Helaas bent u niet ingelogd, login en probeer het opnieuw.
Werkzaamheden KAS Meeting & Event
Altijd in overleg met vaste medewerker van de kas
Receptie:
Mensen begroeten en doorsturen naar de juiste etage en ruimte (zie TV/bord achter de receptie).Bij grote groepen eventueel mensen doorsturen naar de badges/registratie van de organiserende partij.
Optioneel bij grote groepen mensen wijzen op de garderobe (naast de linker lift). De garderobe is bewaakt met een camera.
Bij vragen pak de telefoon die op de receptie staat en bel 222.
Koffie/thee service op de 4
deetage:
Mensen ontvangen met een drankje in EET.
Koffie/thee/water (indien afgenomen ook fris).
Koffie zetten is gewoon op een knopje drukken.
Wijzen op een eventuele ontvangstversnapering (indien afgenomen).
Zoveel mogelijk de gasten doorsturen naar de ZuidKas of naar achter in EET (restaurant).
Toiletten checken:
Zijn de toiletten/vloeren/muren schoon.Kijk of er nog voldoende wc papier is.
Kijk of er nog voldoende papier is om de handen droog te maken.
Rieten manden met papier legen in de blauwe papierbak die staat op de 3
de
verdieping in mastiek (push button).
Vergeet geen vinkje te zetten op de checklist die hangt bij iedere toiletgroep.
Mocht er iets (bijna) op zijn, graag even aangeven bij een van de vaste medewerkers van KAS.
Toiletten zijn:
3
de
verdieping: links en rechts (zie plattegrond)
2
de
verdieping: alleen naast de omkleedruimte (zie plattegrond)
1
e
verdieping: mindervalide toilet (zie plattegrond)
Begane grond: naast de garderobe (zie plattegrond)
Standaard werkzaamheden:
Lunches klaarzetten (buffet in orde maken/tafels indekken).Stofzuigen, doekje over de tafels, eventueel dweilen.
Zalen klaarzetten (tafels/stoelen in een opstelling zetten).
Vaat uit de zalen halen (kopjes, eventueel een lunch op zaal, etc.).
Werkzaamheden tijdens een street food diner:
Barren zoals hieronder beschreven.Glazen en barren bijgevuld houden (mag met dienblad, mag ook los met de hand).
Gerechten uitlopen (gaan op een blad zoals de bittergarnituur dus is niet heel spannend).
Even filteren voor eventuele diëten (is van tevoren aangegeven maar op de dag zelf vragen wij het per gerecht).
De setting is informeel, staand/zittend (bestek, servetten, menu staan op tafel) en wij lopen er tussendoor.
Het menu is voor iedereen hetzelfde (op allergieën en diëten na).
Borden en andere vaat weer retour nemen naar de open keuken (kan met een dienblad/groot blad/met de hand).
Mensen pakken zelf hun drankjes etc.
Werkzaamheden tijdens een sit down diner (meer ervaring nodig):
Drank en gerechten opnemenDranken uitlopen/inschenken (dienblad)
Gerechten uitlopen (3 borden of meer per keer)
Formelere setting (restaurant)
Paar tafels p.p. (max 40 man)
Tafels indekken (etiquette)
Debarrasseren
Borrel:
De barren in de Zuidkas vullen als volgt:
Fris:
2 rijen van 5 flesjes cola
2 rijen van 5 flesjes cola zero
1 rij van 5 flesjes fanta
1 rij van 5 flesjes ice tea green
2 rijen van 5 flesjes spa rood
1 rij van 5 flesjes appelsap
1 rij van 5 flesjes sinaasappelsap
Indien gevuld 1 zak crushed ijs erover (ijs goed klein maken)
Alcohol:
3 rijen van 5 flesjes de leckere 5%
2 rijen van 5 flesjes speciaal bier
2 rijen van 5 flesjes alcohol arm bier
3 rijen van 5 flesjes amstel radler
Indien gevuld 1 zak crushed ijs erover (ijs goed klein maken)
Wijn:
1 fles rode wijn in de emmer
1 fles witte wijn in de andere emmer (klein beetje crushed ijs erbij)
Bij begin van de borrel mensen wijzen op de barren in de Zuidkas en vertellen dat ze zelf drankjes kunnen/mogen/moeten pakken (eventueel eerste drankje aanbieden).
