Inloggen - Registreer  
Vacatures 131 tot 140 van 429 (ontdubbeld 420)
ads  

Jessica zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Leeuwarden
Voor af en toe een middag (de kinderen ophalen uit school), weekenden en avonden zijn wij opzoek naar een oppas/ gastouder .
- Volledige vacature bekijken

Melissa zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Betuwe
Ik heet Melissa. We hebben 2 kinderen (Tim, 7), (Sem, 4). Wij zijn op zoek naar een oppas voor af en toe ik het weekend en als de gastouder niet beschikbaar is. Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.
- Volledige vacature bekijken

Mathijs zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Hillegom
wij zijn Mathijs en Karolina. We hebben 1 Jongen, Maiky van 7. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder voor de schoolvakanties. Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.
- Volledige vacature bekijken

Marloes zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Hoogkarspel
Ik heet Marloes, ouder van onze jongen Dave. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder voor af en toe oppassen voor alternatieve als het in omgeving niet lukt.
- Opslaan

Roangela zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Hellevoetsluis
Mijn naam is Roangela. We hebben 3 kinderen, 2 jongens ( 7 + 2) en een meisje van 3 maanden). Wij zijn op zoek naar een gastouder en oppas voor af en toe.
- Opslaan

Lennard zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Sprang-Capelle
Ik heet Lennard. We hebben 2 kinderen (Jongen, 5), (Meisje, 3). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Beitske zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Goutum
We hebben 1 kind Meisje, 6 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Natalia zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Breda
Ik heet Natalia. We hebben 1 kind Jongen, 0 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Michelle zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Zandvoort
Wij zijn Michelle en Stephan. We hebben 2 kids. Een dochter van 5 en een zoon van 1. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder voor flexible uren.
- Opslaan

Danielle zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Nijverdal
Ik heet Danielle. We hebben 1 kind Meisje. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Justyna zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Broekhuizen
Ik heet Justyna. We hebben 2 kinderen (Meisje, 5), (Jongen, 2). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Sharazna zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Lelystad
Ik heet Sharazna. We hebben 1 kind Jongen, 1 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Angelina zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Assendelft
Ik heet Angelina. Wij verwachten een baby in november 2023. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan