Inloggen - Registreer  

Medewerker bediening - Amstel Boerderij

Hotelprofessionals - via Jobsonline - Ouderkerk-aan-de-amstel - 11-03-2025 Naar vacature  

Hotelprofessionals

  • Ouderkerk aan de Amstel
Gisteren
Over-Amstel Boerderij is gelegen aan de Amstel in de Duivendrechtse polder, een historische regio in de buurt van Amsterdam met een rijke geschiedenis. De boerderij is gebouwd in 1894, maar daarvoor stond er al agrarische bebouwing. Over-Amstel Boerderij is in ere hersteld. Wees welkom om dit te bekijken en te ervaren.

Met liefde voor de natuur en de geschiedenis van de omgeving hebben we onze boerderij aan de Amstel weer in werking gebracht. We maken zelf kaas, kweken groente en fruit in de moestuin en ontwikkelen meer agrarische activiteiten. Het is daarnaast een plek geworden waar u kunt genieten van al het goede uit de omgeving. We verwelkomen u graag in onze tuin, kaasmakerij, farm-to-fork restaurant en boutique Bed & Breakfast.De menu's in ons restaurant stellen we zoveel mogelijk samen op basis van wat we in onze moestuin oogsten, zelfgemaakte kaas en ingrediënten uit de omgeving. Natuurlijk bewegen we met de seizoenen mee, zodat u iedere keer weer iets anders ziet, ruikt en proeft bij Over-Amstel Boerderij.Volledig tot rust komen? Overnacht dan in één van de historische kamers van onze boutique Bed & Breakfast.Samen met de lokale gemeenschap hoopt Over-Amstel Boerderij te inspireren met oog voor traditie, kwaliteit en de polder. Een waardevolle plek, ook voor toekomstige generaties. Komt u het zelf ervaren op onze boerderij?

Functiebeschrijving

Als medewerker bediening bij Over-Amstel Boerderij ben je verantwoordelijk voor het bieden van een uitstekende service aan onze gasten. Je werkt in een gastvrije en professionele omgeving waar de focus ligt op lokale, seizoensgebonden producten en een persoonlijke benadering van onze gasten.

Functie-eisen

  • Je verwelkomt de gasten op een vriendelijke en professionele manier en zorgt ervoor dat ze zich direct thuis voelen. Je neemt bestellingen op en geeft advies over het menu, met de focus op lokale en seizoensgebonden ingrediënten.
  • Je serveert gerechten en dranken met zorg en aandacht
  • Je houdt de tafel netjes en zorgt ervoor dat de gasten tevreden zijn
  • Je neemt de verantwoordelijkheid voor het correct afrekenen van de gasten, controleert eventuele aanbetalingen en zorgt voor een vlotte betalingstransactie
  • Je werkt nauw samen met je collega's, de keuken en de host zodat alles soepel verloopt en onze gasten optimaal kunnen genieten.
  • Je draagt bij aan een positieve, warme sfeer in ons restaurant. Je zorgt ervoor dat het restaurant netjes is en dat onze gasten zich meer dan welkom voelen in de unieke, boerderij-achtige setting van Over-Amstel Boerderij.
  • Oprecht begrip en geloof in het toekomstgerichte gedachtegoed van Over-Amstel Boerderij.
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Hotelprofessionals