Der Valk Hotel zoekt Chef Kok en Sous Chef
Contactinformatie
- Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden
- t.a.v. Sophie van Veldhoven
- Warmonderweg 8
- 2171 AH Sassenheim
252219019
Solliciteren
Wil je deze vacature delen?
Ook een vacature plaatsen?Over Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden en nieuw restaurant Paarl
De Paarl wordt de nieuwste toevoeging aan Van der Valk Sassenheim-Leiden. Bij restaurant & evenementen locatie de Paarl kunt u genieten van een shared dining experiences met gerechten uit de Zuid-Afrikaanse keuken.Jouw werk als Chef Kok of Sous Chef
Als Chef Kok van ons nieuwe Zuid-Afrikaanse F&B concept ben je eindverantwoordelijk voor de gerechten die aan de gasten worden geserveerd. Als Sous Chef ben jij de rechterhand van de Chef Kok en ondersteun jij hem waar nodig. Samen inspireren en trainen jullie een klein zelfstandig team om samen iedere dag de meest authentieke Zuid-Afrikaanse smaakbeleving voor de gast neer te zetten.
Breng jij de Zuid-Afrikaanse keuken van ons nieuw te openen restaurant & evenementenlocatie, de Paarl, tot leven?
Wij zoeken een enthousiaste, ervaren Chef Kok en Sous Chef met passie voor de Zuid-Afrikaanse keuken!Als Chef Kok van ons nieuwe Zuid-Afrikaanse F&B concept ben je eindverantwoordelijk voor de gerechten die aan de gasten worden geserveerd. Jij inspireert en traint een klein zelfstandig team om samen iedere dag de meest authentieke Zuid-Afrikaanse smaakbeleving voor de gast neer te zetten. Als Sous Chef ben jij de rechterhand van de Chef Kok en ondersteun jij hem waar nodig. Jullie taken en verantwoordelijkheden zijn onder andere:
- Het leidinggeven aan het keukenteam van de Paarl
- Het bedenken en creëren van het Zuid-Afrikaanse menu en buffetten
- Het opleiden van jouw team d.m.v. het verspreiden van jouw kennis van de Zuid-Afrikaanse keuken.
- Het monitoren van de kwaliteit van de te serveren gerechten
- Het toezien op naleving van veiligheid & HACCP richtlijnen
- De inkoop en voorraadbeheer van benodigde producten en ingrediënten
Functievereisten
- Je bent in het bezit van een koksdiploma en minimaal 2 jaar ervaring als (sous) chef
- Je hebt ervaring of aantoonbaar interesse in de Zuid-Afrikaanse keuken.
- Je bent creatief in het bedenken van nieuwe gerechten.
- Je bent een teamspeler met leidinggevende capaciteiten.
- Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en bent stressbestendig.
Wat bieden wij jou?
- Een passend salaris tussen € 2900 – 3500 per maand
- 25 vakantiedagen per jaar
- Reiskostenvergoeding volgens ons reiskostenbeleid (vanaf 10 km)
- Veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling (d.m.v. diverse trainingen en opleidingsmogelijkheden)
- Een prachtige werkplek nabij de kust, bruisende steden en Schiphol
- Een goede werk-privé balans inclusief tijd voor tijd
- Een super team vol gezellige gemotiveerde collega’s
- Regelmatig personeelsfeesten en – uitjes georganiseerd door Feestcommissie de Toekan
- Personeelskorting op verblijf bij een grote selectie Van der Valk Hotels
- Leuke kortingen op mode, elektronica, dagjes uit en meer via het Valk Benefits programma
- Een goede pensioenregeling bij Pensioenfonds Horeca & Catering
Will you bring the South African cuisine of our newly opened restaurant & event location, the Paarl , to life?
We are looking for an enthusiastic, experienced Chef and Sous Chef with a passion for South African cuisine!As Chef of our new South African F&B concept, you are ultimately responsible for the dishes served to guests. You inspire and train a small independent team to work together to create the most authentic South African food experience for guests every day. As a Sous Chef you are the right hand of the Chef and you support him where necessary. Your duties and responsibilities include:
- Managing the kitchen team at De Paarl
- Devising and creating the South African menu and buffets
- Training your team by spreading your knowledge of South African cuisine
- Monitoring the quality of the dishes to be served
- Monitoring compliance with safety & HACCP guidelines
- The purchasing and inventory management of required products and ingredients
Job Requirements
- You have a chef’s diploma and at least 2 years of experience as a (sous) chef
- You have experience or demonstrable interest in South African cuisine.
- You are creative in coming up with new dishes.
- You are a team player with leadership capabilities.
- You have strong communication skills and are stress-resistant.
What do we offer you?
- A suitable salary between € 2900 – 3500 per month
- 25 vacation days per year
- Travel expenses reimbursement according to our travel expenses policy (from 10 km)
- A lot of attention to your personal development (through various training and education options)
- A beautiful workplace near the coast, bustling cities and Schiphol
- A good work-life balance including time for time
- A super team full of fun, motivated colleagues
- Regular staff parties and outings organized by the Party Committee De Toekan
- Employee discount on stays at a large selection of Van der Valk Hotels
- Nice discounts on fashion, electronics, days out and more through the Valk Benefits program
- A good pension scheme at Pensioenfonds Horeca & Catering
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden
Contactinformatie
- Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden
- t.a.v. Sophie van Veldhoven
- Warmonderweg 8
- 2171 AH Sassenheim
252219019
Solliciteren
Proeflokaal De Serre in 's-Graveland zoekt Zelfstandig werkend kok
's-Graveland
Alle vacatures
JaffaJaffa in Zwolle zoekt Zelfstandig werkend kok
Zwolle
Onze partners
Dé bemiddelaar voor freelance koks!Dé groente- en fruitspecialist voor foodprofessionals.
Alles voor de smaak.
Horecavakbeurs voor ambitieuze professionals.
Onzichtbaar vuil verdwijnt. Nu met gratis afzuiginstallatie inspectie.
Actuele horecavacatures voor iedere fase in jouw horecacarrière.
Staat achter de Nederlandse horeca.
Wij maken dagelijks brood bijzonder.
Zuivelproducten die je creaties naar een hoger niveau tillen.
Kokswereld is er om koks, op ieder moment in hun carrière, het beste uit zichzelf te laten halen. Dit doen we door het delen van culinaire kennis en ervaringen.
Collegialiteit en gastvrijheid zijn belangrijk voor wie in de gastronomie werkt. Kokswereld biedt werk én inspiratie voor keukenprofessionals.
Kokswereld Nieuwsbrief
Ontvang in je mailbox alles over Michelinsterren, verrassende ingrediënten en échte verhalen uit de professionele keuken.meer...
Naar vacature
Meer vacatures van Valk