Inloggen - Registreer  
Vacatures 631 tot 640 van 2.159 (ontdubbeld 2.142)
ads  

Jacqueline zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Loon op Zand
We wonen met ons gezin met drie jonge kinderen vlakbij loon op zand. We werken beide in het ziekenhuis en zoeken vaste oppas voor een of meerdere dagen per week. We hebben 4 jaar lang dezelfde oppas aan huis gehad, wat voor
- Volledige vacature bekijken

Annemarie zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Utrecht
Ik ben Annemarie. We hebben twee kinderen een jongen van bijna 5 en een meisje van ruim 1,5. We zijn op zoek naar een oppas voor als we s avonds of in het weekend een keertje weg willen.
- Volledige vacature bekijken

Caroline zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Wassenaar
Wij zijn Jeroen en Caroline en op zoek naar een leuke en lieve oppas voor onze dochter Elin. Het zal vooral zijn voor, met enige regelmaat, een avond in het weekend en soms eens een middag. Elin is een vrolijk, slim en
- Volledige vacature bekijken

Danique zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Bleiswijk
Ik heet Danique. Wij verwachten een baby in april 2024. Wij zijn op zoek naar een oppas . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Chantal zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Rosmalen
We zijn voor ons 1 jarige dochtertje op zoek naar een oppas , die flexibel inzetbaar is als we bv in het weekend een keer ergens heen willen.
- Opslaan

Benjamin zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Tilburg
Wij hebben een zoontje van 7 maanden, Benjamin-James. Een heerlijk vrolijk en makkelijk mannetje. Bijna altijd aan het lachen en heeft altijd zin om te knuffelen/spelen. Wij zijn op zoek naar een vaste oppas voor de
- Opslaan

Fernanda zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Eindhoven
Hallo Mijn naam is Fernanda, Ik Ben mexicaans maar ik woon in Nederland voor ongeveer 5 jaar. Hallo, ik ben op zoek naar een oppas die dat je me af en toe kunt helpen met de zorg voor Regina Bedankt!
- Opslaan

Ingeborg zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Leeuwarden
Ik heet ingeborg. Ik heb 1 kind (Jongen, 1). Ik ben op zoek naar een oppas . Ook sta ik ervoor open om andere ouders in de buurt te ontmoeten. Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.
- Opslaan

Channah zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Hilversum
Hi! Wij zijn Tjalf en Channah en we hebben 2 kinderen; Franka van 7 en Lieuwe van 5. We zijn op zoek naar een oppas voor af en toe en/of iemand die 1-2 dagen in de week kan helpen met ophalen van school/bso en koken. Stuur
- Opslaan

Lisanne zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Alphen aan den Rijn
Ik heet Lisanne. We hebben 1 kind een meisje (7-12-2021). Wij zijn op zoek naar een oppas voor een dagdeel doordeweeks en voor af en toe in het weekend. Bijv middag en begin avond. Of alleen een avond.
- Opslaan