Inloggen - Registreer  
Vacatures 71 tot 80 van 306
ads  

Melanie zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Hilversum
Hi oppas of gastouder ! Mijn naam is Melanie en ik woon samen met Ward, Jalou (3 jaar) en Seppe (3 maanden) en Eddie (onze teckel) sinds een jaar in Hilversum. We zijn een sportief gezin met onze hond Eddie, houden om veel te
- Volledige vacature bekijken

Oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Eindhoven
Ik heet . We hebben 1 kind Meisje, 1 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Volledige vacature bekijken

Oppas

Babysits - Leeuwarden
Een oppas gezocht in Leeuwarden voor 3 kinderen, oppassen in Leeuwarden. Onze gezin is op zoek naar een betrouwbare oppas, nanny of gastouder die kan zorgen voor onze 3 kinderen - een baby, kleuter en schoolgaand kind. We
- Volledige vacature bekijken

Felicia zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Lunteren
Ik heet Felicia. We hebben 1 kind Jongen, 4 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.

Pauline zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Tilburg
Lieve gastouder , Wij zijn Bart & Pauline en voor onze zoon Jack en dochter Isabelle zoeken we een liefdevolle en zorgzame oppas. Jack gaat in oktober naar school en hiervoor zijn we ook op zoek naar oppas na school.

Ewelina zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Noordoostpolder
Ik heet Ewelina. We hebben 1 kind Jongen, 6 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Anne zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Venlo
Wij zijn op zoek naar een oppas/ gastouder die het leuk vindt om de kinderen 1 per week uit school te halen en met ze bezig te zijn tot wij thuis komen. Voorkeur voor de maandag.

Anna zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Almere
Ik heet Anna. We hebben 3 kinderen (Jongen, 7), (Jongen, 5), (Jongen, 3). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Rick zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Susteren
Ik heet Rick. We hebben 2 kinderen (Meisje, 4), (Jongen, 0). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Alexandra zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Voorthuizen
Ik heet Alexandra. We hebben 2 kinderen (Meisje, 2), (Jongen, 0). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.

Leontine zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Katwijk
Ik ben Leontine. Ik heb 1 kind (1 jongen, 8 jaar oud), en ben dus op zoek naar een oppas of gastouder . Iemand die hem rustig aan leert kennen en die hem uiteindelijk kan lezen. Hij zit op een mytylschool en zou daar vanaf

Brian zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Berkel en Rodenrijs
Ik heet Brian. We hebben 2 kinderen (Meisje, 8), (Jongen, 3). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.

Kitty zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Druten
Ik heet Kitty. We hebben 1 kind Meisje, 0 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."