Sous-chef (32 tot 40 uur)
Ben jij een gepassioneerde sous-chef die klaar is voor een nieuwe uitdaging in een prachtige omgeving? Bij De Ruwenberg krijg jij als sous-chef de kans om jouw kennis en creativiteit tot uiting te brengen in een inspirerende werkomgeving. Als sous-chef ben jij de rechterhand van de chef en speel je een belangrijke rol in de keuken. Je hebt vaktechnische leiding over het team en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt.
Wat ga je zoal doen?
- Je stuurt en coacht het keukenteam aan.
- Je stelt planningen op voor de bereiding van gerechten.
- Je denkt mee over nieuwe gerechten op de menukaart.
- Je beheert de voorraad en plaatst bestellingen.
- Je ziet toe op de naleving van (veiligheids)voorschriften en hygiëne-eisen.
- Je voert gesprekken met medewerkers en handelt eerstelijns klachten af.
- Na een mooie dag proost je samen met collega’s op een dag dat alles goed is gegaan en alle gasten met een glimlach het restaurant hebben verlaten.
Wat bieden wij jou?
- Een salaris van €2.801 tot €3.553 bruto per maand op basis van fulltime, afhankelijk van je ervaring.
- 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen en pensioenopbouw.
- Veel vrijheden voor de inbreng van jouw passie.
- De eerste weken zorgen we voor een grondig inwerktraject.
- Breng jij een nieuwe collega aan? €250.- netto bonus voor jou!
- Fiscaal voordeel op je sportclubcontributie.
- Academy: wil jij doorgroeien of meer over je vak leren? Dat kan! Via de verschillende (online) workshops krijg jij de mogelijkheid om een (horeca) expert te worden.
- Hutten Benefits: Hutten heeft de allermooiste deals voor jou! Wat dacht je van korting op restaurants en pretparken of gratis tickets voor de dierentuin?
- Een uitdagende baan in een leuk, jong, gezellig en ervaren team.
- Interne trainingen en opleidingen ook tot de mogelijkheden.
Wie zoeken wij?
- Je deelt graag je kennis en streeft naar verbetering en vernieuwing.
- Je bent een echte teamspeler bent en enthousiast wordt van samenwerken.
- Een afgeronde koksopleiding (niveau 4) hebt en minimaal 3 jaar werkervaring in de keuken.
- Een kok die trots is, omdat hij/zij de gast gelukkig heeft gemaakt met zijn/haar zelf gecreëerde gerechten.
- Je werkt graag met duurzame, lokale en kwalitatief hoge producten.
- Je bent 4 of 5 dagen per week beschikbaar.
Over jouw toekomstige werkplek
De Ruwenberg is een prachtig landgoed gelegen in een inspirerende en rustgevende omgeving. Het 14 hectare landgoed straalt alles uit waar De Ruwenberg al ruim 30 jaar voor staat: kwaliteit, gastvrijheid, duurzaamheid en inspiratie. Naast 40 conferentiezalen bestaat De Ruwenberg uit 196 hotelkamers, restaurant, lounges, terrassen en wellness- en sportfaciliteiten. Gasten ontbreekt het aan niets, of zij nou komen voor een weekendje rust of een zakelijke bijeenkomst.meer...
Naar vacature
Meer vacatures van Ruwenberg
Meer Sous-chef vacatures