't Zusje - The Hague
Wat ga je doen? Gasten verwennen en verrassen, dat is wat we bij ’t Zusje het liefste doen. Wie bij ’t Zusje komt eten, komt voor een totale beleving. Alles moet kloppen, en al helemaal de gerechten natuurlijk. Daar ben - Volledige vacature bekijken
Helaas bent u niet ingelogd, login en probeer het opnieuw.
Eetcafé Cloos in zoekt Sous-chef
Contactinformatie
- Eetcafé Cloos
- Plein 12
- 2511 CR Den Haag
jobs@somhoreca.nl
070 3639786
Solliciteren
Wil je deze vacature delen?
Ook een vacature plaatsen?Over Eetcafé Cloos in Den Haag
Gevestigd aan het altijd gezellige Plein in Den Haag, is CLOOS sinds de opening uitgegroeid tot een begrip. Geen chique dresscode, maar heerlijk eten in een ontspannen sfeer. Van een rijk belegde sandwich en een lekkere salade tot een goede burger en fish & chips. Klassiek.En in het weekend worden hier, na het diner, de tafels en stoelen aan de kant geschoven op plaats te maken voor een dansvloer waar je tot in de late uurtjes kunt feesten.
Sous-Chef bij SOM Horeca & Eetcafé Cloos
Waarom je wilt gaan werken als Sous-Chef bij SOM Horeca? Omdat je in die functie gasten een onvergetelijke ervaring gaat geven. Met smakelijke en mooie gerechten en goede en snelle service. En omdat je werkt in een dynamisch team met jonge en enthousiaste collega’s. Waaraan jij leiding gaat geven. Ook ga je lekker verdienen. We willen dat je groeit en gaan je aan alle kanten helpen.Zo zien je werkzaamheden eruit
Als Sous-Chef speel je een essentiële rol in het beheer en de groei van het bedrijf. Je assisteert de Chef-Kok in het leiding geven aan de keuken en bent verantwoordelijk voor het waarborgen van uitstekende service en het stimuleren van winstgevendheid. Je werkt onder leiding van de Chef-Kok.Wat krijg je van ons
Voor je harde werk geven we graag een goede beloning. Daarom krijgt de Sous-Chef van ons:- Een goed salaris op basis van leeftijd en ervaring
- Reiskostenvergoeding
- 25 vakantiedagen bij full time contract
- 8% vakantietoeslag
- Full time contract
- Voldoende doorgroeimogelijkheden
- Pensioen zoals vermeld in de Horeca CAO
- De mogelijkheid om deze functie helemaal eigen te maken
- Onderdeel zijn van het leukste Haagse horecabedrijf
Wat vragen wij van jou
- Ervaring in de horeca is essentieel, bij voorkeur in de rol als Sous-Chef.
- Ervaring in een vergelijkbaar type restaurant is waardevol
- Culinaire opleiding; diploma of certificaat van erkende school, horecaopleiding of vergelijkbare kwalificatie
- Maar belangrijker is dat je enthousiast bent om snel veel te leren
- Ervaring als leidinggevende
- Kennis van voedselveiligheid en hygiëne
- Certificaat sociale hygiëne of bereidheid deze te halen
- In bezit van rijbewijs B
- Minimaal HBO+ werk- en denkniveau
- Affiniteit met het werken met software/computers
- Je spreekt en verstaat Nederlands en Engels
SOM Horeca
Service Op Maat (SOM) Horeca is bekend van toonaangevende restaurants in Den Haag. We noemen er een paar; De Haagsche Bier Kluis, Seafoodbar 19, Moya Tapas Club, de Tijd Bar&Grill, Eetcafe Cloos, Millers, Burrata en Millers Beach. Elke dag ontvangen we duizenden gasten. We houden van een open en informele sfeer en spreken elkaar aan met de voornaam. Ook de directeur.Word jij onze nieuwe Sous-Chef? Stuur ons je cv en motivatie naar
jobs@somhoreca.nl
.
We nemen zo snel mogelijk contact met je op! Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op via
jobs@somhoreca.nl
.
Eetcafé Cloos
Contactinformatie
- Eetcafé Cloos
- Plein 12
- 2511 CR Den Haag
jobs@somhoreca.nl
070 3639786
Solliciteren
Van der Valk Hotel Assen zoekt Sous-chef
Assen
Alle vacatures
The Harbour Club Amsterdam Zuid zoekt Zelfstandig werkend kok
Amsterdam
Onze partners
Dé bemiddelaar voor freelance koks!Wij maken dagelijks brood bijzonder.
Zuivelproducten die je creaties naar een hoger niveau tillen.
Dé groente- en fruitspecialist voor foodprofessionals.
Alles voor de smaak.
Onzichtbaar vuil verdwijnt. Nu met gratis afzuiginstallatie inspectie.
Staat achter de Nederlandse horeca.
Horecavakbeurs voor ambitieuze professionals.
Actuele horecavacatures voor iedere fase in jouw horecacarrière.
Kokswereld is er om koks, op ieder moment in hun carrière, het beste uit zichzelf te laten halen. Dit doen we door het delen van culinaire kennis en ervaringen.
Collegialiteit en gastvrijheid zijn belangrijk voor wie in de gastronomie werkt. Kokswereld biedt werk én inspiratie voor keukenprofessionals.
Kokswereld Nieuwsbrief
Ontvang in je mailbox alles over Michelinsterren, verrassende ingrediënten en échte verhalen uit de professionele keuken.meer...
Naar vacature
Meer vacatures van Somhoreca
Gerelateerde vacatures aan Eetcafé Cloos in zoekt Sous-chef
Valk Exclusief - Alphen aan den Rijn
BeschrijvingBedrijfsomschrijvingVan der Valk Avifauna ligt aan de rand van het bekende vogelpark en bestaat uit een hotel met 94 kamers, een casino en een rederij. Daarnaast beschikt Avifauna over diverse restaurants, - Volledige vacature bekijken
Sous ChefLeonardo Royal Hotel Promenade
Leonardo Hotels - The Hague
Wij zijn op zoek naar een Sous Chef voor Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade. We gaan ervan uit dat je enthousiast en flexibel bent, maar ben jij ook bereid dat extra stapje te zetten? Dan hebben wij jou nodig als Sous - Volledige vacature bekijken
Beachclub Soomers - The Hague
wij zijn voor onze strandtent op Scheveningen (Zwarte Pad 57c) op zoek naar gemotiveerd keukenpersoneel (in de breedste zin). Onze jonge, getalenteerde chefkok wil zijn team versterken met gemotiveerde en leergierige - Volledige vacature bekijken
Horeca Groep Leiden - Leiden
Heb jij een passie voor koken en zoek je een uitdagende baan als Souschef? Dan zoeken we jou! Bikini Bikini is dé nieuwe zaak van De Horeca Groep; een combinatie van de ontspannen sfeer van een beachclub met verfijnde - Volledige vacature bekijken