Inloggen - Registreer  
Vacatures 661 tot 670 van 2.330 (ontdubbeld 2.166)
ads  

Iris zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Ede
Ik ben op zoek naar een oppas /gastouder die mijn kinderen kan opvangen op de middagen na school op de dagen dat ik werk. Ik heb vaste dagen dat ik opvang nodig heb. Oppas is voor bij mij thuis, met een gastouder zal ik de
- Volledige vacature bekijken

Mar zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly
Als gezin met drie kinderen is het soms best (gezellig) druk en zoeken we een oppas die af en toe op onze kinderen kan oppassen in het weekend of in de avonden. Het zou fijn zijn als er een vaste oppas is die een band kan
2 dagen geleden - Volledige vacature bekijken

Shantal zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Utrecht
Ik ben opzoek naar een oppas voor mijn 3 kinderen op vaste dagen. Een oppas die kan helpen met de kinderen van school ophalen.
- Volledige vacature bekijken

Karen zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Utrecht
Ik heet Karen. We hebben 2 kinderen (Meisje, 10), (Meisje, 7). Wij zijn op zoek naar een oppas . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Safou zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Heerenveen
Ik heet Safou. We hebben 1 kind Jongen, van 6. Wij zijn op zoek naar een oppas . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Kelly zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Wouw
Ik heet Kelly. We hebben 1 kind, Maud, Wij zijn op zoek naar een oppas voor af en toe in het weekend of in de avond uren. Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Joost zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Utrecht
Wij zijn Lana & Joost de trotse ouders van Aime. Lana is momenteel ook in verwachting van ons zoontje. We zijn in de toekomst op zoek naar een oppas voor op vrijdag avond en of zaterdagavond tot een uur of 01:00. We hebben
- Opslaan

Karin zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Ravenstein
Ik heet Karin. We hebben 2 kinderen (Meisje, 1), (Jongen, 0). Wij zijn op zoek naar een oppas . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Karin zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Den Haag
Ik heet Karin. We hebben 2 meisjes, van 8 en 6 Wij zijn op zoek naar een oppas voor af en toe. Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.
- Opslaan

Ferry zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Oudeschild
Ik heet Ferry. We hebben 2 kinderen (Meisje, 10), (Jongen, 7). Wij zijn op zoek naar een oppas . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.
- Opslaan

Elise zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Alkmaar
We zijn op zoek naar andere ouders om oppas onderling te regelen. Bij voorkeur met andere ouders waarvan de kinderen naar de bello-school gaan.
- Opslaan

Magda zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Arnhem
Ik heet Magda. We hebben 2 kinderen. Wij zijn op zoek naar een oppas . Ook staan we ervoor open om andere ouders in de buurt te ontmoeten. Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.
- Opslaan

Cindy zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Beek
Hallo, Wij zijn op zoek naar oppas zodat we in het weekend vaker iets voor ons zelf kunnen, maar ook zodat we soms overdag in het weekend of doordeweek klusjes kunnen doen.
- Opslaan