Inloggen - Registreer  
Vacatures 531 tot 540 van 6.937 (ontdubbeld 6.840)
ads  

Tina zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Zaandam
Voor ons zoontje Noah (1,5 jaar) zoeken we af en toe oppas . Dit kan overdag zijn maar ook s avonds. Ik zoek vooral een lieve en betrouwbare oppas !
- Volledige vacature bekijken

Nadine zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Pijnacker
Hi! Ik ben een alleenstaande moeder die op zoek is naar een oppas , zodat ik af en toe een avondje weg kan. Ik zoek een spontane en leuke oppas die ons wil komen helpen.
- Volledige vacature bekijken

Antje zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Aldeboarn
Hoi! Wij, Lex en Antje, hebben 2 kinderen: Rienk 6 jaar Eke 3 jaar Omdat wij geen oppas in de buurt hebben lijkt het ons fijn een vaste, leuke, betrouwbare oppas te hebben voor de kindjes, zodat wij met een goed gevoel een
- Volledige vacature bekijken

Lio zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Almere
Hi. We hebben 1 zoon van drie en een half. Wij zijn op zoek naar een oppas voor af en toe. Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Rosmalen
Hi Ik ben Rien. Co-ouder van Nina (Meisje, 9),en James (Jongen, 8) en op zoek naar een oppas voor af en toe een avond en soms een middag in de vakanties. Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Jet zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Rotterdam
Hai! Wij zijn een jong gezin met 2 dochters en een kat. We zijn op zoek naar een lieve en enthousiaste oppas , die af en toe wil bijspringen, om ons wat meer ruimte te geven in deze drukke tijd! Hopelijk tot binnenkort. Jet
- Opslaan

Eva zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Susteren
Hoi! Wij zijn op zoek naar een lieve oppas voor ons meisje Lisa! We zoeken iemand voor af en toe een avond in het weekend en door de weeks.
- Opslaan

Dan zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Den Haag
Ik heet Dan. We hebben 1 kind Jongen, 0 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder. Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Eva zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Arnhem
Ik ben Eva, moeder van een dochter (19) en een zoon (11). Ik ben kunsthistoricus en werk op de kunstacademie. Ik zoek voor na de zomervakantie (dus vanaf half augustus 2024) een oppas voor Freek op dinsdagmiddag en om de 2
- Opslaan

Kim zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Veldhoven
Jong gezinnetje met half jaar oud lief lache bekkie. Oppas gezocht zodat ouders na een halfjaar af en toe avondje samen tijd kunnen doorbrengen. Net en fijn huishouden zonder huisdieren.
- Opslaan

Dii zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Leeuwarden
Tijdens de zomervakantie ben ik een oppas nodig voor mijn dochtertje Leyana. Het liefst tussen 22 juli en 28 augustus
- Opslaan

Kim zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Vorstenbosch
Wij zijn op zoek naar een lieve oppas voor onze twee jongens, voor af en toe een avondje in het weekend en soms doordeweeks.
- Opslaan

Imm zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Weesp
Hallo beste oppassers. Wij zoeken een leuke oppas voor naschoolse tijden. Iemand vlot , sportief creatief. Iets eenvoudigs koken of opwarmen zou fijn zijn maar het belangrijkst is else tijd met de kids. Onze dochter is 9 en
- Opslaan