Inloggen - Registreer  

Zelfstandig werkend kok Ziekenhuis Nij Smellinghe

Restaurant - via Kokswereld - Drachten - 23-05-2024 Naar vacature  

Contactinformatie

  • Ziekenhuis Nij Smellinghe
  • Drachten
Solliciteren

Wil je deze vacature delen?

Ook een vacature plaatsen?

Over Nij Smellinghe

Onder het motto ‘Met aandacht. Dat voelt beter’ zetten dagelijks circa 1.600 collega’s zich in met persoonlijke aandacht voor kwaliteit van zorg en patiënttevredenheid. Nij Smellinghe mag vanaf 2022 het keurmerk “World-class workplace” dragen. Dit keurmerk wordt alleen toegekend aan organisaties die door hun eigen medewerkers bovengemiddeld hoog worden gewaardeerd op het gebied van medewerkersbevlogenheid en goed werkgeverschap. Met dank aan al onze collega’s die ervoor zorgen dat ons ziekenhuis Nij Smellinghe zo’n geweldige plek is om te werken.

Jouw werk als Zelfstandig werkend kok

Gezond en lekker eten is belangrijk voor onze patiënten, medewerkers en gasten. Je bereidt hiervoor dagelijks, samen met je collega’s, verse maaltijden en catering, met verse lokale ingrediënten in onze hypermoderne keuken. Ook evenementen, kookworkshops en a la carte diners zijn onderdeel van ons dienstenpakket. De keuken van Nij Smellinghe onderscheidt zich van anderen ziekenhuizen door alles zelf te doen. We koken zelf, we voorzien onze horeca vanuit onze eigen keuken en zitten in de aanloop naar het a la carte koken voor patiënten. Als kok werk je in een divers keukenteam waar vernieuwing, digitalisatie en creativiteit bovenaan staan. Werken in onze keuken is dynamisch. De werkzaamheden zijn vergelijkbaar met die van een hotelkeuken. We zien iedereen als gast en werken hier ook naar. Jouw inbreng telt! We verbeteren continu en werken graag samen aan een professioneel team! We bieden je een afwisselende baan met ruimte voor autonomie en jouw ideeën. Werk-privé balans vinden we erg belangrijk en jouw welzijn is onderdeel van je functie.

Jouw profiel

Gastvrijheid zit in je genen en je wilt mensen graag culinair verwennen. Daarnaast:
  • heb je minimaal een afgeronde Mbo opleiding niveau 3, Zelfstandig werkend kok en heeft de horecakeuken en/of grootkeuken geen geheimen voor jou
  • ben je ambitieus en creatief, en wil je een actieve bijdragen leveren aan ons voedingsconcept “Smakelijk”
  • heb je kennis van HACCP en van diëten en allergenen of wilt dit graag leren
  • kun je goed zelfstandig werken, prioriteiten stellen en omgaan met onverwachte situaties
  • ben je een teamspeler en durf je je uit te spreken
  • wil je graag zelf leren en ook jouw kennis en ervaring delen
  • kun je op gevarieerde werktijden tussen 06.30 – 21.00 uur werken en volgens rooster ook in de weekenden (maximaal 26) en op feestdagen
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Restaurant