Inloggen - Registreer  

Zelfstandig werkend kok

Kdc - Blije - 11-02-2025 Naar vacature  

feilloos horeca-instinct.
Flexibele werktijden?
No problemo!
We werken in
verschillende shifts.
Bij KDC krijg je alle
ruimte om te groeien.
Er is budget voor
ontwikkelmogelijkheden.
Medewerkers van De
Lakens en Gestrand
krijgen natuurlijk een
korting op kamperen.

Jij?

Stuurt het keukenteam aan tijdens jouw dienst. Je zorgt voor structuur en als jij er bent loopt alles soepel. Samen met het team zorg jij voor een schone hygiënische keuken. Met

passie
tover jij met verse producten, in een handomdraai de lekkerste gerechten in de keuken. 🍔 Je bent 21 jaar of ouder, zodat je bij ons jouw diploma 'Sociale Hygiëne' kunt halen. Daarbij breng je voldoende ervaring mee en is koken uiteraard jouw passie. 🥙

Door onze open keuken maak je soms een
praatje
met onze gasten. Je bent niet alleen gezellig tegen onze gasten maar ook in ons hechte team breng jij
positiviteit
mee. 🌊 Je ziet dat het druk is in de bediening en overlegt met de
Bediening
of er hulp nodig is. Je ziet werk en komt in actie. Jij zorgt voor een
geordende
werkplek en inspireert je andere collega's dit ook te doen!

En wij?

Zorgen voor blije collega’s met liefde en aandacht. Je hebt hier een leuke baan met voldoende uitdaging en verantwoordelijkheid. 🥐
Niet geheel onbelangrijk... salaris ontvang je volgens de Recreatie cao (schaal 5 vanaf €2.613,56 of schaal 6 vanaf €2.815,31 - op basis van 38 uur). Afhankelijk van ervaring. Werk je op een zondag of feestdag? Dan ontvang je een extra toeslag.

Wat we ook belangrijk vinden is samen met het team

proosten

op het behaalde

succes

. 💙 Samen sluit je de werkdag af met een lekker drankje.

Je Collega's

GASTBLIJHEID
Werken bij de Kennemer Duincampings geeft mij de ruimte om mijn eigen creativiteit en passie te gebruiken.
Van werken aan nieuwe concepten tot het persoonlijk ontwikkelen van mijzelf en mijn collega's is iets dat mij elke dag weer blij maakt.
Samen hard werken om voor onze gast die ene onvergetelijke herinnering te creëren, of dit nu is door een beleving van smaak in het restaurant of de vriendelijkheid van mij en mijn collega's. Het blijft bijzonder om te mogen doen. Deze gezamenlijke doelen creëren bij de collega's een sterke band. Hierdoor kom ik elke dag met plezier naar mijn werk.

Menno
Trotse Teamleider Recreatie & Restaurant Gestrand

Wat je (nog) niet weet...

140

pizza's per dag

Gamba, Tonno, Parma.
In een handomdraai
bereid jij de lekkerste
verse pizza's. Enjoy!
7

dagen per week

een lekkere gezonde
maaltijd voor het personeel.
We zorgen ook goed voor
onszelf omdat er hard
gewerkt wordt.
500

bonnen per dag

ontbijt, lunch en
diner, de hele dag
door komen er bonnen
binnen. Jij houdt je
hoofd cool.
5

rolkarren per dag

vol met verse ingrediënten
geleverd door onze leveranciers.
Dit gebeurt in het hoogseizoen
met enige regelmaat.
Geen bord verlaat de keuken zonder dat jij of de Trotse Teamleider Keuken helemaal tevreden is.
Het was even oefenen maar inmiddels maakt het hele team de lekkerste pizzabodems.
Jij weet onze gasten steeds weer te verrassen met de lekkerste gerechten,

Iedere dag is anders...

Het is heerlijk weer dus het is lekker druk. Je stuurt het
team
aan zodat alles soepel verloopt. 'Jongens... letten jullie op je werkplek, houdt het schoon en netjes'. Je hoeft het maar 1x te zeggen zodat iedereen weer op scherp staat. Je gaat aan de slag met de

specials
buiten het menu om, zodat we
duurzaam
omgaan met onze producten en derving voorkomen.
Alle collega's gegeten? Dan is het tijd om samen even te checken of we klaar zijn om te vlammen voor het
diner
. Of het nou een gezonde salade, een lekkere biefstuk of een pizza is, het is allemaal even lekker! Het oog wil natuurlijk ook wat, naast de goede smaak, zorg jij ook voor een mooie opmaak van de borden.

...En verrassend!

Je start de dag en met een kop koffie ☕️, overleg met je team hoe je samen voor een perfecte
voorbereiding
van vandaag gaat zorgen. Intussen komt de levering binnen en zorg jij dat alles op de juiste manier wordt opgeslagen en verwerkt. Daar komen de eerste bonnen voor de lunch al binnen 🍞 , lekker koken!

Om 17.00 uur sta je perfect voorbereid klaar voor de avond. Laat die bonnen maar komen, we gaan er weer een mooie avond van maken. Je staat in onze

open keuken

en gasten vinden het erg leuk om te zien hoe jullie werken. Uiteraard houd jij jouw werkplek

schoon

en netjes, en einde avond blinkt deze weer alsof hij net nieuw is.

Join de KDC-familie

1
Druk op die knop en beantwoord slechts één vraag: welke te gekke track wil je horen op het
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Kdc
Meer Zelfstandig werkend kok vacatures