Valk Exclusief - Utrecht
BeschrijvingJouw hart klopt sneller van goede samenwerkingHet keukenteam is verantwoordelijk voor al het eten in het restaurant, hotelbar, lounge, terras en de 23 zalen. De grote keuken is voorzien van de nieuwste - Volledige vacature bekijken
Helaas bent u niet ingelogd, login en probeer het opnieuw.
Sous-Chef
Loetje Breukelen 32 - 38 uur Fulltime Sous-Chef Loetje Breukelen 32 - 38 uur Fulltime Solliciteer direct De gouden match Je bent: Een ervaren Souschef Ervaren in het coachen van ervaren en onervaren koksEen teamspeler, je werkt graag samen Je krijgt: Een salaris tussen € 2.500,- en € 3.000,- exclusief fooiDirect een vast contractEen goede werk/ privébalans, bijvoorbeeld 4 dagen werken of bij 5 dagen om het weekend vrijVolop groeikansen binnen RCE, de grootste horeca-organisatie van Nederland Maak jij voor ons de lekkerste gerechten? Wat ga jij verdienen? Waar ben jij goed in? Je hebt passie voor je vak en je bent een teamspeler. Je kan goed plannen en coördineren en vindt het leuk om onze koks te coachen en nieuwe medewerkers in te werken en te begeleiden. Wanneer de Chef-Kok afwezig is, ben jij de eindverantwoordelijke in de keuken. Wat ga jij doen? Bij Loetje ben je als Souschef verantwoordelijk voor het coachen en managen van de keukenbrigade en je houdt overzicht in de keuken. Jij kan als ervaren Souschef goed plannen en coördineren. Je bent, samen met de Chef-Kok verantwoordelijk voor de keuken, de personeelsplanning en het aannemen en opleiden van je nieuwe collega’s. Wanneer de Chef-Kok afwezig is, ben jij de eindverantwoordelijke in de keuken. Je stuurt een team van 4 en 8 keuken-collega’s aan. In onze keuken zorg je voor de juiste mise en place en dat onze gerechten volgens onze vaste receptuur gemaakt worden en dat deze, mooi gepresenteerd, uitgeserveerd worden. Daarnaast controleer je regelmatig de kwaliteit van onze producten op houdbaarheid en versheid. Samen met de andere collega’s van de keukenbrigade zorg je voor een schone en frisse keuken en weet je de richtlijnen van HACCP toe te passen. Bij Loetje kies je voor zekerheid en een goede privé-werkbalans. Bij ons werk je, volgens het rooster, 8 tot 9 uur per dag en 4 dagen per week is ook mogelijk. Bovendien heb je volop doorgroeimogelijkheden. Je weet 3 weken van tevoren je rooster, waarin jij van te voren kan aangeven wanneer je niet wil of kan werken. Natuurlijk zijn wij vooral een avond- en weekendzaak, dus dan moet je ook beschikbaar zijn. Wanneer kan ik beginnen? Wat ons betreft snel, na een vlotte procedure kan je meteen aan de slag. Sollicitatieprocedure Jouw sollicitatie 2 Wij nemen binnen 24u contact op 3 Het gesprek 4 Jouw eerste werkdag
meer...
Naar vacature
Meer vacatures van Loetje Breukelen
Gerelateerde vacatures aan Sous-Chef
Loetje Breukelen - Utrecht
Loetje Breukelen 32 - 38 uur Fulltime Sous-Chef Loetje Breukelen 32 - 38 uur Fulltime Solliciteer direct De gouden match Je bent: Een ervaren Souschef Ervaren in het coachen van ervaren en onervaren koksEen teamspeler, je - Volledige vacature bekijken
Loetje Utrecht - Utrecht
Loetje Utrecht 32 - 38 uur Fulltime & Parttime Sous-Chef Loetje Utrecht 32 - 38 uur Fulltime & Parttime Solliciteer direct De gouden match Je bent: Een ervaren Souschef Ervaren in het coachen van ervaren en onervaren koksEen - Volledige vacature bekijken
Stan Utrecht - Utrecht
Stan Utrecht 32 - 38 uur Fulltime & Parttime Sous-Chef Stan Utrecht 32 - 38 uur Fulltime & Parttime Solliciteer direct De gouden match Je bent: Een ervaren Souschef Ervaren in het coachen van ervaren en onervaren koksEen - Volledige vacature bekijken
Axivate - Utrecht
Wat ga je precies doen?In deze rol ben je verantwoordelijk voor de keuken in ons sfeervolle restaurant. Daaronder valt de (voor)bereiding van de gerechten maar ook de aansturing van de volledige keukenbrigade. Als Sous Chef - Volledige vacature bekijken