Inloggen - Registreer  
Vacatures 31 tot 40 van 285
ads  

Gastouder bij ouders aan huis

Gastouderbureau Snoesje BV - Haaksbergen
Gastouder bij ouders aan huisBen jij verantwoordelijk, geduldig, liefdevol, zelfstandig en word jij vrolijk van het werken met kinderen? Ben jij in het bezit van een geschikt diploma of bereid tot het behalen van dit diploma
- Volledige vacature bekijken

Gastouder aan huis Terwijde

kinderopvang Thuis - Utrecht
Ben jij die lieve, warme en ervaren gastouder aan huis? Spreekt de Vrije School je aan? Dan ga je je snel thuis voelen in dit gezin. Reageer gelijk!Sollicitatieformulier klik hierDit gezin biedt een super gezellige werkplek
- Volledige vacature bekijken

Gastouder

Kinderopvang Walcheren - Middelburg
cadeaus. Lees snel verder! Wat doe je als gastouder ? Als gastouder bied je kleinschalige kinderopvang in je eigen huis. Je geniet ervan om kinderen te helpen ontwikkelen en ze te laten spelen. En je geeft kinderen en ouders het
- Volledige vacature bekijken

Nora zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Vlaardingen
Ik heet Nora. Wij verwachten een baby in december 2020. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Lisa zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Alkmaar
Ik heet Lisa. We hebben 1 kind Jongen, 0 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Rick zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Susteren
Ik heet Rick. We hebben 2 kinderen (Meisje, 4), (Jongen, 0). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Anna zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Almere
Ik heet Anna. We hebben 3 kinderen (Jongen, 7), (Jongen, 5), (Jongen, 3). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Harm zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Heerenveen
We hebben 2 kinderen (Jongen, 12), (Jongen, 2). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Levin zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - 's-Hertogenbosch
Ik heet Levin. We hebben 3 kinderen (Meisje, 7), (Jongen, 3), (Meisje, 2). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Johan zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Linde
Ik heet Johan. We hebben 2 kinderen Jongen van 4 en een meisje van 2 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Lefki zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Rijswijk
Ik heet Lefki. Wij verwachten een baby in januari 2022. Wij zijn op zoek naar een gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Kevin zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Maurik
Ik heet Kevin. We hebben 1 kind Onbekend, 0 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Dicky zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Waarland
Wij zijn op zoek naar een nanny/ gastouder aan huis voor onze zoon en dochter. Voorkeur op maandagochtend en donderdag, maar er is ruimte om dit anders in te richten. Ziet u mogelijkheden, dan kom ik graag met u in contact