Inloggen - Registreer  

Junior Sous Chef - Serre Kitchen

Hotel Okura Amsterdam - Hoofddorp
Kom je werken in de meest exclusieve hotel restaurants van Amsterdam? Als Junior Sous Chef ben je samen met de Executive Chef en de Chef de Cuisine verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding in de keuken. Daarbij houd jij
- Volledige vacature bekijken

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Sous-chef Sous-chef

Horeca vacatures - via Werken in de Horeca - Leidschendam - 07-03-2025 Naar vacature  


Horeca vacatures van:
Waterfront Vlietland

Standplaats:
Rietpolderweg 13, 2266BM Leidschendam, Zuid-Holland

Totaal aantal medewerkers:
30

Dienstverband:
Fulltime baan, Parttime baan, Bijbaan

Functie categorie:
Keuken - koks

Referentie nr:
49895

Geplaatst op:
06-03-2025

Algemene informatie

Hey Sous Chef! ( €3.200,00 -€4.000,00)
Naast het wassen, snijden, bakken en koken pak jij ook je verantwoordelijkheid in het soepel laten draaien van de keuken. En even helpen bij de inkoop of wat administratie? Dat is ook geen probleem voor jou!

Jouw functie
In deze rol ben je eindverantwoordelijk voor de keuken. Je krijgt volledig de vrije hand in de keuken. Ruimte voor jouw creativiteit is zeker gegarandeerd. Trends op foodgebied (die jij natuurlijk actief volgt) kan je ook toepassen in deze keuken, want we juichen vernieuwing en innovatie alleen maar toe. Je bouwt echt mee aan het neerzetten van het concept en bewaakt de kwaliteit van alles wat de keuken verlaat.

Team
Samen met jouw collegas vorm je echt een team. Je geeft leiding aan de keukenbrigade, verzorgt een stuk administratie, doet de inkoop en je maakt samen de roosters met de Chef en Keuken manager. Zowel op culinair als organisatorisch gebied ben jij die onmisbare schakel in de keuken. Je deelt jouw liefde voor koken met het team en stimuleert hen om ook creatief te zijn. Ook breng je overzicht en rust in de keuken.

Jouw ingrediënten
Je hebt een relevante afgeronde koksopleiding op mbo-niveau en minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in gerenommeerde restaurants.
Je hebt ervaring in het aansturen van een keukenbrigade.
Je hebt goede kennis van allergieën, dieetwensen, foodtrends en bereidingstijden en weet deze kennis in de praktijk slim in te zetten.
Je hebt kennis van regelgeving op het gebied van HACCP, Arbo en Veiligheid.
Je weet wat er speelt in de wereld van eten en drinken en vertaalt. ontwikkelingen en vernieuwingen graag door naar jouw keuken.
Je werkt het liefst met veel vrijheid en eigen inbreng en ideeën (jouw persoonlijke touch).
Sluiten de ingrediënten niet helemaal aan bij jou? Bij Waterfront Vlietland verwelkomen we iedereen en omarmen we onze verschillen.
Wat bieden wij jou?
Een goed salaris
25 vakantiedagen per jaar (wanneer je fulltime werkt)
1 jaarcontract met kans op verlenging!
Een goede werk-privé balans inclusief tijd voor tijd
Veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling
Een prachtige werkplek waar je je helemaal @Waterfronthome kunt voelen.
Een super team vol gezellige gemotiveerde collega’s!
Leuke kortingen op mode, elektronica, dagjes uit en meer via het verloning Benefits programma (Werknemerloket).
Eerste gesprek
We hebben telefonisch of op kantoor een kennismakingsgesprek. Wij stellen je relevante vragen en jij vraagt ons alles wat je wilt weten.
Tweede gesprek
Zijn we beiden positief, dan volgt er een tweede gesprek. Je maakt kennis met nieuwe collega’s en over en weer stellen we onze laatste vragen.
Aanbod
Je krijgt een aanbod en als je akkoord bent, teken je je contract. Vanzelfsprekend is er nog voldoende ruimte voor het stellen van je vragen.
Aan de slag
We zijn helemaal rond en je gaat starten bij Waterfront. Welkom!
Wij kunnen niet wachten tot je eerste werkdag.
Wellicht tot in de toekomst
Groetjes van het Waterfront team.
Verwachte startdatum: 01-04-2025
Soort dienstverband: Fulltime
Salaris: €3.200,00 - €4.000,00 per maand

Aanvullende vergoedingen:
Fooi
Overuren uitbetaald
Vakantiegeld

Werkschema:
Avondwerk
Flexibele werkuren
Weekendbeschikbaarheid
Werken op feestdagen
Werklocatie: Fysiek

Bedrijfscontactgegevens


Horeca vacatures van:
Waterfront Vlietland

Contact persoon / afdeling:
Erwin de Wit

Adres:
Rietpolderweg 13
2266BM Leidschendam, Zuid-Holland

Telefoonnummer:
071-5618255

Website:
http://www.waterfront.nl
Bekijk locatie op kaart
Stel je vraag
  • Deze sollicitatie gaat rechtstreeks naar de werkgever
meer...

Opslaan en terug Naar vacature

Meer vacatures van Horeca vacatures
Meer Sous-chef Sous-chef vacatures

Gerelateerde vacatures aan Sous-chef Sous-chef

Executive Pastry Chef

Pedevilla - Noordwijk
Company Overview Pedevilla S.p.A. - Benefit Company is a family-owned Italian business, a leader in Premium Collective Catering, focusing on high-quality products and innovative services to contribute to the well-being of
- Volledige vacature bekijken

Chef Kok Afrikaans Restaurant de Paarl

Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden - Sassenheim
FunctieomschrijvingBreng jij de Zuid-Afrikaanse keuken van ons nieuw te openen restaurant & evenementenlocatie, de Paarl, tot leven? Wij zoeken een enthousiaste, ervaren chef met kennis van en passie voor de Zuid-Afrikaanse
- Volledige vacature bekijken

Zelfstandig Werkend Kok

Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden - Sassenheim
Ben jij een culinaire professional met passie voor koken en een oog voor detail? Wij zijn op zoek naar zelfstandig werkend koks om onze mooie keukenbrigade te versterken!De functie in het kort:Koken onder leiding van SVH
- Volledige vacature bekijken

Souschef - Bikini Bikini

Horeca Groep Leiden - Leiden
Heb jij een passie voor koken en zoek je een uitdagende baan als Souschef? Dan zoeken we jou! Bikini Bikini is dé nieuwe zaak van De Horeca Groep; een combinatie van de ontspannen sfeer van een beachclub met verfijnde
- Volledige vacature bekijken