Valk Exclusief - Utrecht
BeschrijvingJouw hart klopt sneller van goede samenwerkingHet keukenteam is verantwoordelijk voor al het eten in het restaurant, hotelbar, lounge, terras en de 23 zalen. De grote keuken is voorzien van de nieuwste - Volledige vacature bekijken
Helaas bent u niet ingelogd, login en probeer het opnieuw.
Sous Chef
Wat ga je precies doen?In deze rol ben je verantwoordelijk voor de keuken in ons sfeervolle restaurant. Daaronder valt de (voor)bereiding van de gerechten maar ook de aansturing van de volledige keukenbrigade. Als Sous Chef druk je een belangrijke stempel op het culinaire niveau van de zaak. De nadruk van de functie ligt op het coördineren van een zo efficiënt en effectief mogelijk bereidingsproces. Recepten en menu’s worden door jou & de Executive Chef aangereikt/vastgesteld zowel op basis van je inhoudelijke kennis als inzicht in de markt en werkt samen met je team in de keuken en zorgt voor de (voor)bereiding van de gerechtenJe geeft leiding aan de keukenbrigade (aanwijzingen en instructies, motiveert medewerkers, verlof en planning werkroosters, mede selecteren van nieuwe collega’s)Je begeleid, stimuleert en coacht medewerkers in het werk en voert gesprekken over functioneren en maakt ontwikkelafsprakenJe ziet toe op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en werk- en presentatiemethoden (huisstijl).Je bewaakt het culinaire niveau van de zaak en controleert de uitgaande gerechten op kwaliteit. Waar nodig stuur je het proces bij om tot een optimaal resultaat te komen.Je maakt een inschatting van de te verwachten afzet en maakt plannen voor wat betreft hoeveelheden voor te bereiden productenJe vangt eventuele vragen/klachten van gasten opJe houdt de ontwikkelingen en trends in de markt bij op het gebied van grondstoffen, samenstelling van gerechten, kooktechnieken e.d. en levert inbreng, op de kaart, menu’s, recepten e.d.Je maakt calculaties e.d. en bespreekt afwijkende menu’s voor partijenJe koopt benodigde producten en ingrediënten in en controleert deze op kwaliteit Je zorgt voor de aanwezigheid en beschikbaarheid van middelen en apparatuur en verzorgt/laat het onderhoud daarvan verzorgen. Functie vereistenMBO niveau 4/HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur aangevuld met kennis van alle kooktechnieken;kennis van het inkopen van (dagverse) producten/ingrediënten en (de samenstelling van) de menukaart.Je bent flexibel inzetbaar (weekenden en avonden inbegrepen)Dit is een functie waarin wij verwachten dat je creatief en kwaliteitsgericht bent ingesteld en natuurlijk met de wisselende werkdruk in de keuken om kunt gaan. Je haalt iedere dag weer het beste uit jezelf en bent pas tevreden als alles op rolletjes loopt en onze gasten een fantastische smaakervaring hebben gehad. Wat bieden wij?Een omgeving met heel veel gezellige collega’s en werken op een top locatie De zekerheid van werken bij een grote organisatie maar de gezelligheid van een familiebedrijfEen baan met veel flexibiliteit en diversiteit20% personeelskorting wanneer je in je vrije tijd bij een van onze zaken komt eten of een drankje komt doenOntwikkelmogelijkheden in de vorm van trainingen en opleidingenPensioen bij pensioenfonds PHenCGratis padellen bij PEAKZ!
meer...
Naar vacature
Meer vacatures van Axivate
Gerelateerde vacatures aan Sous Chef
Loetje Breukelen - Utrecht
Loetje Breukelen 32 - 38 uur Fulltime Sous-Chef Loetje Breukelen 32 - 38 uur Fulltime Solliciteer direct De gouden match Je bent: Een ervaren Souschef Ervaren in het coachen van ervaren en onervaren koksEen teamspeler, je - Volledige vacature bekijken
Loetje Utrecht - Utrecht
Loetje Utrecht 32 - 38 uur Fulltime & Parttime Sous-Chef Loetje Utrecht 32 - 38 uur Fulltime & Parttime Solliciteer direct De gouden match Je bent: Een ervaren Souschef Ervaren in het coachen van ervaren en onervaren koksEen - Volledige vacature bekijken
Stan Utrecht - Utrecht
Stan Utrecht 32 - 38 uur Fulltime & Parttime Sous-Chef Stan Utrecht 32 - 38 uur Fulltime & Parttime Solliciteer direct De gouden match Je bent: Een ervaren Souschef Ervaren in het coachen van ervaren en onervaren koksEen - Volledige vacature bekijken
Axivate - Utrecht
Wat ga je precies doen?In deze rol ben je verantwoordelijk voor de keuken in ons sfeervolle restaurant. Daaronder valt de (voor)bereiding van de gerechten maar ook de aansturing van de volledige keukenbrigade. Als Sous Chef - Volledige vacature bekijken