Sous Chef.docx
Manna-nijmegen - 13-07-2022
Naar vacature
Sous Chef Restaurant MANNA en Brasserie MANNA
Restaurant MANNA weet al meer dan 10 jaar gasten uit de hele wereld te verrassen met culinaire
topkwaliteit en vaak bekroonde gastvrijheid.
Brasserie MANNA is een toegankelijk en laagdrempelig restaurant met de ambachtelijke voltreffers uit
ons concept en de culinaire wereld. Brasserie MANNA onderscheidt zich door herkenbaarheid en goede
kwaliteit in een bijzondere omgeving.
MANNA's global food & fish-keuken drijft op onze ambitieuze en creatieve keukenbrigade. Als Sous
Chef ben je onderdeel van het team en medeverantwoordelijk voor de culinaire kwaliteit en
veelzijdigheid van MANNA.
De werkzaamheden
Als Sous Chef bent je de spin in het web in de keuken. Je geeft leiding aan een team van 8 koks en valt
onder de directe leiding van en rapporteert aan de Chef kok. In deze veelzijdige functie ben je
verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de keuken van MANNA. Dit betreft het
ontbijt, de lunch en het diner en alle overige serveermomenten die hier niet beschreven staan.
Tot deze werkzaamheden behoren onder andere;
- Operationeel pro actief in de keuken.
- Bewaken van het concept en waarborgen van het kwaliteitsniveau.
- Begeleiden, opleiden, coachen en stimuleren van de medewerkers.
- Aanspreekpunt voor de bediening brigade.
- Bij afwezigheid van de Chef kok lid van het management team.
- Opstellen en organiseren van inkoop planning.
- Bewaken en controleren van de wettelijk gestelde HACCP normen.
Als Sous Chef van MANNA heb je een enorme interesse in de wereldse eetculturen en een gedegen
vakkennis, straal je gedrevenheid en passie uit. Je bent een loyaal en gecommitteerd persoon en hebt
meerdere jaren ervaring in gelijksoortige zaken en posities. Gezien het feit dat MANNA haar naam hoog
te houden heeft na het winnen van de World Luxury Hotel Award, als beste hotel-restaurant van
Europa, kan ambitie, motivatie, resultaat gericht en integriteit geen vraag meer zijn. Hooguit een
vanzelfsprekendheid!
Oranjesingel 2c–4 14-20 | 6511 NT Nijmegen the Netherlands | T 024-7440094
www.manna-nijmegen.nl | www.blue-nijmegen.nl
Wie zoeken wij?
Wij zoeken getalenteerde en gedreven Sous Chef met een natuurlijk overwicht en een gezonde
dosis enthousiasme. Goede sociale vaardigheden en een team player zijn onlosmakelijk verbonden
met deze functie. MANNA zoekt de collega die zich herkent in onderstaande kernwaarden;
- Culinaire toppers met een afgeronde koks opleiding en minimaal 3 jaar
- Flexibele instelling en 100 % stressbestendig;
- Opgeruimd karakter en schoon in denken en doen;
- Brede interesse in wereldse eetculturen met een grootse creativiteit;
- Leergierig ingesteld en het vermogen jezelf te ontwikkelen;
- Prestatie gericht en ambitieus;
- Leidinggevende capaciteiten met een positieve stuwkracht;
- Afgeronde leermeester opleiding;
- Gezonde dosis humor.
Een zeer afwisselend functie in een inspirerende en dynamische werkomgeving met een jong en fris
team van collega`s. Een succesvol concept met toekomstperspectief in een groeiend familie bedrijf.
Wij bieden de mogelijkheid tot een full time 4 daagse werkweek.
Naast de uitdagende functies zoals hier beschreven bieden wij nog veel meer. MANNA en Blue steken
de nek uit met het loyaliteitsplan. Wij bieden meer dan alleen een goed salaris en een bijzondere
werkplek. Denk aan alle scholing en opleidingsmogelijkheden binnen jouw vak, wij kunnen het regelen
voor jou!
Fitnessen bij ons? Wij betalen het voor jou.
Nog meer bijzondere arbeidsvoorwaarden? Vraag naar ons loyaliteitsplan of kom eens op gesprek.
Oranjesingel 2c–4 14-20 | 6511 NT Nijmegen the Netherlands | T 024-7440094
www.manna-nijmegen.nl | www.blue-nijmegen.nl
Details van de vacature
Afdeling Sous Chef
Contractvorm Contract voor bepaalde tijd op basis van 38 uur per week
met een gedeeltelijk taakstellend karakter.
Werktijden Wisselende diensten van maandag tot en met zondag.
Talenkennis Een goede kennis van de Nederlandse en de Engelse
taal is een voorwaarde.
Rijbewijs Rijbewijs B.
Salaris Afhankelijk van leeftijd en werkervaring.
Opleidingseisen Minimaal middelbare opleiding.
Ervaring Ervaring in een soortgelijke functie in het hogere
segment van de gastronomie is vereist.
meer...
Naar vacature
Meer vacatures van Manna-nijmegen