Sous-Chef
Regio Vacatures Online - Someren - 13-10-2021
Naar vacature
Opslaan als favoriet
Vacature delen
Als Sous-Chef ga je samen werken met de Chef-kok. De Chef-kok leert je alle gerechten die binnen de horecagelegenheid gemaakt worden waarna je met regelmaat zelfstandig werkzaam zult zijn binnen de keuken.
Over de functie
Overdag zul je voornamelijk bezig zijn met de voorbereidende werkzaamheden zoals het wassen en snijden van de ingrediënten en het aanvullen van de voorraad. De chef-kok zal continue blijven kijken naar mogelijke verbeteringen van de gerechten en hij kan jouw talenten en ervaringen hierbij goed gebruiken.Je zal nieuwe bestellingen opnemen bij de leveranciers. Zo zijn de benodigdheden voldoende op voorraad en grijpen je collega’s niet mis. In de late middag en avond bereid je diverse luxe tapasgerechten voor.
In de keuken, samen met je collega’s, zorg jij ervoor dat de gasten op tijd de bestelde gerechten ontvangen en eventuele wensen van de gasten worden toegepast.
Het betreft een uitdagende functie. Jouw taken bestaan onder andere uit;
- Het bereiden van diverse luxe tapas gerechten.
- Het bewaken van de tijdsplanning.
- Het toepassen van de wensen van de gasten op de gerechten.
- Het besteden van aandacht aan de hygiëne in de keuken.
- Het aanvullen van de voorraad.
- Het bestellen van ingrediënten bij leveranciers.
- Het meedenken aan verbeteringen van de menukaart en het aanleveren van optionele recepten.
- Het overnemen van de taken van de chef-kok in zijn/haar afwezigheid.
Wij bieden
- Een functie voor langere tijd, met veel uitdaging.
- Een parttime functie voor 32 uur per week (minder uren in overleg).
- Kans op een vaste overeenkomst.
- Verloning volgens de cao Horeca.
- Startsalaris: € 1500 - € 2000,- bruto per maand (o.b.v. een fulltime dienstverband).
- Interne opleidingsmogelijkheden.
- Kans tot persoonlijke ontplooiing.
- Een prettige informele werksfeer.
- Goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden.
- Werken in dag- en avonddienst.
Jouw profiel
- Je hebt meerdere jaren ervaring opgedaan in een soortgelijke functie.
- Je hebt ervaring met diverse keukenapparatuur waaronder de snijmachine.
- Diverse horecatermen zijn je niet onbekend.
- Je bent een teamplayer.
- Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Naar vacature