Inloggen - Registreer  
Vacatures 81 tot 90 van 319 (ontdubbeld 311)
ads  

Noortje zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly
Ik heet Noortje. We hebben 3 kinderen (Meisje, bijna 4, Meisje, 2,5 en jongen 10maand). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
3 dagen geleden - Volledige vacature bekijken

Veronika zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly
Ik heet Veronika. We hebben 1 kind Jongen, 0 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
5 dagen geleden - Volledige vacature bekijken

Sam zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly
Ik heet Sam. Wij verwachten een baby in oktober 2023. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
5 dagen geleden - Volledige vacature bekijken

Natalia zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Breda
Ik heet Natalia. We hebben 1 kind Jongen, 0 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Justyna zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Broekhuizen
Ik heet Justyna. We hebben 2 kinderen (Meisje, 5), (Jongen, 2). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Angelina zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Assendelft
Ik heet Angelina. Wij verwachten een baby in november 2023. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Annemiek zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Ede
Wij zijn Annemiek & Johan en we hebben 4 kinderen (Meisje, 9), (Jongen, 7), (Jongen, 4), (Jongen, 4). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder voor 1 middag in de week uit school bij ons thuis. Een maandag of dinsdag
- Opslaan

Christina zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Maastricht
Ik heet Christina. We hebben 2 kinderen (Meisje, 3), (Meisje, 0). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Danielle en Joris zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Rhoon
Wij zijn per september 2024 op zoek naar een gastouder of oppas aan huis voor onze kinderen. Wij hebben 3 jongens van 8, 11 en 12 jaar oud. Het gaat om naschoolse opvang: kinderen uit school halen en dan thuis vermaken met
- Opslaan

BBL Verzorgende IG niveau

Silverein via Talent - Amersfoort
zorgsector!"Na ruim twee decennia als gastouder in de kinderopvang te hebben gewerkt, besloot Leonoor een nieuwe koers te varen vanwege afnemende vraag en mantelzorg voor haar ouders. Ze stapte over naar een functie als huishoudelijk
- Opslaan

Marloes zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Hoogkarspel
Ik heet Marloes, ouder van onze jongen Dave. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder voor af en toe oppassen voor alternatieve als het in omgeving niet lukt.
- Opslaan

Aya zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Zaanstad
Ik heet Aya. We hebben 2 kinderen (Jongen, 7), (Meisje, 4). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan