Inloggen - Registreer  
Vacatures 51 tot 60 van 319 (ontdubbeld 311)
ads  

Gastouders

't Nest - Grubbenvorst
Gastouderopvang is één van de soorten opvang die wij bieden. Als gastouder ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van een groepje kinderen. Dit doe je in een huiselijke en kleinschalige
- Volledige vacature bekijken

Gastouders

Gastouderbureau Arnhem - Arnhem
gastouders als ouders. Persoonlijk contact en een goede match staan bij ons centraal. Wij zorgen ervoor dat elke gastouder een passende match vindt en zijn altijd beschikbaar om te ondersteunen. Taken Als gastouder bij ons bureau
- Volledige vacature bekijken

Nanny aan huis - Sancta Maria

kinderopvang Thuis - Hillegom
Ben jij een ervaren, gezellige, actieve en ondernemende gastouder aan huis met liefde voor je vak? Omschrijf je jezelf met de woorden relaxed, warm en hou je van zelfstandig werken? Dan ga je je snel thuis voelen in dit
- Volledige vacature bekijken

Andrea zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Hoensbroek
Ik heet Andrea. We hebben 1 kind Meisje, 0 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Debbie zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Maassluis
Ik ben Debbie. Wij verwachten een baby in oktober 2023. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Vronie zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Utrecht
Wij zijn Vronie en Alex. We hebben 2 kinderen (James, 3,5) en Lauren (1,5 jaar). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder voor af en toe een dag.
- Opslaan

Andrey zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Bussum
Ik heet Andrey. We hebben 1 kind Meisje, 0 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Albert zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Zwolle
Hi, wij zijn op zoek naar een gastouder die bij ons in huis wil oppassen en daarnaast de kinderen van en naar sportvereniging (basketbal en voetbal) kan brengen op de maandag. De dinsdag en donderdag kunnen eventueel ook met
- Opslaan

Nienke zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Naarden
Ik heet Nienke. We hebben 2 kinderen (Jongen, 5), (Meisje, 3). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder voor onze dochter voor iedere donderdag. Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

G.W. zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Ede
Ik heet G.W.. We hebben 3 kinderen. Een meisje van 3 en tweeling meisjes van 5 maanden. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.
- Opslaan

Lisanne zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Breda
Ik heet Lisanne. Ik verwacht een baby in april 2023 en ben op zoek naar een oppas of gastouder voor op zaterdag. Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Larissa zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Schouwen-Duiveland
Hoi ik heet Larissa. Wij hebben 2 meiden Liva-Rose (2 jaar) en Novie (8 maanden). We zijn op zoek naar een vaste oppas of gastouder in de buurt voor (het liefst) vaste tijden. Stuur gerust een berichtje :)"
- Opslaan

Margriet zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Oisterwijk
Voor onze lieve dochter (9) en zoon (7) zijn we op zoek naar een oppas/ gastouder die 2 a 3 dagen per week de kinderen van school kan halen. Onze voorkeursdagen zijn maandag, donderdag en vrijdag maar zijn te onderhandelen
- Opslaan