Inloggen - Registreer  
Vacatures 521 tot 530 van 2.141
ads  

Marcel zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Utrecht
We zijn een gezin van 4. We wonen nu een jaar in hoef en haag en willen zo af en toe wat leuks doen. We zijn op zoek naar een ervaren oppas die zo af en toe op onze twee meiden kan passen. Dit zal zo af en toe in een weekend
- Volledige vacature bekijken

Rob zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Gennep
We zijn een gezin van 4. Twee werkende ouders met een zoontje van 5 jaar en een dochter van 4 jaar. Met name op zoek naar een oppas die in huis kan zijn in de avonden.
- Volledige vacature bekijken

Frederik zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly
Wij wonen in Bleiswijk met ons zoontje van 2. We zijn opzoek naar een oppas die ook op haar gemak is met huisdieren want we hebben twee katten in huis. Geen vaste oppasdag maar flexibele aanvraag.
15 uur geleden - Volledige vacature bekijken

Irina zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Maastricht
Wij zijn een gezin van vier Paul, Irina en Marcus en Charlotte. Paul en Irina hebben een drukke baan, werken thuis en of op kantoor en in het weekend brengen graag de tijd door samen met de kinderen. Marcus is 5 jaar oud is
- Opslaan

Sanne zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - 's-Gravenzande
een lieve, makkelijke baby. Met een jong gezin is tijd samen erg schaars, dus we zoeken vaste oppas voor 1 2 avonden in de maand (zodat wij bijvoorbeeld samen uiteten kunnen). Als het bevalt wellicht ook op andere momenten! Ons
- Opslaan

Odile zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Voorburg
zoom door papa gewerkt wordt in de Amerikaanse time zone, zou het fijn zijn als je van 17:00 tot in de avond beschikbaar bent. En in de schoolvakanties 1 of 2 hele dagen. Je mag uiteraard gezellig mee eten. Mocht je jezelf
- Opslaan

Debbie zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Maassluis
Ik ben Debbie. Wij verwachten een baby in oktober 2023. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder. Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Bianca zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Gemert
Hallo, mijn naam is Bianca. We hebben 2 kinderen (Jongen, 7), (Meisje, 5). Wij zijn op zoek naar een oppas voor af en toe en voornamelijk voor in de weekenden. Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.
- Opslaan

Lennie zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Katwijk
Voor mijn 2 dochtertjes, 5 en 1,5 jaar, ben ik op zoek naar een oppas . Ik werk onregelmatig, het zal gaan om af en toe een paar uurtjes in de middag totdat hun vader thuis is. We hebben een kleine hond.
- Opslaan

Pieter zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Oldelamer
Ik heet Pieter. Wij verwachten een baby in mei 2023. Wij zijn op zoek naar een oppas . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Lilian zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Utrecht
Hi! Wij zijn op zoek naar een betrouwbare en lieve oppas die bij ons in de avond zou kunnen komen oppassen. We horen graag van je.
- Opslaan

Simone zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Tilburg
Ik heet Simone. We hebben 1 kindje genaamd Luca (Jongen, 2). Wij verwachten nog een kindje in juni 2023. Wij zijn op zoek naar een oppas voor af en toe.
- Opslaan

Je-anne zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Den Helder
Ik heet Je-anne. Wij verwachten een baby in januari 2023. We hebben 1 kind (Meisje, 2). Wij zijn op zoek naar een oppas . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgespr
- Opslaan