Inloggen - Registreer  
Vacatures 71 tot 80 van 285
ads  

Gilbert zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Zoetermeer
Ziva is me dochter van 5 ze gaat nog wel is der eigen gang lukas een hele lieve jongen maar omdat ik in scheiding ben wil ik alvast oppas of gastouder opzoeken voor als het dadelijk helemaal gescheiden zijn de 2 kleintjes
- Volledige vacature bekijken

Pauline zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Tilburg
Lieve gastouder , Wij zijn Bart & Pauline en voor onze zoon Jack en dochter Isabelle zoeken we een liefdevolle en zorgzame oppas. Jack gaat in oktober naar school en hiervoor zijn we ook op zoek naar oppas na school.
- Volledige vacature bekijken

Rashmi zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Maastricht
Ik heet Rashmi. We hebben 1 kind Jongen, 1 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Volledige vacature bekijken

AyseGül zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Veghel
Ik heet AyseGl. We hebben 2 kinderen (Jongen, 8), (Meisje, 6). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Yavanna zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Terschuur
Ik heet Yavanna. We hebben 1 kind Meisje, 0 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Christel zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Schaijk
Wij zoeken een lieve oppas. Een vaste dag op zaterdag of zondag van 9.30 tot ongeveer 18.00 uur. Rooster is een maand van te voren bekend. Ben jij die flexibele, lieve, vriendelijke gastouder die voor onze twee kindjes wil

Lennard zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Sprang-Capelle
Ik heet Lennard. We hebben 2 kinderen (Jongen, 5), (Meisje, 3). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Larissa zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Schouwen-Duiveland
Hoi ik heet Larissa. Wij hebben 2 meiden Liva-Rose (2 jaar) en Novie (8 maanden). We zijn op zoek naar een vaste oppas of gastouder in de buurt voor (het liefst) vaste tijden. Stuur gerust een berichtje :)"

Jivanda zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Biervliet
Ik heet Jivanda. Ik heb 2 jongens ik ben op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.

Pauline zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Tilburg
Lieve gastouder , Wij zijn Bart & Pauline en voor onze zoon Jack en dochter Isabelle zoeken we een liefdevolle en zorgzame oppas. Jack gaat in oktober naar school en hiervoor zijn we ook op zoek naar oppas na school.

Beatriz zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Hulst
Ik heet Beatriz. We hebben 1 kind Meisje, 3 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek." Rijbewijs is noodzakelijk

Natalia zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Breda
Ik heet Natalia. We hebben 1 kind Jongen, 0 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Hey Unee zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Utrecht
Ik heet Hey Unee. We hebben 1 kind Jongen, 1 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."