Assistent souschef ontbijt/ banqueting
Van der Valk Hotel Amsterdam - Amsterdam
Ben jij een echte teamspeler met passie voor koken en zorg jij voor een perfect begin van de dag?Laat jouw kookkunsten zien als Assistent Souschef Ontbijt/Banqueting!Wat ga je doen? Samen met de Souschef ben je - Volledige vacature bekijken
Assistent souschef ontbijt/ banqueting
Horeca vacatures van:
Van der Valk Hotel Amsterdam - Amstel
Standplaats:
Joan Muyskenweg 20, 1096 CJ Amsterdam, Noord-Holland
Totaal aantal medewerkers:
85
Dienstverband:
Fulltime baan
Functie categorie:
Keuken - koks
Referentie nr:
49868
Geplaatst op:
04-03-2025
Algemene informatie
Ben jij een echte teamspeler met passie voor koken en zorg jij voor een perfect begin van de dag?
Laat jouw kookkunsten zien als Assistent Souschef Ontbijt/Banqueting!Wat ga je doen?
- Samen met de Souschef ben je verantwoordelijk voor het ontbijt en de banqueting in ons hotel.
- Je zorgt voor de voorbereiding, presentatie en aanvulling van het ontbijtbuffet en banquetinggerechten.
- Bij afwezigheid van de souschef geef je operationeel leiding aan het keukenteam tijdens het ontbijt en coördineer je de voorbereiding van gerechten voor meetings en evenementen.
- Je bewaakt de kwaliteit, hygiëne en HACCP-richtlijnen in de keuken.
- Je coacht en motiveert collega’s om samen de beste gastbeleving te creëren.
- Je denkt mee over het optimaliseren van processen en het verbeteren van de gastbeleving.
Pas jij bij onze toekan familie?
Je ben een ochtendmens en voelt je thuis in de keuken van een hotel. Je voelt je verantwoordelijk voor de gastbeleving en hebt een hands-on mentaliteit. Daarnaast ben je flexibel en stressbestendig en weet je wat onze gasten blij maakt.Verder hopen we dat je het volgende in huis hebt:
- Je bent 40 uur per week beschikbaar, ook in weekenden en op feestdagen;
- Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als ontbijt/banquetingkok;
- Je hebt goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
- Woonachtig in of uit de omgeving van Amsterdam.
Klinkt goed, maar wat krijg je als onderdeel van familie Toekan?
- Een goed salaris tussen €2.550,00 en €2.800,00 per maand o.b.v. 40 uur per week excl. 8% vakantiegeld;
- Reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer, in overleg. Parkeren kan gratis in onze garage;
- 25 vakantiedagen per jaar o.b.v. een fulltime dienstverband;
- We bieden heerlijke gratis avondmaaltijden aan voor ons personeel en een lekkere lunch tegen een kleine vergoeding. Een goede pauze vinden we namelijk erg belangrijk!;
- We vinden het belangrijk dat jij je kunt blijven ontwikkelen, dus we werken mee aan jou persoonlijke performance cyclus;
- Je mag bij ons voor €69,00 overnachten bij een grote selectie van Van der Valk hotels en krijg je een proefovernachting aan het begin van je dienstverband;
- Geniet daarnaast van 25% personeelskorting in ons restaurant Amstelle en bar Moqum;
- Je krijgt 15% korting voor jou als toekan lid op verschillende producten van topkwaliteit uit onze hotels, in de Valkstore!;
- En niet te vergeten, gezellige sluitdrankjes, uitjes, borrels en personeelsfeesten.
Opslaan en terug Naar vacature
Meer vacatures van Horeca vacatures
Meer Assistent souschef ontbijt banqueting vacatures
Gerelateerde vacatures aan Assistent souschef ontbijt/ banqueting
A’DAM Toren - Amsterdam
Sous chef banqueting A’DAM Events is op zoek naar een gepassioneerde Sous chef. Van een uitgebreid ontbijt tot een sit-down diner op hoog niveau, samen met het team creëer jij de meest verfijnde gerechten. In de rol van - Volledige vacature bekijken
WestCord Hotels - Amsterdam
Sous Chef Ben jij een ervaren Sous Chef die klaar is voor een nieuwe uitdaging? WestCord Art Hotel zoekt een enthousiaste Sous Chef die zorgt voor een productieve en gezellige sfeer in de keuken.Jouw - Volledige vacature bekijken
3WO Horeca Groep - Amsterdam
Gelegen in het bruisende Westerpark van Amsterdam bevindt Pacific zich als dé hangout spot van West. Dagelijks zijn wij open voor koffie, ontbijt, lunch en diner. In de avonden kun je hangen aan de bar en in de weekenden - Volledige vacature bekijken
Vermaat - Amsterdam
Als Sous chef bij AFM in Amsterdam ben jij diegene die houdt van variatie en leidinggeven. In deze rol werk je van maandag t/m donderdag tussen 7:00 en 14:00 uur. Hier kan je jouw culinaire creativiteit helemaal kwijt. Ben - Volledige vacature bekijken