Junior Sous Chef - Serre Kitchen
Hotel Okura Amsterdam - Hoofddorp
Kom je werken in de meest exclusieve hotel restaurants van Amsterdam? Als Junior Sous Chef ben je samen met de Executive Chef en de Chef de Cuisine verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding in de keuken. Daarbij houd jij - Volledige vacature bekijken
Helaas bent u niet ingelogd, login en probeer het opnieuw.
Sous-Chef Keuken Fletcher Hotel-Restaurant
Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag
€ 2.556 - € 3.200 per maand
Leidschendam
Als ervaren kok draai je al een tijdje mee in het vak, waardoor jij het keukenteam kunt helpen bij hun ontwikkeling. Is de Chef-Kok niet aanwezig? Dan ben jij de eindverantwoordelijke voor de keuken.
Direct solliciteren
add to favorite
Share
×
Copy Link
Sous-Chef
Direct solliciteren
Neem contact op
Dit ga je doen
- Je gaat aan de slag met de bereiding van de gerechten volgens recept en zorgt ervoor dat deze op een nette manier gepresenteerd worden.
- Jij ondersteunt de Chef-Kok en houdt de keuken perfect draaiende. Je controleert de kwaliteit van producten op houdbaarheid en versheid.
- Je ondersteunt bij de bestellingen en het controleren van de voorraad.
- Je zorgt voor een schone en frisse keuken en weet de richtlijnen van HACCP toe te passen.
- Je enthousiasmeert het team en helpt bij het inwerken van nieuwe collega’s.
- Je treft voorbereidingen voor de volgende dag.
- Beginnende jonge koks kunnen altijd bij jou terecht.
- Je ondersteunt bij het maken van de roosters.
- Je denkt mee in de ontwikkeling van menukaarten.
- Doe mee aan landelijke kookwedstrijden en wie weet komt jouw gerecht op de menukaart.
- Als Sous-Chef heb je kennis van het vak. Dit breng je over op jouw collega’s.
- Je hebt ervaring in een professionele keuken en met het aansturen van een team.
- Je bent leergierig en enthousiast en werkt graag samen.
- Je gaat altijd voor het beste resultaat. Kwaliteit is belangrijk in jouw werk.
- Veranderende situaties of presteren onder druk zijn geen probleem voor jou.
- Jij wacht niet af, maar onderneemt zelf actie tijdens jouw werk.
- Je werkt flexibel en bent de gehele week beschikbaar. In de avonden en weekenden werken is voor jou geen probleem.
- Je bent communicatief zeer vaardig in de Nederlandse en Engelse taal.
- Een bruto maandsalaris tussen de
€2556,-
en€3200,-
op basis van een fulltime dienstverband.- 25 vakantiedagen.
- 8% vakantiegeld.
- Een goede pensioenregeling.
- Een reiskostenvergoeding van €0,23 cent per kilometer vanaf 10 kilometer van jouw woonadres.
- Ruimte om te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling.
- Een gratis overnachting in een van de ruim 110 Fletcher hotels na het succesvol doorlopen van jouw proeftijd.
- Een unieke Fletcher Voordeelpas: wat dacht je van hoge kortingen op hotelovernachtingen, een dagje wellness met korting, korting op Fletcher Events en meer. Deze voordelen kun je ook delen met je familie en vrienden.
- Een goede werksfeer, met leuke collega's.
- Verschillende mogelijkheden om door te groeien.
- Voordelig fietsplan en sporten via Fletcher fitness- en sportabonnement.
Wordt dit jouw nieuwe werkplek?
Welkom bij Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag
Op zoek naar een uitdagende baan in een bruisende omgeving? Het luxe Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag is op zoek naar enthousiaste nieuwe collega's! Dit prachtige hotel in Leidschendam biedt niet alleen 96 moderne hotelkamers en culinair genot in Restaurant Chiparus, maar ook 7 multifunctionele feest- en vergaderzalen en een officiële trouwlocatie. Het hotel is de ideale uitvalsbasis voor een ontspannen verblijf in de buurt van het strand en de stad. Het hotel ligt bovendien direct naast het grootste winkelcentrum van Nederland. Kortom: een diverse plek om te werken! Solliciteer nu en maak deel uit van het gepassioneerde en gezellige team van Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag!meer...
Naar vacature
Meer vacatures van Fletcher
Meer Sous-Chef Keuken Fletcher Hotel-Restaurant vacatures
Gerelateerde vacatures aan Sous-Chef Keuken Fletcher Hotel-Restaurant
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden - Sassenheim
FunctieomschrijvingSaucier, poissonnier en termen ken jij natuurlijk als de beste. Hou jij het liever bij 1 partie of baan jij jezelf door de gehele keuken? Welke je ook kiest, SVH Meester-kok Rogér Rassin en zijn - Volledige vacature bekijken
Van der Valk Hotel Den Haag - Wassenaar - Wassenaar
Vind je het leuk om het koks vak uit te voeren en zou je dat graag in een splinternieuwe open keuken willen doen? Dan ben jij bij ons bij het goede adres! Kom ons team dan versterken als Chef de Partie à la carte of - Volledige vacature bekijken
Van der Valk Hotel Den Haag - Wassenaar - Wassenaar
Vind je het leuk om het koks vak uit te voeren en zou je dat graag in een splinternieuwe open keuken willen doen? Dan ben jij bij ons bij het goede adres! Kom ons team dan versterken als Chef de Partie à la carte of - Volledige vacature bekijken
Medewerker Keuken en Restaurant (0-30 uur)
Bastion Hotel Groep - Hoofddorp
Over Bastion Hotel Schiphol HoofddorpBastion Hotels heeft 3 airport hotels rondom Schiphol. Bastion Hotel Schiphol Hoofddorp ligt op een gunstige locatie dichtbij Schiphol en heeft in totaal 80 comfort hotelkamers. Het - Volledige vacature bekijken