Sous Chef - Evenementenlocatie
Independent Recruiters - Culemborg
Ben jij een gepassioneerde kok met ervaring in het bereiden van verfijnde gerechten? Wil jij werken op diverse bijzondere evenementenlocaties en bijdragen aan unieke culinaire ervaringen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als - Volledige vacature bekijken
Helaas bent u niet ingelogd, login en probeer het opnieuw.
Hotel Restaurant BAL in zoekt Chef-kok
Contactinformatie
- Hotel restaurant BAL
- t.a.v. Annemarie Huibers
- Voorstraat 8
- 4054 MX Echteld
info@hotelrestaurantbal.nl
06 11897895
Solliciteren
Wil je deze vacature delen?
Ook een vacature plaatsen?Over Hotel Restaurant BAL
Sinds een jaar is Hotel Restaurant BAL in Echteld geopend. Na een periode van grondige renovatie zijn we lekker aan het bikkelen om er het gezelligste restaurant van de Betuwe van te maken. Deze verbouwing was via de socials te volgen via een unieke docu. Onze ideeën zijn nog lang niet op en de vernieuwingen en uitbreidingen zijn dus ook nog lang niet klaar en daar hebben we jou bij nodig. Samen kunnen we alles maken!Wil jij onderdeel uitmaken van ons gezellige team? Lucky you, dat kan! Om ons team te komen versterken zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers, die stressbestendig zijn, graag werken in een mix van jong en ervaren en wel van een uitdaging houden.
Bekijk onze
pagina voor een goed beeld van wat we doen en bekijk de serie ‘Als ’t balletje gaat rollen’ op
YouTube
.
Jouw werk als Chef-kok
Wij zoeken een eindbaas in de keuken. Een enthousiasteling die lekker sociaal is en goed kan koken. Leidinggeven gaat je gemakkelijk af en je inspireert de anderen met je doorzettingsvermogen om hard te werken.Je weet het verschil te maken door de manier waarop je werkt en mensen aanstuurt. Verantwoordelijk zijn voor de gehele keuken, brigade team en alles wat de keukendeur verlaat is voor jou vanzelfsprekend. Je bedenkt recepten, stelt de menukaart samen en bent verantwoordelijk voor inkoop, voorraad en budgettering. Met jouw team werk je graag in een schone werkomgeving en zorg je dat de HACCP-regels worden nageleefd. Aandacht met impact is ons motto: ook in de keuken. Je stuurt het team op een duidelijk en positieve manier aan en blijft ook in hectische situaties kalm.
Dit is wie jij bent
- Je hebt aantoonbare leidinggevende ervaring als Chef Kok, of wil graag een mooie stap maken vanuit een sous chef positie
- Je houdt ervan om in een team te werken. Je hebt ervaring met het aansturen van een team
- Je bent creatief en kan goed omgaan met de wensen van de gasten
- Als jij ergens binnenkomt maak je indruk. Gewoon, om wie je bent: een vrolijke harde werker die ervan geniet om met een team iets moois en lekkers neer te zetten
- Je bent in het bezit van een BHV-, Leermeester- en Sociale Hygiëne diploma (of bereid deze z.s.m. te behalen)
- Je bent een baken van rust in een hechtische omgeving en behoudt ten alle tijden het overzicht.
- Je bent stressbestendig en bewaart in alle rust het overzicht in hectische situaties
- Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel
Wat bieden wij?
- Je krijgt een afwisselende baan binnen een inspirerende en informele werkomgeving, waar je samen met gemotiveerde collega’s, streeft naar succes en plezier op de werkvloer
- Je krijgt de kans om je kennis en vaardigheden te verbreden en te verdiepen en waar nodig verdere scholing te volgen om jezelf te ontwikkelen
- Goed salaris
Hotel restaurant BAL
Contactinformatie
- Hotel restaurant BAL
- t.a.v. Annemarie Huibers
- Voorstraat 8
- 4054 MX Echteld
info@hotelrestaurantbal.nl
06 11897895
Solliciteren
Grand Bras in Zwijndrecht zoekt Zelfstandig werkend kok
Zwijndrecht
Alle vacatures
Brasserie de Boerderij Arnhem zoekt Zelfstandig werkend kok
Arnhem
Onze partners
Alles voor de smaak.Staat achter de Nederlandse horeca.
Horecavakbeurs voor ambitieuze professionals.
Onzichtbaar vuil verdwijnt. Nu met gratis afzuiginstallatie inspectie.
Dé groente- en fruitspecialist voor foodprofessionals.
Zuivelproducten die je creaties naar een hoger niveau tillen.
Actuele horecavacatures voor iedere fase in jouw horecacarrière.
Wij maken dagelijks brood bijzonder.
Dé bemiddelaar voor freelance koks!
Kokswereld is er om koks, op ieder moment in hun carrière, het beste uit zichzelf te laten halen. Dit doen we door het delen van culinaire kennis en ervaringen.
Collegialiteit en gastvrijheid zijn belangrijk voor wie in de gastronomie werkt. Kokswereld biedt werk én inspiratie voor keukenprofessionals.
Kokswereld Nieuwsbrief
Ontvang in je mailbox alles over Michelinsterren, verrassende ingrediënten en échte verhalen uit de professionele keuken.meer...
Naar vacature
Meer vacatures van Hotel Restaurant BAL
Gerelateerde vacatures aan Hotel Restaurant BAL in zoekt Chef-kok
Sitly - Culemborg
Hi! Wij zijn in 2024 in Culemborg komen wonen met een jong kereltje en zoeken een oppas om af en toe even te kunnen focussen op ons werk of onszelf. Ons zoontje houd van spelen en is ok om dat alleen te doen maar wil toch - Volledige vacature bekijken
Flox - Tiel
Ben jij een gedreven timmerman met organisatorisch talent? Bij De Vree & Sliepen krijg je de kans om het verschil te maken in onze werkplaats. Als timmerman / chef werkplaats combineer je vakmanschap met leidinggeven en zorg - Volledige vacature bekijken
Werkplaats chef Houtskeletbouw
Flox - Kesteren
Ben jij een ervaren timmerman met een passie voor hout en op zoek naar een uitdagende functie? Bij ons krijg je de kans om met de beste machines en materialen te werken en je verder te ontwikkelen in houtskeletbouw. Lees - Volledige vacature bekijken
Louwman Mercedes - Tiel
Ben je een ervaren technicus met leidinggevende capaciteiten? Zoek je een rol waarin je je technische kennis kunt combineren met het motiveren en begeleiden van een team? Als Chef Werkplaats bij Louwman - Mercedes-Benz ben - Volledige vacature bekijken