Inloggen - Registreer  

Zelfstandig Werkend Kok

Klaas UITGEEST** - via Werken in de Horeca - 26-02-2025 Naar vacature  


Horeca vacatures van:
Restaurant Klaas bv

Standplaats:
Middelweg 13, 1911EA Uitgeest, Noord-Holland

Totaal aantal medewerkers:
14

Dienstverband:
Fulltime baan, Parttime baan

Functie categorie:
Keuken - koks

Referentie nr:
49827

Geplaatst op:
25-02-2025

Algemene informatie

Het gaat goed met Restaurant Klaas Uitgeest! We hebben het niveau van de keuken verhoogd en dat wordt gezien! Daarin zijn we op zoek naar een ervaren Zelfstandig Werkende Kok voor 32 tot 38 uur per week.

**Over Klaas Uitgeest:**

Restaurant Klaas Uitgeest is niet zomaar een restaurant. We zijn een thuis voor onze gasten, waar warmte, gastvrijheid en voortreffelijk eten samenkomen. Als een vertrouwde naam in Uitgeest, streven we ernaar om niet alleen heerlijke gerechten te serveren, maar ook een onvergetelijke ervaring te bieden aan iedereen die onze drempel overstapt. In aanloop naar het nieuwe restaurantseizoen hebben we een stap gemaakt naar een hogere kwaliteit, zowel in de service als in onze keuken. Met ons oog op het verhogen van het niveau naar een fantastische eetervaring, willen we onze niveau naar nieuwe hoogten tillen.

**Functieomschrijving:**

Wij zoeken een ervaren Zelfstandig Werkende Kok voor 32 tot 38 uur per week met de ambitie om door te groeien naar een positie als sous-chef. Je bent verantwoordelijk voor het bereiden van hoogwaardige gerechten, het handhaven van keukenhygiëne en het creëren van nieuwe smaakvolle menu-items.

We werken naast onze kaart met veel tijdelijke gerechten wat de kans biedt veel te experimenteren in de keuken.

**Onze wensen:**

  • Ervaring als Zelfstandig Werkende Kok.
  • In het bezit van de benodigde kwalificaties voor het vak.
  • Creatief en bekend met diverse keukentechnieken.
  • Ambitie om door te groeien.
  • Werken met passie voor koken en streven naar culinaire perfectie.
  • in het bezit van het leermeestercertificaat of bereid om het snel te halen.
  • Bereidheid om weekenddagen te werken.

**Wat wij bieden:**

  • Een ontzettend leuke werkomgeving en een enthousiast team.
  • Vaste positie voor 32 of 38 uur per week. Een weekenddag vrij is bespreekbaar.
  • Groeimogelijkheden naar een positie als sous-chef.
  • Fooi wordt volledig verdeeld over alle collega’s.
  • Alle overuren worden uitbetaald of verrekend.
  • Personeelskorting in al onze zaken.
  • Salaris, afhankelijk van kennis en ervaring, in loonschaal 6 van de Horeca CAO (max. € 3.177 per maand obv 38u excl. vakantiegeld).
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Klaas UITGEEST**
Meer Zelfstandig Werkend Kok vacatures