Inloggen - Registreer  
Helaas bent u niet ingelogd, login en probeer het opnieuw.    

Brasserie de Haven in zoekt Sous-chef

Brasserie de Haven - via Kokswereld - Aalsmeer - 25-02-2023 Naar vacature  

Contactinformatie

  • Brasserie de Haven
  • t.a.v. Jos Bölte
  • Uiterweg 27a
  • 1431 AA Aalsmeer
brasseriedehaven.nl
personeelszaken@josephgroep.nl
06 24626441
Solliciteren

Wil je deze vacature delen?

Ook een vacature plaatsen?

Kom werken als Sous-chef bij Brasserie de Haven!

Voor ons prachtige restaurant in Aalsmeer (wij hebben in totaal drie restaurants) zijn wij op zoek naar een Sous-chef. Krijg jij energie van hard werken, een team aansturen en vind je het leuk om de lekkerste en mooiste gerechten te maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Over Brasserie de Haven

Een unieke eetgelegenheid, op een prachtige plek aan de oevers van de Kleine Poel, met groots uitzicht op het water. Wij verrassen onze gasten met heerlijke, Frans-Aziatisch georiënteerde gerechten en zelfs een aparte sushikeuken!

In de ongedwongen sfeer van Brasserie de Haven voelt men zich meteen thuis. De locatie, de entourage, de service en bediening, onze liefde voor vis, vlees en groenten, de kwaliteit van onze gerechten en onze drive om van het bezoek aan ons een beleving te maken; die ingrediënten samen vormen de basis van het succes van Brasserie de Haven. Het restaurant is verdeeld over twee ruimtes, met plaats voor in totaal 250 gasten. Daarnaast hebben we een heerlijk groot en zonnig terras, met uitzicht op de Westeinderplassen.

We zijn 7 dagen per week geopend vanaf 11.30 en bieden lunch, borrel en diner aan. We organiseren regelmatig leuke evenementen en zijn ook een zeer geschikte locatie voor bruiloften en partijen.

Jouw werk als Sous-chef

Wie ben jij?

  • Koken is je passie
  • Je hebt een hands-on mentaliteit en probleemoplossend vermogen
  • Je bent flexibel en stressbestendig
  • Je beschikt over een helikopterview maar hebt ook oog voor detail
  • Je bent een echte teamspeler en neemt je verantwoordelijkheid
  • Je bent sterk in het maken van calculaties van gerechten en bepaalt mede de verkoopprijs van gerechten en menu’s
  • Je bent creatief en ontwikkelt samen met de keukenbrigade verrassende gerechten en menu’s
  • Je beschikt over uitgebreide kennis van zowel Franse als Aziatische keukens

Wat zijn je werkzaamheden?

  • Coördineren van de dagelijkse uitvoering van werkzaamheden van de keuken brigade
  • Je draagt zorg voor een hoogwaardige- en gastgerichte service en een optimale gastvrijheidsbeleving
  • Open communicatie met de bediening om de werkzaamheden op elkaar af te stemmen
  • Verantwoordelijk voor het maken van de roosters en planning
  • Je stelt procedures en werkinstructies op en ziet toe op de naleving hiervan
  • Je verrast graag met je team onze gasten, zodat zij graag terugkomen

Dit hebben we jou te bieden

Als continue groeiend en dynamisch bedrijf met ruimte voor creatieve vrijheid hebben wij jou het volgende te bieden:
  • Zeer aantrekkelijk salaris
  • Een super enthousiast en gemotiveerd team
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Dynamische en inspirerende werkomgeving
  • Creatieve vrijheid in het ontwikkelen van gerechten en menu’s

Brasserie de Haven

Contactinformatie

  • Brasserie de Haven
  • t.a.v. Jos Bölte
  • Uiterweg 27a
  • 1431 AA Aalsmeer
brasseriedehaven.nl
personeelszaken@josephgroep.nl
06 24626441
Solliciteren
Restaurant Wolfslaar* in Breda zoekt chef de partie
Breda
Alle vacatures
Mistral in Bree België zoekt Chef-kok
Bree

Onze partners

Dé groente- en fruitspecialist voor foodprofessionals.
Zuivelproducten die je creaties naar een hoger niveau tillen.
Dé bemiddelaar voor freelance koks!
Wij maken dagelijks brood bijzonder.
Actuele horecavacatures voor iedere fase in jouw horecacarrière.
Horecavakbeurs voor ambitieuze professionals.
Staat achter de Nederlandse horeca.
Onzichtbaar vuil verdwijnt. Nu met gratis afzuiginstallatie inspectie.
Alles voor de smaak.
Kokswereld is er om koks, op ieder moment in hun carrière, het beste uit zichzelf te laten halen. Dit doen we door het delen van culinaire kennis en ervaringen.

Collegialiteit en gastvrijheid zijn belangrijk voor wie in de gastronomie werkt. Kokswereld biedt werk én inspiratie voor keukenprofessionals.

Kokswereld Nieuwsbrief

Ontvang in je mailbox alles over Michelinsterren, verrassende ingrediënten en échte verhalen uit de professionele keuken.
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Brasserie de Haven