volledige vacature bekijken
Helaas bent u niet ingelogd, login en probeer het opnieuw.    

Restaurant Suus in Best zoekt Chef-kok

Restaurant Suus - via Kokswereld - Best - 12-03-2023 Naar vacature  

Contactinformatie

  • Restaurant Suus
  • t.a.v. Suzan Gerrits
  • Oirschotseweg 108
  • 5684 NL Best
restaurantsuus.com
info@restaurantsuus.com
06 14687854
Solliciteren

Wil je deze vacature delen?

Ook een vacature plaatsen?

Chef-kok gezocht voor Restaurant Suus!

Wij bij Restaurant Suus staan voor liefde voor het vak, persoonlijke aandacht en het geven van een warme en gastvrije plek aan onze gasten. Ons doel is om een thuis te bieden aan velen en om de bourgondische gezelligheid in een nieuw jasje te steken.

Als chef-kok ben je verantwoordelijk voor het creëren van heerlijke gerechten van hoge kwaliteit waardoor onze gasten bij ons terug blijven komen. Bij Restaurant Suus komen verschillende keukens bij elkaar en is er naast eten ook ruimte voor een gezellige borrel. Onze plek is levendig met een open keuken en een centrale bar waar naast biertjes tappen nog zoveel meer gebeurt.

Wat ga je doen?

  • Het bedenken en ontwikkelen van nieuwe seizoensgebonden gerechten, die passen bij ons concept en onze gasten zullen verrassen.
  • Het plannen en organiseren van de keukenactiviteiten om ervoor te zorgen dat het werk soepel verloopt en er voldoende aandacht is voor onze gasten.
  • Het leiden en trainen van het keukenteam om ervoor te zorgen dat alle gerechten op tijd en naar behoren worden bereid, terwijl de gastvrijheid en persoonlijke aandacht behouden blijven.
  • Het handhaven van hoge kwaliteitsnormen en het waarborgen van de voedselveiligheid in de keuken, zodat onze gasten altijd kunnen genieten van heerlijk en veilig bereid eten.
  • Het bestellen en beheren van de keukenvoorraad en het beheersen van de kosten, zodat we onze gasten kunnen blijven verrassen met hoogwaardige gerechten tegen een eerlijke prijs.

Wat neem jij mee

  • Minimaal 5 jaar ervaring als chef-kok in een professionele keuken.
  • Een gedegen kennis van de culinaire industrie, inclusief ingrediënten, technieken en trends.
  • In staat zijn om in een teamomgeving te werken en een team van koks te leiden, terwijl je de persoonlijke aandacht voor onze gasten behoudt.
  • Flexibiliteit in werkuren en dagen, inclusief weekenden en avonden, omdat wij ons richten op gastvrijheid en gezelligheid voor onze gasten. (natuurlijk is hier veel in mogelijk in goed overleg)
  • Het vermogen om onder druk te werken en meerdere taken tegelijkertijd uit te voeren, terwijl je blijft werken met persoonlijke aandacht voor onze gasten.
  • Goede communicatieve vaardigheden, zodat je goed kunt samenwerken met ons team en onze gasten op een persoonlijk niveau kunt aanspreken.

Wat krijg je van Suus

  • Een competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Een professionele, gastvrije werkomgeving waar persoonlijke aandacht en gastvrijheid centraal staan.
  • Een heel gezellig en warm team waar bijv. uitjes naar Tel Aviv worden georganiseerd om inspiratie op te doen voor onze kaart.
  • Mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en groei.
Let’s do this!

Restaurant Suus

Contactinformatie

  • Restaurant Suus
  • t.a.v. Suzan Gerrits
  • Oirschotseweg 108
  • 5684 NL Best
restaurantsuus.com
info@restaurantsuus.com
06 14687854
Solliciteren
Restaurant Sizzling zoekt Zelfstandig werkend kok
Eindhoven
Alle vacatures
Châlet Couvert in Aarle Rixtel zoekt Sous-chef
Aarle-Rixtel

Onze partners

Dé groente- en fruitspecialist voor foodprofessionals.
Horecavakbeurs voor ambitieuze professionals.
Onzichtbaar vuil verdwijnt. Nu met gratis afzuiginstallatie inspectie.
Zuivelproducten die je creaties naar een hoger niveau tillen.
Actuele horecavacatures voor iedere fase in jouw horecacarrière.
Wij maken dagelijks brood bijzonder.
Dé bemiddelaar voor freelance koks!
Staat achter de Nederlandse horeca.
Alles voor de smaak.
Kokswereld is er om koks, op ieder moment in hun carrière, het beste uit zichzelf te laten halen. Dit doen we door het delen van culinaire kennis en ervaringen.

Collegialiteit en gastvrijheid zijn belangrijk voor wie in de gastronomie werkt. Kokswereld biedt werk én inspiratie voor keukenprofessionals.

Kokswereld Nieuwsbrief

Ontvang in je mailbox alles over Michelinsterren, verrassende ingrediënten en échte verhalen uit de professionele keuken.
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Restaurant Suus

Gerelateerde vacatures aan Restaurant Suus in Best zoekt Chef-kok

Chef Kok - Trendy Airport Hotel

Independent Recruiters - Eindhoven
Chef Kok - Trendy Airport Hotel Ben jij een gepassioneerde Chef Kok die zijn of haar carrière wilt vervolgen in de hotellerie? Dan hebben wij wellicht de ideale baan voor jou! Dit hotel, gelegen aan de rand van Eindhoven
- Volledige vacature bekijken

Chef-kok

domusmagnus - Oirschot
Bedrijfsomschrijving Domus Valuas Voor Domus Valuas is ieder mens uniek. Het leven vormt karakter, levensstijl en rituelen. Thuis komt dit samen in de puurste vorm. ​Als zelfstandig wonen niet meer mogelijk is, is Domus
- Volledige vacature bekijken

Cook / Kok

Ma-Nee Tasty Bytes - Eindhoven
Gezocht: Zelfstandig werkende kok, fulltime Voor ons Indiase restaurant “Ma-Nee Tasty Bytes” gevestigd in Eindhoven, zijn wij opzoek naar een zelfstandig werkende kok. Je wordt teamlid van de keuken in een restaurant
- Volledige vacature bekijken

Sous-chef

't Zusje - Helmond
Wat ga je doen? Gasten verwennen en verrassen, dat is wat we bij ’t Zusje het liefste doen. Wie bij ’t Zusje komt eten, komt voor een totale beleving. Alles moet kloppen, en al helemaal de gerechten natuurlijk. Daar ben
- Volledige vacature bekijken