Inloggen - Registreer  
Vacatures 41 tot 50 van 330 (ontdubbeld 300)
ads  

Kinderoppas

Tempo - Sneek
Hallo toekomstige gastouder of oppas! Start als gastouder of oppas voor een gezin met 5 kinderen in Sneek. Wij zijn op zoek naar een lieve, vrolijke,
- Volledige vacature bekijken

Kitty zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Druten
Ik heet Kitty. We hebben 1 kind Meisje, 0 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Volledige vacature bekijken

Anne zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Venlo
Wij zijn op zoek naar een oppas/ gastouder die het leuk vindt om de kinderen 2 dagen per week uit school te halen en met ze bezig te zijn tot wij thuis komen.
- Volledige vacature bekijken

Petra zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Nijmegen
Wij zijn op zoek naar een oppas voor onze kleine man, voor voornamelijk door de weeks. Voor als hij door ziekte of andere reden niet naar de gastouder kan. Ik werk in de zorg, dus kan niet zomaar thuis blijven. Het is een

Sandra zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Utrecht
Beste oppas of gastouder ! Voor onze twee dochters, Roos (9,5 jaar), Jet (7,5 jaar) en onze zoon Guus (bijna 4 jaar) zijn wij op zoek naar oppas, die incidenteel en flexibel kan worden ingezet. Op ma, do en vr hebben de
FULL_TIME

Andrei zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Almere
Ik heet Andrei. We hebben 2 kinderen (Meisje, 4), (Jongen, 8). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Jochem zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Tytsjerksteradiel
Ik heet Jochem. We hebben 2 kinderen (Meisje, 8), (Jongen, 9). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Orjola zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Veldhoven
Ik heet Orjola. We hebben 1 kind jongen 4 maanden. We spreken Engels en ok een beetje Nederlands. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Debbie zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Maassluis
Ik ben Debbie. Wij verwachten een baby in oktober 2023. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Rashmi zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Maastricht
Ik heet Rashmi. We hebben 1 kind Jongen, 1 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Mai Lan zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Heerhugowaard
Ik heet Mai Lan. We hebben 2 kinderen (Jongen, 4 (Meisje, 2). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Laurien zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Nijega
geven aan ons dochtertje zijn we op zoek naar een oppas/ gastouder . Omdat ik in oktober weer begin met werken maar ivm flex geen vast rooster heb kan ik nog niet precies welke dagen oppas nodig is. Maar waarschijnlijk maandag
FULL_TIME

Martijn zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Maassluis
hallo wij Martijn en rosemary de ouders van onze lieve Joshua van 1 jaar zijn op zoek naar een gastouder die flexibel tijden kan oppassen op onze klein