Inloggen - Registreer  

Zelfstandig werkend kok

De Witte Brigade - Rotterdam
Ben je een Zelfstandig werkend kok?Een Witte Brigade Zelfstandig werkend kok: Heeft MBO 3 niveau werk- en denkniveauHeeft aantoonbare kennis van kooktechniekenKennis van producten/ingrediënten en (de samenstelling van) de
- Volledige vacature bekijken

Zelfstandig werkend kok DCMR

Vitam - Schiedam - 28-02-2025 Naar vacature  

Zelfstandig werkend kok – kleine locatie
32-40 (parttime)
Schaal 6
Schiedam (Zuid-Holland)
7 april 2025
Direct solliciteren
Check je salaris
0
Wij planten een boom voor jou als nieuwe collega!

Bepaal zelf wat je kookt bij Vitam!

Voor de locatie DCMR in Schiedam zoeken wij een enthousiaste zelfstandig werkend kok. Vanuit het bedrijfsrestaurant bereid je vanuit de keuken de bedrijfslunch en eten en drinken voor banqueting evenementen. Samen met met een stabiel team bestaande uit drie collega's, ben je hiervoor verantwoordelijk. Met jouw werk-privé balans zit het wel snor! We zien je graag 35 uur in de week van maandag tot en met vrijdag. Je werktijden zijn over het algemeen van 07:30 uur tot 14:30 uur. De locatie grenst aan station Schiedam Centrum en je kan hier gratis parkeren.

Als zelfstandig werkend kok bij Vitam;

  • Maak je dagelijks verse, gezonde en smaakvolle gerechten;
  • Denk je actief mee over de menuplanning;
  • Zorg je ervoor dat de gasten genieten van een gevarieerd en creatief (vegetarisch) aanbod.
Ben jij een gepassioneerde kok die smaak en duurzaamheid perfect kan combineren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Zo proef jij het verschil bij Vitam!

Bekijk wat je gaat verdienen
  • Salaris: Tussen €2.555 en €3.177 bruto per maand op basis van 38 uur, conform Hospitality CAO.
  • Vakantiedagen en pensioen: 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en een goede pensioenregeling.
  • Extraatjes: Een aanbrengbonus van €750, en een budgetcoach voor advies.
  • Opleiding en ontwikkeling: Mogelijkheid om een managementtraining onder werktijd te volgen, toegang tot een online leerplatform, trainingen, leertrajecten, en een uitgebreid vitaliteitsprogramma.
  • Reiskostenvergoeding: €0,23 netto per km (woon-werkverkeer) tot maximaal 40 km enkele reis. Bij een afstand van meer dan 11 km, vergoeden we ook de eerste 10 km tegen €0,19 netto per km. Woon je binnen 10 km, dan kun je gebruik maken van ons fietsplan.
  • Zorgverzekering: Collectieve ziektekostenverzekering en een tegemoetkoming van €20 bruto per maand op je zorgverzekering, indien verzekerd bij VGZ.
  • Werksfeer: Een fijne werksfeer waar hard werken en plezier hand in hand gaan, met regelmatige teamuitjes en aandacht voor de mens.

Bereken

jouw
Reiskosten
Voor de berekening gaan we ervan uit dat je met de auto komt. Ben je van plan om met het ov te reizen? Laat het ons dan weten.

Zo maak jij het verschil!

  • Een afgeronde koksopleiding en/of ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je bent op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van eten en drinken;
  • Je hebt affiniteit met vegetarisch koken;
  • Je werkt graag met collega’s en hebt een positieve en collegiale instelling.
Test of deze job iets voor jou is

Is it a

match
?
"
" geeft vereiste velden aan
frm: Stap
van
12
0%
Onze cultuur moet bij je passen. Het is iets wat je moet ervaren en wat wordt uitgedragen door de gehele organisatie. Ondernemerschap, persoonlijke aandacht en het ontwikkelen van je talenten staat bij ons voorop! Benieuwd of wij bij elkaar passen? Swipe door de volgende stellingen en ontdek of we een match zijn.

frm
Onze cultuur moet bij je passen. Het is iets wat je moet ervaren en wat wordt uitgedragen door de gehele organisatie. Ondernemerschap, persoonlijke aandacht en het ontwikkelen van je talenten staat bij ons voorop! Benieuwd of wij bij elkaar passen? Swipe door de volgende stellingen en ontdek of we een match zijn.

Ik ben broodjes aan het beleggen en een gast komt naar mij toe met een vraag. Ik leg mijn werk neer en help de gast.
Dagelijks komt er een gast lunchen met een lactose allergie. Ik wijs haar wat ze wel en niet mag hebben.
Een collega heeft zich helaas ziek moeten melden. Ik besluit haar dienst over te nemen.
Mijn collega en ik krijgen de taak om de maaltijdsalades te maken. We krijgen de taak niet af, maar het is voor ons geen probleem om dit tijdens de lunch te doen.

Ik vind het leuk om mijn creativiteit te laten zien. Daarom maak ik graag met verschillende producten een nieuw gerecht.
Communicatie is voor mij niet zo belangrijk. Zolang ik een lekker gerecht op tafel zet, is het goed.
Ik draag bij aan een gezellige werksfeer. Er is ruimte voor humor, maar we zorgen ook samen dat ons werk af is.
We hebben een nieuwe medewerker met een afstand tot de arbeidsmarkt in ons team. Ik weet niet goed hoe ik met hem of haar moet samenwerken.
Tijdens de lunch pak ik eerder een salade, dan een broodje kroket.
Ik gooi plastic bij het plastic en papier bij het papier. Ik spreek medewerkers erop aan als ik zie dat zij dit niet doen.
Een functietitel zegt mij niet zoveel. Ik vind het belangrijker dat ik mijn talenten kan laten zien en me kan ontwikkelen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
meer...

Opslaan en terug Naar vacature

Meer vacatures van Vitam
Meer Zelfstandig werkend kok DCMR vacatures

Gerelateerde vacatures aan Zelfstandig werkend kok DCMR

Zelfstandig werkend kok brasserie en groepen, fullti...

HetUitzendBureau.nl - Mijnsheerenland
Gevraagd wordt:meedenkend en gaat geen uitdaging uit de wegfulltime beschikbaar, parttime is bespreekbaarHeeft twee jaar werkervaring (dit is een pré)Werkt consequent en heeft passie voor het
- Volledige vacature bekijken

Chef of Zelfstandig werkend kok

De Vreemde Vogel - Vlaardingen
Wij zoeken een gepassioneerde en creatieve zelfstandig werkend kok. Vind je het leuk om voor groepen live te koken in de buitenlucht? Je zult zowel voor de gasten van het restaurant als voor onze vele feestgasten de
- Volledige vacature bekijken

Zelfstandig werkend kok

Baas in de Horeca - Rotterdam
Dit wil je direct weten Wat heeft Belgisch Biercafé Boudewijn voor jou: Een wekelijkse uitbetalingToffe bedrijfsuitjes en feesten25 % korting bij alle zaken van Baas in de HorecaEen enthousiast en gedreven team van
- Volledige vacature bekijken

zelfstandig werkend kok/sous-chef uren in overleg Pt...

HetUitzendBureau.nl - Mijnsheerenland
Gevraagd wordt:meedenkend en gaat geen uitdaging uit de wegfulltime beschikbaar, parttime is bespreekbaarHeeft twee jaar werkervaring (dit is een pré)Werkt consequent en heeft passie voor het
- Volledige vacature bekijken