Productie Supervisor
Bij Gourmet Ingredients, specialist in premium ingrediënten uit uien, sjalotten en knoflook, ligt er een uitdaging voor een Productie Supervisor. In deze rol geef je leiding aan het groeiende productieteam en ben je de drijvende kracht achter de professionalisering van de processen. Je combineert hands-on operationeel management met strategisch denken om het bedrijf naar de volgende fase te brengen.
Wat ga je doen?
In Grootebroek werk je in een gloednieuwe fabriek waar processen continu worden verbeterd en nieuwe producten ontwikkeld. De focus ligt op de ontwikkeling van experimenten, via kleinschalige productie naar opschaling tot grotere productiecapaciteit. De organisatie streeft naar een proactieve, preventieve, lange-termijn aanpak en het vergroten van de productiecapaciteit. In jouw rol kun je daarin meedenken maar wordt daarnaast ook ad hoc actie verwacht.Als Productie Supervisor ben je verantwoordelijk voor de prestaties van de fabriek, de inzet van middelen en de aansturing van een team van 7-12 medewerkers. Je maakt deel uit van het HACCP-team en communiceert effectief met onder andere TD en logistiek. Extern onderhoud je contact met partners voor reststromenplanning.
Taken en verantwoordelijkheden:
- Behalen van productie- en kwaliteitsdoelstellingen
- Aansturen, coachen en ontwikkelen van jouw team
- Plannen van personeel, grondstoffen en reststromen, inclusief administratieve verwerking
- Vertalen van productieplanning en -doelstellingen naar heldere instructies
- Waarborgen van hygiëne- en veiligheidsnormen
- Bewaken van processen en stellen van prioriteiten
- Analyseren en oplossen van technische complicaties
- Belangrijke spil in diverse grote en kleine projecten
Het aanbod
Gourmet Ingredients biedt een groeiende, dynamische werkomgeving waar zelfstandigheid centraal staat. Bij goed functioneren krijg je volop kansen om mee te groeien met de organisatie. Er heerst een informele sfeer en je werkt samen met een enthousiast en gemotiveerd team. Het arbeidsvoorwaardenpakket is aantrekkelijk en volledig.Kandidaat profiel
Als leider sta je bekend om jouw verantwoordelijke houding. Van nature ben je empathisch aangelegd en in je rol komt dit goed naar voren. Je vermogen om zelfstandig, vastberaden en met vertrouwen te handelen, zorgt ervoor dat het productieproces soepel loopt en de team-doelen worden bereikt. Je werkwijze is zorgvuldig en gestructureerd en je komt tot besluitvorming op basis van feiten en data.Functie-eisen:
- Hbo werk- en denkniveau met ervaring binnen een productieomgeving of MBO+ diploma in de richting van VAPRO C in combinatie met relevante werkervaring
- Ervaring in een vergelijkbare leidinggevende rol
- Ervaring in de foodindustrie of agrarische sector is een pluspunt
- Uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels
- Je woont in regio West-Friesland, bij voorkeur binnen een straal van 30 km van de productielocatie
Standplaats
GrootebroekSolliciteer
Download als PDF
Meer weten?
LinkedinTelefoon
Elise Speelman
Recruitment Consultant Food & Industry
Tel:
+31613286043
Email:
elise@nomilk2day.nl
Telefoon
Over de opdrachtgever
GourmetGourmet, een teeltbedrijf voortgekomen uit het al drie generaties lang actieve familiebedrijf van de familie Broersen, heeft zich gespecialiseerd in de teelt en selectie van sjalotten en uien. Terwijl vroeger het plantmateriaal werd geleverd aan zaadhuizen, die het op hun beurt weer doorverkochten aan zaadwinkels en tuincentra, is Gourmet zich ruim 25 jaar geleden ook bezig gaan houden met de ontwikkeling van nieuwe sjalottenrassen voor de consumptiemarkt.
meer...
Naar vacature
Meer vacatures van Nomilk2day