Helaas bent u niet ingelogd, login en probeer het opnieuw.
Korting kennismakingspakket
Kennismakingspakket promo
Wil je je ontbijt ritueel veranderen of wat meer opties naast je standaard ontbijt? Probeer dan eens onze granola. Kies voor hetkennismakingspakket
: met kleinere hoeveelheden in een verpakking die zo door de brievenbus past. Ideaal om uit te proberen welke smaak jouw favoriet is!
Nu tijdelijk voor €19,99
(in plaats van €23,00)!
Het kennismakingspakket bestaat uit:
2 zakjes
Peanut Banana Chunks
🥜🍌
2 zakjes
Totally Nuts
Elk zakje bevat 200 gram, dus in totaal 4 zakjes om heerlijk van te genieten! 🥳
#5 symposium: tussen tafel en TikTok
// Voor professionals //
𝗔
𝗿𝗺𝗲 𝗟𝗼𝘂𝗶𝘀 𝗣𝗮𝘀𝘁𝗲𝘂𝗿… 𝗡𝗼𝗴 𝗺𝗲𝗲𝗿 𝗶𝘀 𝘂𝗶𝘁, 𝗿𝗮𝘂𝘄𝗲 𝗺𝗲𝗹𝗸 𝗶𝘀 𝗶𝗻?Het is een opvallende ontwikkeling: de groeiende populariteit van
rauwe melk.
Steeds vaker zie ik het geprezen worden in mijn timeline, terwijl het ook bekend is dat het drinken van rauwe melk
risico’s
met zich mee kan brengen. Vooral voor kwetsbare groepen kan het gevaarlijk zijn.
Is het – omdat het een hype is – dan ook meteen onzin? Misschien is dat te kort door de bocht?
Dr. Betty van Esch
doet al jaren onderzoek naar de rol van rauwe melk bij het voorkomen van allergieën en astma en komt spreken op ons aankomende
symposium op 24 juni
a.s.:Tussen tafel en TikTok.
Betty zal
beide kanten
van deze voedingshype belichten: hoe groot zijn de risico’s, voor wie zijn de voordelen relevant, en hoe kun je als professional verantwoord advies geven aan je cliënten?
Scoor nu je plaats en mis deze
unieke kans
niet. Kun je niet fysiek aanwezig zijn? Geen zorgen, er is ook een
livestream
beschikbaar. Lekker relaxed vanuit huis of kantoor het symposium volgen. De
Early Bird
periode loopt af op maandag 31 maart. Geaccrediteerd door ADAP (5,5) en BGN (8), BLCN in aanvraag.
Check hier alle info en schrijf je in
Vacature voor groot I’m a foodie boekproject!
Receptontwikkelaar, keukenprins(es), foodfotograaf/videograaf én diëtist (of duo!) voor een groot boekproject
Ben jij een creatieve kok, receptontwikkelaar, foodfotograaf/videograaf en diëtist (of diëtist in opleiding) in één? Of ben jij samen met iemand een duo die deze skills combineert? Denk je dat jij vernieuwende ideeën kunt toevoegen aan onze boekenserie ‘I’m a Foodie presents’? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Wat ga je doen?
Bij I’m a Foodie Publishing werk je in 2025 aan een spannend boekproject. Jouw taak is het ontwikkelen van heerlijke, makkelijke én visueel aantrekkelijke recepten die écht anders zijn dan anders. Hierbij ga je aan de slag met:
Het vertalen van de Richtlijnen goede voeding naar plant-based en vegetarische recepten, met de juiste balans van macro- en micronutriënten.
Het berekenen van de voedingswaarde.
Het creëren van mooie, aansprekende foodfoto’s en – indien mogelijk – korte reels.
meer...
Naar vacature
Meer vacatures van I'm a Foodie