Junior Sous Chef - Serre Kitchen
Hotel Okura Amsterdam - Hoofddorp
Kom je werken in de meest exclusieve hotel restaurants van Amsterdam? Als Junior Sous Chef ben je samen met de Executive Chef en de Chef de Cuisine verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding in de keuken. Daarbij houd jij - Volledige vacature bekijken
Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen
Sous-chef Sous-chef
Horeca vacatures van:
Waterfront Vlietland
Standplaats:
Rietpolderweg 13, 2266BM Leidschendam, Zuid-Holland
Totaal aantal medewerkers:
30
Dienstverband:
Fulltime baan, Parttime baan, Bijbaan
Functie categorie:
Keuken - koks
Referentie nr:
49895
Geplaatst op:
06-03-2025
Algemene informatie
Hey Sous Chef! ( €3.200,00 -€4.000,00)Naast het wassen, snijden, bakken en koken pak jij ook je verantwoordelijkheid in het soepel laten draaien van de keuken. En even helpen bij de inkoop of wat administratie? Dat is ook geen probleem voor jou!
Jouw functie
In deze rol ben je eindverantwoordelijk voor de keuken. Je krijgt volledig de vrije hand in de keuken. Ruimte voor jouw creativiteit is zeker gegarandeerd. Trends op foodgebied (die jij natuurlijk actief volgt) kan je ook toepassen in deze keuken, want we juichen vernieuwing en innovatie alleen maar toe. Je bouwt echt mee aan het neerzetten van het concept en bewaakt de kwaliteit van alles wat de keuken verlaat.
Team
Samen met jouw collegas vorm je echt een team. Je geeft leiding aan de keukenbrigade, verzorgt een stuk administratie, doet de inkoop en je maakt samen de roosters met de Chef en Keuken manager. Zowel op culinair als organisatorisch gebied ben jij die onmisbare schakel in de keuken. Je deelt jouw liefde voor koken met het team en stimuleert hen om ook creatief te zijn. Ook breng je overzicht en rust in de keuken.
Jouw ingrediënten
Je hebt een relevante afgeronde koksopleiding op mbo-niveau en minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in gerenommeerde restaurants.
Je hebt ervaring in het aansturen van een keukenbrigade.
Je hebt goede kennis van allergieën, dieetwensen, foodtrends en bereidingstijden en weet deze kennis in de praktijk slim in te zetten.
Je hebt kennis van regelgeving op het gebied van HACCP, Arbo en Veiligheid.
Je weet wat er speelt in de wereld van eten en drinken en vertaalt. ontwikkelingen en vernieuwingen graag door naar jouw keuken.
Je werkt het liefst met veel vrijheid en eigen inbreng en ideeën (jouw persoonlijke touch).
Sluiten de ingrediënten niet helemaal aan bij jou? Bij Waterfront Vlietland verwelkomen we iedereen en omarmen we onze verschillen.
Wat bieden wij jou?
Een goed salaris
25 vakantiedagen per jaar (wanneer je fulltime werkt)
1 jaarcontract met kans op verlenging!
Een goede werk-privé balans inclusief tijd voor tijd
Veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling
Een prachtige werkplek waar je je helemaal @Waterfronthome kunt voelen.
Een super team vol gezellige gemotiveerde collega’s!
Leuke kortingen op mode, elektronica, dagjes uit en meer via het verloning Benefits programma (Werknemerloket).
Eerste gesprek
We hebben telefonisch of op kantoor een kennismakingsgesprek. Wij stellen je relevante vragen en jij vraagt ons alles wat je wilt weten.
Tweede gesprek
Zijn we beiden positief, dan volgt er een tweede gesprek. Je maakt kennis met nieuwe collega’s en over en weer stellen we onze laatste vragen.
Aanbod
Je krijgt een aanbod en als je akkoord bent, teken je je contract. Vanzelfsprekend is er nog voldoende ruimte voor het stellen van je vragen.
Aan de slag
We zijn helemaal rond en je gaat starten bij Waterfront. Welkom!
Wij kunnen niet wachten tot je eerste werkdag.
Wellicht tot in de toekomst
Groetjes van het Waterfront team.
Verwachte startdatum: 01-04-2025
Soort dienstverband: Fulltime
Salaris: €3.200,00 - €4.000,00 per maand
Aanvullende vergoedingen:
Fooi
Overuren uitbetaald
Vakantiegeld
Werkschema:
Avondwerk
Flexibele werkuren
Weekendbeschikbaarheid
Werken op feestdagen
Werklocatie: Fysiek
Bedrijfscontactgegevens
Horeca vacatures van:
Waterfront Vlietland
Contact persoon / afdeling:
Erwin de Wit
Adres:
Rietpolderweg 13
2266BM Leidschendam, Zuid-Holland
Telefoonnummer:
071-5618255
Website:
http://www.waterfront.nl
Bekijk locatie op kaart
Stel je vraag
- Deze sollicitatie gaat rechtstreeks naar de werkgever
Opslaan en terug Naar vacature
Meer vacatures van Horeca vacatures
Meer Sous-chef Sous-chef vacatures
Gerelateerde vacatures aan Sous-chef Sous-chef
Pedevilla - Noordwijk
Company Overview Pedevilla S.p.A. - Benefit Company is a family-owned Italian business, a leader in Premium Collective Catering, focusing on high-quality products and innovative services to contribute to the well-being of - Volledige vacature bekijken
Chef Kok Afrikaans Restaurant de Paarl
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden - Sassenheim
FunctieomschrijvingBreng jij de Zuid-Afrikaanse keuken van ons nieuw te openen restaurant & evenementenlocatie, de Paarl, tot leven? Wij zoeken een enthousiaste, ervaren chef met kennis van en passie voor de Zuid-Afrikaanse - Volledige vacature bekijken
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden - Sassenheim
Ben jij een culinaire professional met passie voor koken en een oog voor detail? Wij zijn op zoek naar zelfstandig werkend koks om onze mooie keukenbrigade te versterken!De functie in het kort:Koken onder leiding van SVH - Volledige vacature bekijken
Horeca Groep Leiden - Leiden
Heb jij een passie voor koken en zoek je een uitdagende baan als Souschef? Dan zoeken we jou! Bikini Bikini is dé nieuwe zaak van De Horeca Groep; een combinatie van de ontspannen sfeer van een beachclub met verfijnde - Volledige vacature bekijken