Inloggen - Registreer  
Vacatures 81 tot 90 van 375 (ontdubbeld 355)
ads  

Harm zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Heerenveen
We hebben 2 kinderen (Jongen, 12), (Jongen, 2). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Volledige vacature bekijken

Marcel zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Geleen
Ik heet Marcel. We hebben 2 kinderen (Meisje, 5), (Jongen, 8). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Volledige vacature bekijken

Chantal zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Zwijndrecht
Ik heet Chantal. We hebben 3 kinderen (Meisje, 12), (Meisje, 8) (Jongen, 5) Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Volledige vacature bekijken

Charlie zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Duivendrecht
Ik heet Charlie. Ik heb 1 Jongen 17 maanden Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Mathijs zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Hillegom
wij zijn Mathijs en Karolina. We hebben 1 Jongen, Maiky van 7. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder voor de schoolvakanties. Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.

Sara zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Geleen
partner er ook niet is vanwege zijn werk. Dit kunnen weekenden zijn, maar ook avond- of nachtdiensten. Ook is het fijn als je kunt invallen op het moment dat onze gastouder bijvoorbeeld ziek is of verhinderd.

Mila zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Delft
Hi, wij zijn op zoek naar een lieve gastouder /oppas voor onze drie kindjes Juul (3), Max (2) en Leen (bijna 1). Het zijn drie lieve, ondeugende kids die erg ondernemend zijn. Ze spelen graag buiten, zingen liedjes, vertellen

Cathelijn zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Diemen
Ik heet Cathelijn. Wij verwachten een baby in september 2023. Wij zijn op zoek naar een gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Marieanne zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Montfort
Ik heet Marieanne. We hebben 1 kind Meisje, 7 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Alexander zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Raalte
Ik heet Alexander. Wij verwachten een baby in februari 2022. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Anouk zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Waarland
Hoi! Voor onze dochter van 6, zoontje van bijna 1 en nog een kleintje op komst zijn we op zoek naar een gastouder of oppas aan huis. Ellie kletst 5 kwartier in een uur, Moos lacht om alles en iedereen (en kruipt graag

Aukje zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Rotterdam
Wij zijn Aukje en Rutney. We hebben 3 kinderen Skye (4), Royce (3) en Trey (1). Wij zijn op zoek naar een gastouder voor bij ons thuis die veel energie heeft en het geweldig vind om met kinderen te zijn. Onze 3 jongens

Gastouders

't Nest via Talent - Grubbenvorst
Gastouderopvang is één van de soorten opvang die wij bieden. Als gastouder ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van een groepje kinderen. Dit doe je in een huiselijke en kleinschalige