Tijdens de borrel de lege flesjes en glazen weghalen.
Nieuwe glazen en flesjes weer bijvullen bij de bar.
Indien afgenomen een bittergarnituur uitlopen.
Hieronder wat beknopte info en een plattegrond.
Op de begane grond is:
De receptieNaast de linker lift is de garderobe (voor grote groepen, voor de kleinere zalen is de garderobe in de zaal)
Naast de garderobe zijn de toiletten.
Op de eerste verdieping is:
Vanuit trap omhoog gezien, recht voor je is een groene deur daar is de kleding te vinden (overhemd) die nodig is tijdens de werkzaamheden.Rechts is de mindervalide toilet
Links (naast de lift) is de opslag voor de vieze vaat.
Tweede verdieping:
Vanuit de trap omhoog gezien, naast de rechterlift de omkleedruimte/ruimte voor je eigendommen.Naast de omkleedruimte is een toilet
Derde verdieping:
Vanuit de trap omhoog gezien, naast de linker lift de opslag voor tafels/stoelen (mastiek 3, met push button). Hier staan ook schoonmaak sprays/doekjes en de blauwe papierbak die nodig is voor de toilet check.Naast de rechter lift is de opslag voor stofzuigers.
Vierde verdieping:
Vanuit de trap omhoog gezien, links is KasXL (presentatieruimte voor grote groepen)Rechtdoor is het restaurant/ontvangst koffie/thee voor grotere groepen.
Eenmaal in het restaurant (EET) is rechts naast de koffiemachines de ingang naar de ZuidKas die wij gebruiken voor catering/ontvangstruimte zodat de ruimte voor het koffie apparaat vrij blijft.
Personeel inhuren
Horeca Personeel
Garderobe Medewerkers
Horeca Personeel
Housekeeping Medewerkers
Cocktail Bartender
Keuken Medewerker
Thuis Bediening
Medewerkers Bediening
Horeca Uitzendbureau
Barmedewerker
Events
Evenement Organiseren
Bruiloft Organiseren
Bedrijfsfeest Organiseren
Werken bij Local Heroes
Banqueting Medewerker
Zelfstandig Werkend Kok
Keuken Medewerker
Housekeeping
Barmedewerker
Studenten Bijbaan
Allround Horeca Medewerker
Evenementen Medewerker
Horeca Vacatures
ZZP’ers in de Horeca vanaf 1 januari 2025
Home
Personeel Inhuren
Bediening Inhuren
Ober en Serveerster
Horeca Personeel met VOG
Kelners
Cocktail Bartender
Barista
Gastvrouw en Gastheer
Runner
Wijkloper
Thuis Bediening
Sommelier
Medewerkers Bediening
Barmedewerker
Banqueting Medewerker
Horeca Team
Keuken Personeel
Keuken Medewerker
Chef Kok
Barbecue Chef
Catering Personeel
Afwasser
Algemeen
Catering medewerker bedrijfsrestaurant
Frontdesk medewerker
Local Heroes B2B
Receptie Uitzendkrachten
Garderobe Medewerkers
Horeca Personeel
Hostess
Partymanager
Housekeeping Medewerkers
Evenementen Personeel
Tappers
Werken bij Local Heroes
Catering medewerker in Hoofddorp
Cateringmedewerker Utrecht
Chef kok Bedrijfscatering
Horeca Bedrijfsleider Happy Tosti
Horeca en evenementen manager
Horeca Medewerker
Horeca Zomerbaan
Intern project & event manager Stage
Lunch Catering medewerker
Marketing & Communicatie Stage
Partymanager
