Inloggen - Registreer  

Zelfstandig werkend kok

Nationale Horeca - Holten - 27-07-2023 Naar vacature  

  • Bedrijfsnaam: Bistro de Holterberg
  • Standplaats: Holten
  • Vacaturenummer: 17389

Functieomschrijving

Ben jij een
zelfstandig werkend kok
met enthousiasme, werk jij goed in teamverband en ben je op zoek naar een plekje in een gezellig en dynamisch team? Dan zijn wij op zoek naar jou! Tevens wanneer je het vak nog moet leren maar al wel beschikt over relevante werkervaring of een relevante studie, komen we graag met je in contact. Bij ons heb je de ruimte om de kneepjes van het vak te leren en krijg je goede ondersteuning, met voldoende ruimte voor je eigen creativiteit.

 Als zelfstandig werkend kok versterk je onze keukenbrigade en ben je mede verantwoordelijk voor het maken van heerlijke en mooie gerechten met kwalitatief goede en eerlijke producten en bezorg je onze gasten een fantastische avond. Als zelfstandig werkend kok weet je onder hoge druk te presteren en beschik je over een hoge mate van zelfstandigheid. Daarnaast ben je een echte teamplayer. Wij werken samen: met elkaar en voor elkaar en maken samen plezier.

Werkzaamheden die horen bij deze functie zijn:

  • Je draagt bij aan de mise en place;
  • Klaarmaken van voor- en hoofdgerechten;
  • Bewaken en controleren van kwaliteit, gaarheid, smaak, kleur, vloeibaarheid;
  • Goede kennis van ingrediënten en het gebruikt hiervan;
  • Schoonmaken van je eigen werkomgeving, keukenapparatuur en machines en je draagt bij het helpen van het schoonmaken van de hele keuken.
Het betreft een parttime of fulltime functie voor minimaal 18 en maximaal 38 uur uur met voldoende vrije tijd en veel ruimte voor je eigen creativiteit. Het restaurant is geopend van woensdag t/m zaterdag voor diner en zondag voor lunch en diner. Flexibele werkdagen is in overleg mogelijk, je werkweek bestaat bij een fulltime werkweek de ene week uit 4 dagen en de andere week uit 5 dagen. Je komt te werken in een prachtige bosrijke omgeving in een jong en gezellig team en met een grote vaste klantenkring. 

Word jij er net zo enthousiast van om onze gasten een gastvrije ervaring te bieden als wij? Misschien ben jij dan wel de persoon die wij zoeken voor uitbreiding van ons keukenteam en komen wij graag met je in contact!

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde koksopleiding en/of je beschikt over relevante werkervaring of een relevante studie;
  • Je beschikt over goede kennis van producten en keukentechniek en bent kwaliteitsgericht (naleving van HACCP);
  • Je bent een teamplayer, stressbestendig en weet van aanpakken;
  • Je bent flexibel inzetbaar (Ook weekenden/avonden/feestdagen volgens een dienstrooster).

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een gezellige werkomgeving met een enthousiast hardwerkend team;
  • Fulltime salaris o.b.v. 38 uur: €2.400,00 - €2.800,00 per maand;
  • Flexibele werkdagen, 4- of 5 daagse werkweek mogelijk;
  • Investeren in een duurzame werkrelatie;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, goede begeleiding en je groeit met ons mee.

Over Bistro de Holterberg

Gastvrij eten op de Sallandse Heuvelrug. Bistro de Holterberg ligt boven op de Holterberg, in het natuurgebied de Sallandse heuvelrug. Heerlijk eten in een huiselijke sfeer, genietend van een wijds uitzicht. Geen moeilijke ingrediënten maar een degelijke klassieke basis. Ons interieur, veel kaarsen, warme kleuren en een groot haardvuur met grote banken. Dus goed voor een aangenaam gevoel van thuiskomen.

Solliciteren
Solliciteren
E-mail deze vacature

Vacaturekenmerken


Functie:
Zelfstandig Werkend Kok

Vakgebied:
Keuken

Dienstverband:
Fulltime, Parttime, Tijdelijk, Vast

Opleidingsniveau:
MBO

Uren:
18-38 uur

Salaris:
Fulltime salaris o.b.v. 38 uur: €2.400,00 - €2.800,00 per maand;
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Nationale Horeca
Meer Zelfstandig werkend kok vacatures