Helaas bent u niet ingelogd, login en probeer het opnieuw.
FLEVOZIEKENHUIS - Kok
Algemene informatie
Referentie
2024-312Functiegebied
StandaardFunctiebeschrijving
Beroepsgroep
Facilitair - KeukenFunctienaam
KokDienstverband
Bepaalde tijdAantal uur per week
32Salarisschaal
FWG - 35Dit ga je doen
Maak jij het verschil in onze keukenWil jij een veelzijdige functie waarin je écht bijdraagt. Bij ons ben je niet zomaar een schakel maar een essentieel onderdeel van het team dat zorgt voor heerlijke maaltijden en een vlekkeloos proces.
Als zelfstandig werkend kok help je actief mee met de bereiding van warme maaltijden waarmee je elke dag een glimlach op iemands gezicht tovert. Controleer je zorgvuldig de kwaliteit van inkomende en uitgaande bestellingen, want jouw oog voor detail maakt het verschil. Zorg je voor een vlotte en nauwkeurige portionering. Houd je de voorraad op peil in ons magazijn zodat we nooit zonder belangrijke levensmiddelen zitten. Draag je bij aan een schone en georganiseerde werkplek volgens een helder schoonmaakrooster.
Je werkt volgens de hoogste standaarden zoals de hygiënecode HACCP. Jij weet hoe belangrijk voedselveiligheid is en past dit altijd correct toe. Ook pas je het FIFO systeem toe.
Kortom een dynamische rol waarin jouw betrokkenheid nauwkeurigheid en hygiëne de kern vormen. Lijkt dit jou de perfecte uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Afdelingsinformatie
In onze keuken draait alles om zorg en aandacht voor de patiënt én voor de maaltijd. Hier worden maaltijdcomponenten met liefde bereid en nauwkeurig geportioneerd. Als kok ben jij dé spil in dit proces. Jij zorgt voor de mise en place van de maaltijdcomponenten, die op basis van de bestelling van de patiënt worden klaargemaakt en vervolgens worden voorbereid voor het regenereren van de totale warme maaltijd.Daarnaast heb je een belangrijke rol in het ontbijtproces. Jij bent verantwoordelijk voor de bereiding van ontbijtcomponenten, waarbij je samenwerkt met de medewerker Foodservice. Deze verwerkt de ontbijtwensen van de patiënt en zorgt dat ze perfect bij jou terechtkomen.
Wat maakt dit werk bijzonder? Je bent onderdeel van een team dat werkt voor maar liefst negen klinische afdelingen binnen het Flevoziekenhuis. Jouw bijdrage heeft direct invloed op het comfort en herstel van onze patiënten.
Ben jij klaar om jouw kooktalent en precisie in te zetten in een omgeving waar jouw werk écht een verschil maakt? Sluit je dan aan bij ons team.
Wij zoeken
- Je hebt een relevante opleiding op minimaal MBO-3 niveau;
- Kennis van werkvoorschriften zoals HACCP zijn vereist;
- Een gezonde dosis motivatie en humor;
- Je bent een aanpakker en je houdt je hoofd koel in hectische situaties;
- Opleiding tot dieetkok is een pré;
- Leidinggevende capaciteit;
- Het coördineren van de dagelijkse keuken werkzaamheden;
- Je bent in de gelegenheid diensten van 10:30 tot 19:00 te werken.
Verder ben je:
- Een sterke kracht;
- Sociaal en behulpzaam;
- Een collega met wie het fijn samenwerken is;
- Niet bang om de leiding te nemen wanneer het nodig is;
- Creatief en denk je graag mee over hoe we kunnen groeien met ons voeding concept binnen het Flevoziekenhuis.
Wij bieden
Een goede werksfeer;Goede bereikbaarheid via auto en openbaar vervoer;
De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens cao-ziekenhuizen, conform FWG 35. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring met een maximum van € 3.440,- op fulltime basis;
Aanstelling vindt plaats voor de duur van één jaar met het uitzicht op verlenging met de intentie om door te groeien naar een aanstelling voor onbepaalde tijd.
Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder:
8,33% vakantietoeslag en een 8,33% eindejaarsuitkering;
144 verlofuren en 57 PLB-uren;
Reiskostenvergoeding;
Pensioenregeling PFZW;
Onbeperkt toegang tot online trainingen via GoodHabitz.
meer...
Naar vacature
Meer vacatures van Kok