Inloggen - Registreer  
Helaas bent u niet ingelogd, login en probeer het opnieuw.    

Souschef

Hotel New York. alle Chef kok vaca - via Hotelprofessionals - Rotterdam - 10-12-2024 Naar vacature  

  • Fulltime, 32 - 38 uur p/w
  • Leidinggevend
  • Keuken
Solliciteren
Opslaan
Voeg toe aan
favorieten
.
Delen
Deel via
social media
.
Er ontbreekt nog 1 Souschef om ons leidinggevende team in de keuken van Hotel New York compleet te maken! Wij zoeken een 
ervaren 
Souschef bij wie 
passie voor leidinggeven
 en 
perfectie 
voorop staat! Hotel New York is 24/7 open en dus heb jij als Souschef altijd de dagelijkse operationele leiding over een dag of avond. 
Jij bent 
verantwoordelijk 
voor het reilen en zeilen van dit dagdeel in onze keuken. Binnen Hotel New York hebben wij 5 keukens, namelijk de MEP keuken, de uitgiftekeuken, de Oesterbar een eigen patisserie en op het terras een keuken genaamd Maaskant.

Als Souschef draag je zorg voor het 
optimaal functioneren
 van de werknemers die aan de parties staan. Je motiveert je collega’s en je vindt het tevens belangrijk om naast het begeleiden van collega’s ook tijd en energie te stoppen in het 

opleiden 
en 
inwerken 
van collega’s. Met het team sta je sterk aan jouw partie. Wel is het belangrijk dat je een 
oogje in het zeil houdt
 betreffende het Arbobeleid, de HACCP en alle andere regels en procedures. Ook voer je controle uit op de naleving van de huisregels. Dit is soms best wel een opgave want in totaal heb je wel 45 collega’s in de (spoel) keuken.

Op het moment dat het weer tijd is voor een
nieuwe menukaart
zou ik het leuk vinden als jij mee gaat denken over gerechten die op deze nieuwe kaart moeten komen te staan. Kom jij het leidinggevende team versterken, ben jij onze nieuwe Souschef?

Wat maakt jou een perfecte collega?

Je hebt minimaal 
2 jaar relevante werkervaring
.
Je bent 38 uur, 
5 dagen per week beschikbaar 
waarvan minimaal 1 dag in het weekend. 

Wat biedt HNY mij?

Groeikracht

: werken binnen Hotel New York, onderdeel van groei
ende hotelketen WestCord waar ik mezelf kan blijven ontwikkelen.

Salaris

: het startsalaris is afhankelijk van je ervaring en ligt tussen de

€ 2.800

,-
tot

€ 3.250,- 

bruto per maand o.b.v. 38 uur exclusief vakantiegeld & -uren.

Betrouwbaarheid

: het salaris wordt altijd op tijd gestort!
Gelukkig is het
rooster
altijd tijdig bekend, zo’n 2 weken van tevoren, op deze manier kan ik ook nog leuke dingen doen met vrienden en familie.

30/30 Member:

naast het salaris, biedt Hotel New York nog meer toffe dingen aan, zoa
ls: overnachten voor maar € 30,- inclusief ontbijt in HNY en de WestCord Hotels // 30% korting op artikelen in de Kiosk van Hotel New York en WestCord producten // 30% korting op de tafelrekening (combinatie eten en drinken) // 30% korting op Wellness in onze Westcord Hotels. 

Interne
trainingen
van onze eigen Hospitality trainer.

Aanbrengbonus

: een netto bonus van € 250,- wanneer jij een nieuwe collega aandraagt en deze dan ook wordt aangenomen!
Interesse? Solliciteer snel via onze website. Voor meer informatie kan je bellen naar 010-4390580 of stel je vraag nu nog gemakkelijker per WhatsApp op 06-11746431.

meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Hotel New York. alle Chef kok vaca
Meer Souschef vacatures