Inloggen - Registreer  
Vacatures 91 tot 100 van 306
ads  

Danielle zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Nijverdal
Ik heet Danielle. We hebben 1 kind Meisje. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Volledige vacature bekijken

Leah Mae zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly
Ik ben Leah Mae. We hebben 1 kind (1 jongen, 3 jaar oud). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.
1 dag geleden - Volledige vacature bekijken

Roger zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly
Wij zinn Vania en Roger. We hebben een jongetje genaamd Victor. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
1 dag geleden - Volledige vacature bekijken

Tamara zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Weststellingwerf
Hallo,. We hebben 2 kinderen (Meisje, 5), (Jongen, 1) zijn beide in juli jarig . Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder voor af en toe. Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek." Owja en niet

Marcel zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Geleen
Ik heet Marcel. We hebben 2 kinderen (Meisje, 5), (Jongen, 8). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Andrei zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Almere
Ik heet Andrei. We hebben 2 kinderen (Meisje, 4), (Jongen, 8). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Eindhoven
Ik heet . We hebben 1 kind Meisje, 1 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Lennard zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Sprang-Capelle
Ik heet Lennard. We hebben 2 kinderen (Jongen, 5), (Meisje, 3). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Yavanna zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Terschuur
Ik heet Yavanna. We hebben 1 kind Meisje, 0 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Natalia zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Breda
Ik heet Natalia. We hebben 1 kind Jongen, 0 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Caroline zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Ritthem
Wij zijn Christiaan en Caroline. We hebben 2 kinderen. Een jongen van 8 en een meisje van bijna 5. Wij zijn op zoek naar een vaste oppas of gastouder voor 2 middagen per week. Welke middagen dat kan in overleg. Stuur gerust

Angelina zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Assendelft
Ik heet Angelina. Wij verwachten een baby in november 2023. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Michelle zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Zandvoort
Wij zijn Michelle en Stephan. We hebben 2 kids. Een dochter van 5 en een zoon van 1. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder voor flexible uren.