Project Hero
Stage account management
Stage Community Builder / Recruiter
Stage HR
Zelfstandig Werkend Kok Bedrijfshoreca
Evenementen Medewerker
Festival Medewerker
Studenten bijbaan evenementen
Horeca Bijbaan
Events
Barbecue Organiseren
Pop-Up Evenement Organiseren
Receptie Organiseren
Borrelarrangementen voor een Voordelige Borrel
Walking Diner
All-in Drankarrangement
Verjaardag Organiseren
Jubileum Organiseren
Borrel Organiseren
Evenement Organiseren
Bruiloft Organiseren
Bruiloft Tips
Bedrijfsfeest Organiseren
Over ons
Local Heroes Academy
De Horeca Basis/Introductie training
Restaurant/Wijkloop Training
Barista/Bar Training
Wijn Cursus
Cocktail/Gin Tonic Cursus
Management Route Training
Referenties
Waarom kiezen voor Local Heroes
De nieuwe Standaard in Gastvrijheid
Algemene voorwaarden 2022
Contact
Horeca Uitzendbureau
Bedrijfsleider voor Happy Tosti Leiden
Frontdesk Medewerkers
Loyality Program
Loyality Program 2025
Personeel uitvragen ISS
Receptie Medewerker
Receptie Medewerker
Receptie Personeel Inhuren
Receptioniste Inhuren
Garderobe Personeel
Bedrijfscatering
Kantine Medewerker
Bedrijfsrestaurant Personeel
Bedrijfsrestaurant Medewerker
Bier Tappers
Catering Staff
Waiters
Waitress
Catering Personnel
Hospitality Staff
Direct Horeca Personeel
Bruiloft Personeel
Congres Personeel
Evenementen Medewerkers
Festival Medewerkers
Banqueting Personeel
Ober
Barpersoneel
Horeca Medewerkers
Keukenhulp Inhuren
Barmanager
Barhoofd
Cocktail Ober
Kok
Gastvrij Horeca Personeel
Hulp Kok
Strandpersoneel
Horeca Party Manager
Horeca Supervisor
Festival Personeel
Bar team
Serveerster
Bruiloft Medewerkers
Congres Medewerkers
Horeca Uitzendkracht
Strandmedewerker
Bediening thuis
Horeca Vacatures
Aanmeldformulier playground
Afwasser
Bar en Bediening Medewerker in Amsterdam
Barista in Utrecht
Barista Manager
Barista Vacature
Bedrijfskantine Medewerker
Breakfast Cook
Breakfast employee
Breakfast employee
Catering employee
Catering Employee utrecht
Catering Medewerker
Catering Medewerker in Amsterdam
Catering Medewerker in Utrecht
Catering medewerker ouder
Catering Medewerkster
cateringmedewerkster B utrecht
Chef de Partie
Chef de Partie
Chef for a private residence VIP kitchen
Chef-kok (38 uur)
Cocktail Bartender in Amsterdam
Congres Medewerker
Dishwasher
Evenementen Medewerker in Amsterdam
Evenementen Medewerker in Rotterdam
Evenementen Medewerker in Utrecht
F&B Manager bij Grand Hotel Amrâth Kurhaus
Horeca manager in Den Haag
Horeca Manager Stadskantine
Horeca Medewerker in Amsterdam
Horeca medewerker in Den Haag
Horeca Supervisor
Horeca Supervisor Bar
Hotel Medewerker / Housekeeping
Huishoudelijke hulp utrecht
Hulp kok
Independent Chef
Independent Chef de Partie in Amsterdam
Independent working cook / chef
Keuken Medewerker
meer...
Naar vacature
Meer vacatures van Local Heroes
Meer Werkzaamheden KAS Meeting & Event vacatures